Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Fenerbahçemizin 07 - 08 Sezonu Formaları Tanıtıldı
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bu sazonda yine 3 tip forma hazırlanmış ve geçen sezonlardan farklı tasarımlar olmuş !
sahsen geçen sezonki formaları daha çok beğeniyordum, yine de almaya değer formalar Thumbup

işte formalarımız Wink

[Image: 2007-07-30_forma2.jpg]

[Image: 2007-07-30_forma4.jpg]

[Image: 2007-07-30_tanitim003.jpg]

[Image: 2007-07-30_tanitim002.jpg]
cmertcim onu bilmem de haci sarı-beyaz olan çok hoşmuş...Swoon
beni pek açmadı ... Whistling
çubuklu güzel ama onda da amblemleri biraz dışa taşırmışlar Shy
evet..bir de bu mavi renk ne alaka acaba?çok gıcık duruyor...
Roberto Carlos Tülin Şahin'i görünce iyi mayışmış..
abi kızın boyuna baksana...roberto hobit kalıyor...mecburen mayışıyor naapsınToungue
önemli olan gönüller bir olsun
RapStar Wrote:önemli olan gönüller bir olsun

özellikle de frank'la inşallah mustafa...:laugh:senin gönlün bir mi bakam abimle?Whistling
hocam ya o carlosun giydiği formanın rengi ne öle bir fenerli olarak öyle forma istemem sahada ya ne olduğumuz belli olmayacak gözünü seveyim klasik çubuklu formanın
fugitif95 Wrote:
RapStar Wrote:önemli olan gönüller bir olsun

özellikle de frank'la inşallah mustafa...:laugh:senin gönlün bir mi bakam abimle?Whistling

DrinksPopcornThumbupGönüller bir
berkant10 Wrote:hocam ya o carlosun giydiği formanın rengi ne öle bir fenerli olarak öyle forma istemem sahada ya ne olduğumuz belli olmayacak gözünü seveyim klasik çubuklu formanın

o forma avrupa maçları için üretilmiş, ligde giymeyeceklermiş iphoto
cmert Wrote:
berkant10 Wrote:hocam ya o carlosun giydiği formanın rengi ne öle bir fenerli olarak öyle forma istemem sahada ya ne olduğumuz belli olmayacak gözünü seveyim klasik çubuklu formanın

o forma avrupa maçları için üretilmiş, ligde giymeyeceklermiş iphoto

iyi o zaman,sonra gsye güldürmeyelim kendimizi...Shifty
onlar önce kendilerine baksın Laugh
cmert Wrote:onlar önce kendilerine baksın Laugh

MadNonoNono GalatasaraY'a Laf Yok Smile
Reference URL's