Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 ----> BOOM!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sx1 im 1 aya yakın zamandır yatıyor tatildeydim gösteremedim servise
telefonda herhangi görsel bi yaşam belirtisi yok
yalnızca açma tuşuna basınca batarya uyarı sinyalini veriyor
tabi gene ekranda ışık olmadan

ankarada merkezde iyi bir teknik servis öneriniz varsa sevinirim
ilk olarak pilinin boş olduğunu biliyorsundur.şarj olmuyor mu?..eğer olmuyor ise sorunun MMI boarddan olmalı...
şarj olmuyo bu kabloyla toplu iğneyle falan denedim bi işe yaramadı
mmi sorunluysa değişmesi mi gerekir, kaçç paradır? Big Grin
MMI board bulman imkansız gibi birşey...hurda sx1 bulacaksın

bataryana açık şarj uygulamanda bi aksaklık vardır,yoksa batarya sarj olur...yapamazsan dolu başka bir batarya ile sorunun aslen nerden kaynaklandığını öğrenmen gerekirWink
bi ark da ölü sx1 wardı kandırıp alabilirsem Big Grin mmi benimdir
ama dolu batarya olayını deneyeyim bi hele
dolu batarya ile denedim olmadı mmi board u kendim değiştirmeye kalksam nası yaparım ??
bi arkadaşta ölü sx1 war da
1.t5 tornavida alınır
2.4 vida açılır
3.on kapak ve kasa bi simkart yardımıyla birbirinden ayrılır
4.alt tarafta tuşları goreceksin,yapışkan tustakımını kaldırdıktan sonra MMI boardın üstüne basan iki tırnak göreceksin ki bunlar ekranındır,
5.ekranı hafifca yerinden kaldiracaksin.telefonun en alt bölümünde anaboard ve MMI in birbirine geçtiği bir fiş var.bu bolgeden MMI boardı hafifce yukari dogru cekerek çıkaracaksın
6.takarken de tersini uygularsın iş biterWink
ARKADAS YAPAMADIYSAN BANA YOLA BEN BAKAN SENDE PES PARA ISTEMIOM MUHIM ALAN SX1 KARDESLIGI GONDERMEYE KARAR WERIR
SEN MSN deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
Kardeş...Sorun kesinlikle MMI da...Ve Bu tür arızalarda batarya dolu olsa bile telefondan pil boş uyarısı geliyor....

Bilginize....Wink

Şimdi yapacagın tek sey saglam bi MMI bulmak ve tekrardan Sx1in tadını çıkarmak...Wink
Reference URL's