Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
evet onu da unutmayalımThumbup

cmert Wrote:bilhassa boyut olarak Toungue

fugitif95 Wrote:beyler bu arada 2001de 7650 çıktığında ona eşdeğer bi tel yoktu ...
cmertcan 1 kez daha yakalandıThumbup

[Image: ad1og8.jpg]
radara yakalandık Swoon

fugitif95 Wrote:cmertcan 1 kez daha yakalandıThumbup
öyle çevrimiçi gözetmenliği yaparsan 15 dakika yakalarlarBig Grin

cmert Wrote:radara yakalandık Swoon

fugitif95 Wrote:cmertcan 1 kez daha yakalandıThumbup
inanmıyorum ixsan tebrikler cmert yine yakalandı şaşırdım bak şimdi
gizli.ajan_sx1 Wrote:inanmıyorum ixsan tebrikler cmert yine yakalandı şaşırdım bak şimdi

çok kez anahtarını aldığımı bilirim cmert'in hacı murat 124'ününCool
keyless-go ya geçeli çok oldu ihsancım Whistling

fugitif95 Wrote:çok kez anahtarını aldığımı bilirim cmert'in hacı murat 124'ününCool
cmert Wrote:keyless-go ya geçeli çok oldu ihsancım Whistling

fugitif95 Wrote:çok kez anahtarını aldığımı bilirim cmert'in hacı murat 124'ününCool

bahsettiğim anahtar maddi değil zaten, kaç tane hacı murat gördün kapısı kilitli?:laugh:manevi bir anahtar kapalı tutar bütün Hacı Muratların kapısınıCool
ne maddisi ne manevisi neyden bahsediyosun ihsan, dön aramıza Laugh
cmert Wrote:ne maddisi ne manevisi neyden bahsediyosun ihsan, dön aramıza Laugh

neyden değil zurnadan bahsediyorumLaugh

cmertus işler sıkı galiba,pek uğrayamıyorsun tmye,hazır evdeyken muhabbet sarar diye düşündüydümSorry
bakma sen çevrimiçiyim ama öylesine ... sabahın 5 inden beri ayaktayım, kafam bi dünya Swoon yoksa biliyon Popcorn

fugitif95 Wrote:neyden değil zurnadan bahsediyorumLaugh

cmertus işler sıkı galiba,pek uğrayamıyorsun tmye,hazır evdeyken muhabbet sarar diye düşündüydümSorry
desene meydan bana kaldı:Diyi bakalım çalış çalış...Türkiye'nin çalışkan zihinlere ihtiyacı varShifty

hadi uyu o zaman sen...Zzzz

cmert Wrote:bakma sen çevrimiçiyim ama öylesine ... sabahın 5 inden beri ayaktayım, kafam bi dünya Swoon yoksa biliyon Popcorn

fugitif95 Wrote:neyden değil zurnadan bahsediyorumLaugh

uyurmuyum be bütün hafta bu günü bekliyorum, yarın tatil Laugh
sen uyu ama niğde de güneş erken doğar Whistling

fugitif95 Wrote:desene meydan bana kaldı:Diyi bakalım çalış çalış...Türkiye'nin çalışkan zihinlere ihtiyacı varShifty

cmert Wrote:uyurmuyum be bütün hafta bu günü bekliyorum, yarın tatil Laugh
sen uyu ama niğde de güneş erken doğar Whistling

fugitif95 Wrote:desene meydan bana kaldı:Diyi bakalım çalış çalış...Türkiye'nin çalışkan zihinlere ihtiyacı varShifty

ben de burdayım:shifty:altını üstüne getirebilirim forumunBig Grin
vayy restine rest diyosun yani Whistling
benimde bi cebimde en70, diğer cebimde de carbonblack olsa bende derim Shifty
cmert Wrote:vayy restine rest diyosun yani Whistling
benimde bi cebimde en70, diğer cebimde de carbonblack olsa bende derim Shifty

senin bi deyimin vardı bilmem hatırlayabilecen mi...

we are the best,alayına restLaugh

gel satayım sana benim enyetmişi:shades:full music edition...

carbonuma laf yok,satacam yakındaLaugh
hatırlamam mı, bakıyorumda bütün laflarım ezberinde Laugh
attan inip eşşeğe mi bineyim yani, bu mudur ? Cool

fugitif95 Wrote:gel satayım sana benim enyetmişi:shades:full music edition...
cmert Wrote:hatırlamam mı, bakıyorumda bütün laflarım ezberinde Laugh
attan inip eşşeğe mi bineyim yani, bu mudur ? Cool

fugitif95 Wrote:gel satayım sana benim enyetmişi:shades:full music edition...

eğer eşşek senin attan daha maharetliyse,eşşşeğe bin derim ben...olay budurThumbup

atın ölümü arpadan mı olsun yoksaLaugh

ezberimde değil canım lafların geri dönüşüm kutusunda,işte bazen kullanıyoruz-ki bizden görüp diğer forum sakinleri kullanmasın-Laugh
seni ronaldo amcamla başbaşa bırakıyorum.ne anlatacaksan ona anlat Laugh

[Image: Ronaldo.jpg]

fugitif95 Wrote:eğer eşşek senin attan daha maharetliyse,eşşşeğe bin derim ben...olay budurThumbup
cmert Wrote:seni ronaldo amcamla başbaşa bırakıyorum.ne anlatacaksan ona anlat Laugh

[Image: Ronaldo.jpg]

fugitif95 Wrote:eğer eşşek senin attan daha maharetliyse,eşşşeğe bin derim ben...olay budurThumbup

Zzzz
Kodak Easyshare Z1275

[Image: Z1275_FF_250x200%5B1%5D.jpg]

hd video kaydı
12 mp
5x optik
5x diji yakınlaştırma..

fiyatı da 370 civarında,nasıl sizce bu makina?arkadaşa almayı düşünüyorumRolleyes
bence daha profsyoel bşiler al yahu Shy
hacı dslr olmayacak...daha pro ne olsun, makinanın özellikleri:

12 megapiksel
5X SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON Optik Zoom Objektif
Yüksek çözünürlüklü 6,4 cm (2,5 inç) renkli ekran
Yüksek ISO modu
Dijital görüntü sabitleme özelliği
KODAK PERFECT TOUCH Teknolojisi
Akıllı sahne modu
Panorama birleştirme modu

Standart özellikler
Sensör tipi 1/1,72 inç CCD
CCD toplam pikseller 12,4 MP (4088 × 3040)
Etkili pikseller 12,1 MP (4011 × 3011, halka pikseller dahil)
Objektif 35–175 mm (35 mm eşdeğeri), f/2,8–5,1 SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON Objektif
Zoom 5X optik, 5X sürekli gelişmiş dijital
Görüntü sabitleyici dijital
Obtüratör hızı 1/2–1/2000 sn. akıllı çekim modunda ve 8–1/1000 sn. manuel modda
LCD 6,4 cm (2,5 inç) yüksek çözünürlüklü (115 bin piksel) iç/dış mekan renkli çekim ekranı
Depolama 64 MB dahili bellek*, SDHC/SD/MMC kartı genişletme yuvası
Otomatik odak
Türü TTL görüntüleme cihazı AF sistemi
Modlar normal AF, makro AF, sonsuz AF, manuel
Odak mesafesi normal (geniş açı): 0,6 m (2,0 ft)–sonsuz, (tele): 0,9 m (3,0 ft)–sonsuz
makro (geniş açı): 0,2 m–0,7 m (7,9 inç –3,0 inç), (tele): 0,5 m–1,0 m (1,6 ft–3,3 ft)
manzara (geniş, tele): 10 m (32,8 ft)–sonsuz
Otomatik odak bölgeleri sürekli AF, tekli AF, TTL çoklu bölge AF (5 bölgeli), (4) merkez bölge AF
Pozlama kontrolü
ISO hassaslığı otomatik, 64, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200**
Ölçüm modları çoklu model, merkez ağırlıklı, nokta
Karşılama 1/3 EV'lik adımlarla ±2,0 EV
Parantezleme 1/3 EV'lik adımlarla ±2,0 EV, 3 fotoğraf
AE kilidi deklanşöre yarı basıldığında
Histogram ekran evet
Beyaz dengesi auto (otomatik), daylight (gün ışığı), tungsten, fluorescent (floresan), open shade (açık gölge)
Flaş
Mesafe geniş açıda 0,6 m–5,9 m (2,0 m–19,4 ft), ISO 400
teleobjektifte 2,0 ft–10,5 ft (0,6 m–3,2 m), ISO 400
Modlar auto (otomatik), red-eye reduction (kırmızı göz azaltma), fill (sürekli), off (kapalı)
Çekim özellikleri
Sürücü modları single shot (tek çekim), first burst (ilk arka arkaya çekim) (1,7 fps, 3 kare), last burst (son arka arkaya çekim) (1,7 fps, son 3 kare), self-timer (otomatik zamanlayıcı) (10 sn.), delay shutter (deklanşör gecikmesi), 2 sn. iki çekimlik otomatik zamanlayıcı
Çekim Modları smart scene (akıllı sahne), SCN (sahne), P (program), M (manuel), video capture (video çekimi), high ISO (yüksek ISO), digital image stabilization (dijital görüntü sabitleme)
Çekim modları portrait (portre), sports (spor), landscape (manzara), close up (yakın çekim), night portrait (gece portre çekimi), night landscape (gece manzarası), snow (kar), beach (plaj), text/document (metin/belge), fireworks (havai fişek), flower (çiçek), manner/museum (sessiz/müze), self portrait (kendi portreniz), children (çocuk), backlight (fon ışığı), panning (pan çekimi), candle light (mum ışığı), sunset (gün batımı), panorama stitch (panorama birleştirme)
Tıkla ve çek < 0,3 sn.
Çekimden çekime < 1,6 sn.
Fotoğraf çekimi
Durağan formatı JPEG/EXIF v 2.21
Fotoğraf boyutu 12,0 MP (4000 × 3000)—4:3
10,7 MP (4000 × 2664)—3:2
9,0 MP (4000 × 2256)—16:9
6,0 MP (2832 × 2128)—4:3
3,1 MP (2048 × 1536)—4:3
2,2 MP (1800 × 1200)—3:2
2,1 MP (1920 × 1080)—16:9
1,2 MP (1280x960)—4:3
ihsanım orda 12 mp yazdığna aldanma o pc destekli olan çözünürlük yani 6mp çekiyo ayrıcaa ufak bi mantık yürütelim fotografın kalitesi büyük oranda objektifte ayarlanır ( o dışarıya çıkan zımbırtı ) yani objektifin ufacık olduktan sonra milyon piksel hikaye kalıyo fotografçılara gittiğinde gördünün makineler gbi bşi diorum Big Grin
çağrı yanlışın var,efektif pixele 12.4 yazıyor enterpolasyon yok,yukarıyı okudun mu,?hem bu makinanın objektifi 12 mp için yeteri genişlikte,zum yapıldığı zaman çok fena yaklaşık 15 cm dışarı çıkıyor,video kalitesini de es geçmemek gerekir.lens markası da iyi,dslr makinalarla karşılaştırma bunları...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's