Tarih 06.08.2006...bir internet kahvesi köşesinden 7 nolu masadan merhaba dedim ilk sizlere...telefon için sx1 için FW arıyordum...CF de birisi cmertin FWsinin linki vermiş,bende bi tıkladım,tıklayış o tıklayış,buraya geldim.cmert FW serisinin hepsini indirdim,up1,up2,up3,up4,up5.....up456.ama hiçbirini kurmak nasip olmadı..
teknomag.com'un 3327. üyesi olarak aranıza katıldım...buda bu forumdaki ilk mesajım:
fugitif95 Wrote:babacan hard format attinmi
neyse fazla uzatmayım...bir forum adına öğrenilecek ne varsa hepsini burda öğrendim.1 yıl burada çok değerli ve saygıya değer insanlarla tanıştım..birbirimize kardeş gibi ısındığımız insanlar oldu,tabi bizi üzen ayrılıklar da oldu,kırgınlıklar da...bundan sonra inşallah böylesine üzücü şeyler yaşamayız...inşallah kayıplar yaşamayız.
arkadaşlığa,emeğe saygı duyan herkese teşekkürler..nice yıllar beraber olmak dileği ile.
sizleri çok seviyorum...
(bu arada CEM abiyi ve doktorumuz FRANK abiyi buralarda daha fazla görmek iyi olurdu hani:shy

anlaşılan bu forumda ihtiyarlıcaz
emeklilik planlarına başlayalım vefalı üyelerimize
fugitif95 Wrote:Tarih 06.08.2006...bir internet kahvesi köşesinden 7 nolu masadan merhaba dedim ilk sizlere
iyiki o internet kahvesi, 7 no.lu masa ve Coşku'nun FW'leri vardı

hoşgeldin babacan
Frank işlerinin yoğunluğundan eskisi kadar gözükemiyor, Cem abimizi bende özledim

hiç ses soluk yok

firarlara ülkeler arası mı başladı yoksa

bu mesajı da o 7 nolu masadan yazsaydın ya

şaka maka güzel günler, sohbetler geçti buralarda ... umarım geçmeye de devam eder

2 ay 6 gün sora bende 1 yılımı dolduruyomuşum hiç dikkat etmemiştim yau

ne diyim nette bi teknomag bi tahribat benim için

tahribattaki insanlar kafa insanlar oldukları için hepsiyle anlaşabiliyoruz..Teknomagdaki insanlarlada ortak bi amaç için buluştuğumuzdan konuşcak şeyler bulabiliyoruz ve sonuçta hepimiz insan olduğumuz için birbirimize yakınız.(Nette tanışıpta buluştuğum 3 insanda burda

1kayıplada olsa

) Ayrıca öbür forumlar gibi birisi bi link veriyo dierleri onu sömürmüyo herkes bişeyler katıyo buraya,sömürgenlerde vardır tabide genel olarak katıyoruz yani

(ben biraz oyun fln vermiştim başka bişi vermişmiydim hatırlamıyorum valla

)
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI

benim de 1 senenin üzerinden nerdeyse 1 ay geçmiş. bu forumun ilk buluşmasını düzenleyen biziz dimi wasd

gerçi biraz lanetli bi buluşma ama olsun. neyse forumda nice yıllara
Çok güzel günlerimiz geçti ve geçmesi dileğiyle ben burda olumuşumun üstünden tam 1 sene 1 ay geçmiş (HaCkErLy dahil

) nese ihsancım güzel bi konu açmışsın ben sx1 satmaya karar vericektimki bu site geldi o gün bugündür burdayız ne kadarda ayrılmak zorunda kalsakta burdayız inş dostluğumuz devam eder ve bu site hiç kapanmaz
Sonic Wrote:emeklilik planlarına başlayalım vefalı üyelerimize 
@sonic
çok gzel bi fikir

fugitif95 Wrote:...
(bu arada CEM abiyi ve doktorumuz FRANK abiyi buralarda daha fazla görmek iyi olurdu hani:shy
Sonic Wrote:...
Frank işlerinin yoğunluğundan eskisi kadar gözükemiyor, Cem abimizi bende özledim
hiç ses soluk yok
firarlara ülkeler arası mı başladı yoksa 
Beni unutmadığınız için gerçekten çok teşekkür ederim!
İnanın buralarda daha fazla durmak isterdim ama firarları bıraktık artık.
Şimdi baz istasyonu montajındayım ve işler o kadar çok yoğun ki anlatsam kimse inanmaz!
Bazı zamanlar sabah 03:00 de başlayıp ertesi gün 02:00 de işi bitirip eve geliyorum ve sabah 10 da tekrar işe gidiyorum.
Arada bir girip ne var ne yok kontrol ediyorum ama inanın postlara çok fazla cevap veremiyorum. Gözüm ve gönlüm hep sizlerle...
Öncelikle İhsan'a Coşku'ya ve Sonic'e ardından beni tanıyan , tanımayan (ismini buraya yazamadığım) herkese sevgilerimi gönderiyorum,
TAKİPTEYİM DOSTLAR
NOT: Yeri değil biliyorum ama anlayışınıza sığınarak buraya belirtiyorum ki, (zamanım olmadığından) ikinci SX1 de ki sorunu sanırım ısı uygulatarak aşabileceğim. Şİmdi ısı ve flux uygulatabileceğim sağlam birini arıyorum! Merak edenlere duyrulur.
Benim de yakında birinci senem....

robotica Wrote:Benim de yakında birinci senem.... 
bi seneyi geçmiş seninki...temmuz 2006da üye olmuşsun...
yettim gayri
ben buralardayım
bende takipteyim ama klavyemi tuşlayacak vaktim yok inanın
ama az kaldı huzura ereceğim, yok bu olmadı rahatlayacağım

o zaman benden bıkacaksınız
beni de unutmadığınız için teşekkür ederim
saygılar

çok sitemkar gördüm kendimi canım

allah allah herkeşler burada