Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
amator taban için ii bi makina abi Wink 5x optik zoom yeterli ama dijital zoom hikaye
cagri Wrote:amator taban için ii bi makina abi Wink 5x optik zoom yeterli ama dijital zoom hikaye

bence bu makina amatörün çok üstünde...5x optik şu anki dijitaller arasında iyi bi fırsat,5x dijitale takılma,5x5. tümleşik yakınlaştırma olduğu için görüntüde bozulma olmuyor fazla...mesela benim makinada 4x optik,7.6x dijital var,ikisi tümleşik çalıştığı zaman 30.4x yakınlaştırma oluyor ki bu baya iyi bi yakınlaştırma dijital bi makina için,görüntü de çok fazla bozulmuyor...

sen dslr ye sardığın için dijitalleri pek iyi tanımıyorsun galibaBig Grin
Big Grin puhaha ben filmi hiç bşiye deişmem abi Wink

filmin bir karesi 22mp Big Grin dialara hiç girmiyom bile haklısn o makinalarla pek bi alakam yok Wink bi satış bilgilerini bliyorum dükkanda ararsıra satış yaptıım için Wink
cagri Wrote:Big Grin puhaha ben filmi hiç bşiye deişmem abi Wink

filmin bir karesi 22mp Big Grin dialara hiç girmiyom bile haklısn o makinalarla pek bi alakam yok Wink bi satış bilgilerini bliyorum dükkanda ararsıra satış yaptıım için Wink

bu kodağın incelemesini ekleyeceğim foruma bi araThumbup
bu arada kodak bütün ürünlerini çinde yaptırıyo bi dipnot Wink
cagri Wrote:bu arada kodak bütün ürünlerini çinde yaptırıyo bi dipnot Wink

nokia ve siemens de bütün aksesuarlarını çinde ürettiriyorBig Grinçin'in hem çok ucuz hem de çok kaliteli ürünleri var Thumbup
bide kominizim tükaka diolar çin aldı başını gdiyo Toungue
aa bizim ekip nokia bölümüne taşınmış.....
ARES_61 Wrote:aa bizim ekip nokia bölümüne taşınmış.....

hepsi tm'nin içinde nasıl olsaBig Grin

hem bu arada flash haber nadir abi 3310i almış bugünCool
bundanmı almış Toungue
[Image: 2286503,nokia8710i9xw.jpg]
cagri Wrote:bundanmı almış Toungue
[Image: 2286503,nokia8710i9xw.jpg]

yok bundan değil, onunki 3310i, yani renkli ekran 4096 CSTNBig Grin
birgün nokya alırsam pizero'nun pabucunu dama atıcam hazırlayacağım temalarla!... Big Grin Laugh Big Grin
nadiren Wrote:birgün nokya alırsam pizero'nun pabucunu dama atıcam hazırlayacağım temalarla!... Big Grin Laugh Big Grin

bunlar bize antinokya takımının çözüldüğüne dair bilgi verir nitelikte açıklamalar nadir abi:Danasayfaya haber oldu adam, o yüzden kıskandın demi?Toungue
fugitif95 Wrote:
nadiren Wrote:birgün nokya alırsam pizero'nun pabucunu dama atıcam hazırlayacağım temalarla!... Big Grin Laugh Big Grin

bunlar bize antinokya takımının çözüldüğüne dair bilgi verir nitelikte açıklamalar nadir abi:Danasayfaya haber oldu adam, o yüzden kıskandın demi?Toungue

eheheheheh... anti-nokya bölünmez bir bütündür, parçalanamaz!... Big Grin
abi yakında lg sonyericsson temaları bekliyoz senden nokyayı bitircez türkiye pazarından çekilcek Big Grin
cagri Wrote:abi yakında lg sonyericsson temaları bekliyoz senden nokyayı bitircez türkiye pazarından çekilcek Big Grin

kusura bakmayın ama ne yapılsa nokia türkiye pazarında bitmez diye düşünüyorum...
şöyle açıklayım:
günlük hayatta bazı markalar vardır hakikaten marka olmuştur markete veya bakkala kağıt mendil amlaya gittiğimizde kağıt mendil veya peçete demeyiz de 'selpak' verir misin?deriz...adam bize başka bi marka verir çünkü aslında selpak değil kağıt mendil istediğimizi anlar..vs..
Telefoncuda da olay şu..telefon alıcam dersin bakabilir miyim neler var dersin adam önüne birsürü NOKİA çıkarır seç beğenLaugh
nokya bayiine gdersen öle olur tabi Toungue samsung veya se yetkili satıcıları bulmak lazım Big Grin
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:

eheheheheh... anti-nokya bölünmez bir bütündür, parçalanamaz!... Big Grin

[Image: ata9yeam8.jpg]

Ya istiklal Ya ölüm Big Grin
oo .. ixan bey kardeşim bakıyorumda 95lenmişiz ... hayırlı uğurlu, bol gps li olsun Thumbup

Quote:Nokia N95 • v. 12.0.013 RM-159 (B2.01) / 15.01.08 • 1 GB microSD • 64 MB RAM • 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA • BT 2.0(EDR) • Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF/VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps • Symbian S60/9.2 3rd FP1
n95 aut sx1 mcloren in
cmert Wrote:oo .. ixan bey kardeşim bakıyorumda 95lenmişiz ... hayırlı uğurlu, bol gps li olsun Thumbup

teşekkürler cmertcan, daha iyisi sizlerin olsun inşallahThumbup

bu arada hiç görüşemiyoruz,izinliydin bi ara...:whistling:msn de zaten yoksunSwoon
ixsan kardeş hayırlı olsun valla iyi etmişsin keşke 8 gb alsaydın..
bi 9.2 daha eklendi..
ihsancım izni kim kaybetmişte ben bulayım Swoon şu saat olmuş eve yeni geliyorum, gerisini sen düşün Sad

8gb li imzalarını da görürüz inş. Thumbup

fugitif95 Wrote:teşekkürler cmertcan, daha iyisi sizlerin olsun inşallahThumbup

bu arada hiç görüşemiyoruz,izinliydin bi ara...:whistling:msn de zaten yoksunSwoon
cmert Wrote:ihsancım izni kim kaybetmişte ben bulayım Swoon şu saat olmuş eve yeni geliyorum, gerisini sen düşün Sad

8gb li imzalarını da görürüz inş. Thumbup

fugitif95 Wrote:teşekkürler cmertcan, daha iyisi sizlerin olsun inşallahThumbup

vay cmertim gece 10da mı geliyosun iştenSwoon

8 gb imkansız şu anda, kısmet değilmiş...Shy

ömür teşekkürler hacı, 9.2ler çoğalıyorBig Grin
ihsan hayırlı olsun inşallah sx1 deki zevki n95 dende alırsın Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's