Arkadaşlar benim telefonun yazılımı çöktü ve hiç açılmıyor yeni FW yükleyecem ama swup modunda açtığımda bilgisayar telefonu görmüyor yeni FW yi nasıl yükleyecem 1 haftadır bozuk telefonla dolaşıyom kafayı yiyecem.Ayrıca kabloda sorun olduğunu sanmıyorum önceden tıkır tıkır çalışıyordu.
insolence swup modunda açtıgında zaten donanım bulundu demiycek ki sen fwdeki start a bastıgında fw yüklenir bilgisayar acıkken yükleyceksin usb driver ı
legoles kardeş,telefon swup modunda açtığında ve bilgisayara bağlandığında yeni donanın bulundu : usb driver şeklinde bir yazı çıkar.o zaman da siemens sx1_swup klasörünün içindeki dosyalar ile telefonu bilgisayara tanıtıp fw atarsınız.
eğer bu yazı çıkmıyorsa veya bilinmeyen diye bir yazı çıkıyorsa maalesef telefonda donanım arızası vardır,büyük ihtimalle de soğuk lehim durumu oluşmuştur.sizin yapacağınız bir şey yok maalesef.servise verin.
robotica Wrote:legoles kardeş,telefon swup modunda açtığında ve bilgisayara bağlandığında yeni donanın bulundu : usb driver şeklinde bir yazı çıkar.o zaman da siemens sx1_swup klasörünün içindeki dosyalar ile telefonu bilgisayara tanıtıp fw atarsınız.
eğer bu yazı çıkmıyorsa veya bilinmeyen diye bir yazı çıkıyorsa maalesef telefonda donanım arızası vardır,büyük ihtimalle de soğuk lehim durumu oluşmuştur.sizin yapacağınız bir şey yok maalesef.servise verin.
Teşekkürler arkadaşlar servise götürdüm test point falan dediler onu yaptılar oldu böle oluyomuş demekki