Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Birini Ararken kendiliğinden Reset Atıyo Kaliteli YArdımlarınızı Bekliyorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
CraySad Arkadaşlar benim telefonumdan birini ararken not:etkin aramlar uyarınsından sonra telefon kendine reset atıyo aynı şekilde biri de beni araken cevaplama tuşuna bastığımda telefon kapanıp açılıyo sorun nedendir sizce...Sad Kaliteli Yardımsewerlerden Yardım bekliyorum...
ömde de dediğim gibi büyük ihtimalle cihazda virüs var...iyi bir antivirüs prosu kullan;)durup dururkende restart atıyorsa kesin comwarrior virüsü var telindeWink

ama virüs işi değilse neden olabilir bilemiyorumRolleyes
çok teşekkür ederim yardımın için ihsan ağabey bi virüsle tarattıym bakalım nasıl olcak

anti virüs die bir virüs programıyla tarattırdım ama bi şey bulmadı birde bilgisayarla tarattırayoım bakalım nasıl olcak
kaliteli yardımsevermiyim bilmiyorumda bir çözüm var;
z:/system/data/BMImages.mbm adlı dosyası c:/system/data/ içine kopyala ve cihazı yeniden başlat Wink
mert abi hemen deniyorum bakalım sonuc ne olcak (Ayrıca SEnden Kalite YArdımseweri tanımak henüz kısmet olmadı olmuycak heral de Wink ) Cmert Üzgünüm sonuç yok acaba başka kaliteli yardımın warmı cosku abiş Big Grin
hard format.
bu arayanın resmini videosunu gösteriyo diye kullanılan programlardan olabilir kartsız formatlı arama yapmaya çalışınca sorun çözümü ortaya çıkar
hitcher sorun senin dediğin gibi değil ama cok cok güzel ve değerli kardeşlerim birini aramadan biiliyosunuzki durulmaz bende fazla bekleyemedim ve bir fw attım cmert_1985 ya ben bunu cok beğendim yazı şekli çok güzel ayrıca ikonlarda güzel ama güncel fw olmadıgı için all_in_one yükleyeceğim bu fwnin özelliklerini nasıl son fw ye yamayabilirim acaba cmert abim yardım ederr mi ? bilgi werirseniz memnun olurum şimdiden tşkler
uzun hatta çok uzun iş ...
ölemi tamam o zaman cok tesekkülrer ama sadece yazım tipini alamazmıyım o damı zor olur weya sen yeni fw nde bu yazı tipini koy nasıl olur Big Grin up_6 isteriz Big Grin
Reference URL's