Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nasıl bir konseptse artık...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
haberi aynen iletiyorum...[Image: 7.gif]

"işte Nokianın yeni telefonu 6639
Nokia'nın yeni 6639 modeli olan daha nokia resmi olarak duyurmamasına karşın internete sızdırıldı.
Nokia'nın N serisinde yeni modeller geliştirilmesine bir süre ara vereceği ve bu modele ağırlık vereceği söyleniyor. Telefonun özelliklerinde ise yok yok. 8 MP kamera, 3x optik zoom, (ayrıca zoom özelliğini arttıran aksesuarlar) 4Gb dahili 2Gb harici bellek ve bluetooth gibi normal telefonlarda bulunan birçok özellik. Görüntü kalitesiyle öne çıkan telefonda şimdiye kadar pek alışık
olmadığımız çok amaçlı çakı ve çakmak gibi donanımlar. Bu modellerin özellikle uçak seyahatlerinde sorun olabileceğinden sınırlı sayıda üretileceği düşünülüyor."

[Image: 6639up2.jpg]
[Image: 66392gu0.jpg]
[Image: 66394fk0.jpg]
[Image: 66395nx4.jpg]

nette karşılaşınca hiç şaşırmadım çünkü yalan olduğu bariz...bütün resimlerde objektifi iyice inceleyin,yada duruşta hiç gerçeklik var mı bir bakın...en şaşırtıcısı ise ekranın 1024x768 olması...[Image: smellie_lol.gif]...

çakmak,çatal,bıçak,tornavida ve bilimum malzemeleri bünyesinde taşıyabilen cihaza aşkolsun diyorum[Image: smellie_boom.gif]

haber konsept diyor ancak uzaktan yakından alakası yok...yalanın kuyruklusu...görürseniz inanmayın,nokia bu kadar gelişmedi daha[Image: smellie_bubble.gif]

[Image: smellie_coolspit.gif]
bilmediğimiz konularda yanıltıcı yorumlar yapmayalım Nono
çok sağlam kaynaktan haber aldım, 2008 in 5. çeyreğinde ülkemizde Toungue
cmert Wrote:bilmediğimiz konularda yanıltıcı yorumlar yapmayalım Nono
çok sağlam kaynaktan haber aldım, 2008 in 5. çeyreğinde ülkemizde Toungue

bu 2008de 15 ay varsa bilmem[Image: smellie_jumplol.gif]

hem bak üzülmen gerekiyor n serisine ara veriyormuş nokia...[Image: smellie_cry.gif]
evet baya üzüldüm, durulmaz artık buralarda Shifty

fugitif95 Wrote:hem bak üzülmen gerekiyor n serisine ara veriyormuş nokia...[Image: smellie_cry.gif]
cmert Wrote:evet baya üzüldüm, durulmaz artık buralarda Shifty

fugitif95 Wrote:hem bak üzülmen gerekiyor n serisine ara veriyormuş nokia...[Image: smellie_cry.gif]

neyse nokia yeniden n serisine devam edene kadar sen biraz dinlen...[Image: smellie_cry.gif]
ya bu konsept diil de anüsülasyon olmuş..bu ne yaa..? isviçre çakısı koymuş adam..yok bi de tüp ocak koysaydın da avladıklarımızı pişirir yerdik Smile
çakmaklı, şemsiyeli sx1 vardı bir aralar. hatırlayan var mı...?
olmaz mı?takozcuların eseriydi...Laughçift hoparloru vardı bideBig Grin
adigehalil Wrote:çakmaklı, şemsiyeli sx1 vardı bir aralar. hatırlayan var mı...?

hiç unutmadık ki ... çift MMC slot bile vardı Big Grin
cmert Wrote:
adigehalil Wrote:çakmaklı, şemsiyeli sx1 vardı bir aralar. hatırlayan var mı...?

çiftmi Big GrinBig Grin orda Kart Reader vardı bea Big Grin 25 in 1
justme Wrote:
cmert Wrote:

çiftmi Big GrinBig Grin orda Kart Reader vardı bea Big Grin 25 in 1

alta da jack girişi...oh değmeyin keyfine sx1in...yok yok...Laugh
o ne yaa? ciddi misiniz yukarıda dönen geyikle ilgili? yoksa sazanlık mı yapıyorum? Smile
geyik gerçek de...öyle bi sx1 yok..fotoşop fabrikasından ithaldi hepsiLaugh
regulus_black Wrote:o ne yaa? ciddi misiniz yukarıda dönen geyikle ilgili? yoksa sazanlık mı yapıyorum? Smile

ben bi sazanlık sezdim inceden Big Grin
hiç beklemezdim Toungue
bakın dhde sapın biri ne demiş o sx1ler için...Laugh

Quote:ben bunu gördüm ingilterede satış fiyatı şuanda 260 euro almak isteyenlere duyrulur Smile)))

coşkucum sen mi öldürürsün ben mi öldüreyimBig Grin
cmert Wrote:
regulus_black Wrote:o ne yaa? ciddi misiniz yukarıda dönen geyikle ilgili? yoksa sazanlık mı yapıyorum? Smile

ben bi sazanlık sezdim inceden Big Grin
hiç beklemezdim Toungue

şşşt...len! ne biliyim porof.zihni sinir türünden bi tip modifiye etmiştir belki diye düşündüm..var ööle ütopik tipler..ruslar yapar mesela
fugitif95 Wrote:coşkucum sen mi öldürürsün ben mi öldüreyimBig Grin

sen dal ihsan, patch yapıyorum meşgulüm Toungue

regulus_black Wrote:şşşt...len! ne biliyim porof.zihni sinir türünden bi tip modifiye etmiştir belki diye düşündüm..var ööle ütopik tipler..ruslar yapar mesela

iyi ya bişi demedik ... Shy
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:coşkucum sen mi öldürürsün ben mi öldüreyimBig Grin

sen dal ihsan, patch yapıyorum meşgulüm Toungue

regulus_black Wrote:şşşt...len! ne biliyim porof.zihni sinir türünden bi tip modifiye etmiştir belki diye düşündüm..var ööle ütopik tipler..ruslar yapar mesela

iyi ya bişi demedik ... Shy

ok...ben kafayı attim dayıyaCool

(nası pustun ama bu arada:laughSmile
dayı beni bekleyin bende vurcam Smile
fugitif95 Wrote:

yerine göre pusmasını da bilirirz Rolleyes
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:

yerine göre pusmasını da bilirirz Rolleyes

kurtlar vadisi'nden bi söz gibi geldi bana...neyseWhistlingLaugh