Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1'in ekran kartı çöker mi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba arkadaşlarım sx1'imi 2 yıldan fazladır kullanıyorum pek fazla sorun yaşamadım(açma kodu hariç)..Fakat geçenlerde sx1' cebimdeyken kendiliğinden kapanmış ve ekrana gökkuşağı renklerini andırır bir renk gelmiş...sonra telefonu açtığımda ekranın rengi kapalı durumundaki rengine göre biraz daha koyu şeklinde oluyordu...
garantisi dolduğundan normal bir servise tamire vedim...içinde bir enteğrenin ısındığını söyleyerek enteğreyi değişti.daha sonra telefonu açtığımda ,hani bilgisayarların ekran kartı çöktüğünde masa üstünde ki ikonların boyutları ve renkleri değişir yaa,aynen öyle oluyor...ve ekranda ilk çıkan göz temasının sadece gözbebeğini görebiliyorum...sizce bu nedendir? ne yapmalıyım...
bu arada data kablomu da kaybettim... Sad
Arkadaşlar bu soruma yanıt gelmedi ama ben sorun ekrandan kaynaklandığını buldum....sorun ekrandanmış ...
enghol Wrote:Arkadaşlar bu soruma yanıt gelmedi ama ben sorun ekrandan kaynaklandığını buldum....sorun ekrandanmış ...

Eğr durum senin dediğin gibiyse ekran almayı düşünüyosan çok temiz war birr tane sana gönderebilirim

http://forum.teknomag.com/showthread.php...6#pid40986 bi Göz At istersen Wink
Bu arada SX1'de ekran kartı olarak tanımlayabileceğimiz bir ayrı bir grafik işlemci yoktur, mavcut işlemci grafiksel hesapamalar için de kullanılır.
çok yaralı bi konu olmuş
enghol Wrote:Arkadaşlar bu soruma yanıt gelmedi ama ben sorun ekrandan kaynaklandığını buldum....sorun ekrandanmış ...

aynı durum benim sx1 imde de var. ama mmı sağlam sx1 e takılıncada durum aynı. yani sorun mmı da kardeşim
Reference URL's