Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
napalım ekmek parası Whistling

fugitif95 Wrote:vay cmertim gece 10da mı geliyosun iştenSwoon
cagri Wrote:ihsan hayırlı olsun inşallah sx1 deki zevki n95 dende alırsın Wink

teşekkür ederim çağrı, inşallah...

cmertcan Allah kolaylık versin hacu beaSad
cmert nerde calışıyon abi sen ayaklanma başlatıp iş saatlerini dşürtelim Toungue
yok bea o kadar çalışılır mı Swoon kendimi acındırayım dedim Big Grin

cagri Wrote:cmert nerde calışıyon abi sen ayaklanma başlatıp iş saatlerini dşürtelim Toungue
valla benim direk 12 saat esnaflık lanet bşi Sorry
N SERİSİ 3RD 9.1 UYGULAMALARI(N71,N73,N91...) başlığına program ekledim son msj benm yazdığım msj gözüküyo tıkladığımda ilk sayfayı açıyor son msjı göstermiyor..nedenini bilen?
3. sayfada görünüyor mesajın ömür, ama konuda bi güncelleme sorunu var sonic demişti bi aralar...
fugitif95 Wrote:3. sayfada görünüyor mesajın ömür, ama konuda bi güncelleme sorunu var sonic demişti bi aralar...

saol ixsan..
dediğin gibi güncelleme sorunu galiba hala göremedim nese hızlı kirpi bi el atar..
cagri Wrote:valla benim direk 12 saat esnaflık lanet bşi Sorry

Ne Üzerine?
fotoğrafçı Smile
kardesim bende sx1 zulaladım bitane ıce blue torunlarıma miras bırakıcam
arada bir çıkarıp hasret gideriyorum nerede eski günler diye
sx2 cıkar diye dua ediyorum (işi ALLAHA kaldı çünkü)
nokia kardesliğinde bende varım sebebine gelince
basit nokia türkiye önem veriyor kendi kurduğu sirketle direkt aracısız disbirutörsüz satıs yapıyor sevisi hızlı samsung ve sonyericson biraz sorunlu adamlar pc süitlerini bile yeni türkçelestirdi nokia ise onlardan çok önce davrandı
ayrıca nokia finlandiya markası finlandiylı kızlarda fıstık gibi ve renkli gözlü onlarında hatırı yok deyil
ayrıca dünyada pazar patı %40 (samsung+benQ+sonyericcson+motorola)onların toplamından bile fazla
benimde n95 8gb ımla bir katkım olsun,benim sohbetim de fotolarımla oluyor işteBig Grin

[Image: 02052008642copyex3.jpg]

[Image: 11042008375fn7.jpg]
arkadaşlar smart movie ile film izlerken 'program damaged' diye bir yazı çıktı bunun nedenini bilen var mı?sürekli bu çıkmaya başladı tekrar silip baştan mı kurmam gerekiyor..önceden de birkaç kez yapmıştı...
ömür smart movieyi kaldır, onun yerine divx kullanWinkv.089 çıktı bildiğim kadarı ile...
fugitif95 Wrote:ömür smart movieyi kaldır, onun yerine divx kullanWinkv.089 çıktı bildiğim kadarı ile...

düşüncelerimiz aynı;)biraz daha eski versiyona kaçtım v.085 kurmuştum filmin devamını sorunsuz izledimWink
cmert's 6120c darkblue edition Whistling

[Image: resim003be7.jpg]

[Image: resim006eg4.jpg]

[Image: resim007hl4.jpg]
bunuda mı görecektimSwoon
ne yaptın sen cmert nasıl oldu bu kasa değişmiyordu
kullandığın cihazı tam tanıyamamışsın, ön arka kapak değişebiliyor.doğubank civarında 6120 nin türkiye de olmayan çok güzel renklerde orjinal kapak ve tuş takımları var Smile

gizli.ajan_sx1 Wrote:bunuda mı görecektimSwoon
çok şok olmuş telefon canım cekti
ya 6120c de çok şık görünüyo hakkaten..alsam mı acep? 250'ye n70 alıcı da çıktı..öff
regulus_black Wrote:ya 6120c de çok şık görünüyo hakkaten..alsam mı acep? 250'ye n70 alıcı da çıktı..öff

250'ye N70'e alıcı mı çıktı?
Ben olsaydım biran bile düşünmezdim satardım şu enyetmişe bir türlü ısınamadım valla..
üstüne birazda nakit eklersin gerçekten güzel bir telefon alabilirsin
temiz N73 ikinci eller var 350-400 civarında olması lazım
hackerly bu konuda bilgi verecektir eminimWink
düşünürsen anlaşırız ... yabancıya gitmesin maksat, yanlış anlama Toungue

regulus_black Wrote:ya 6120c de çok şık görünüyo hakkaten..alsam mı acep? 250'ye n70 alıcı da çıktı..öff
cmert Wrote:kullandığın cihazı tam tanıyamamışsın, ön arka kapak değişebiliyor.doğubank civarında 6120 nin türkiye de olmayan çok güzel renklerde orjinal kapak ve tuş takımları var Smile

gizli.ajan_sx1 Wrote:bunuda mı görecektimSwoon

benim Dükkanda Galatasaraylısı bilem var Big Grin
gizli.ajan_sx1 Wrote:

250'ye N70'e alıcı mı çıktı?
Ben olsaydım biran bile düşünmezdim satardım şu enyetmişe bir türlü ısınamadım valla..
üstüne birazda nakit eklersin gerçekten güzel bir telefon alabilirsin
temiz N73 ikinci eller var 350-400 civarında olması lazım
hackerly bu konuda bilgi verecektir eminimWink

Biri beni anmışmı ne ? Big Grin

o fiyata verebiliosan ver telefoncular 180-200 den fazla vermez ben dahil .Big Grin

N73ün garantisi devam ediyorsa al derim kamerası gerçekten güzeldir ...

3.2 mega pixel Carll zies lens kullanır gayet güzel bir telefondur Wink
walla ben de sizin gibi düşünüyorum ama n73 değil.artık o tip büyük telefon istemiyorum.6120c iyi..hem de symbian..foto çok önemli diil zira 8.1mp carl -zeiss mercekli bir adet canavar sony foto makinesi aldım zaten.

dur ben bu telefonu satıyım.. Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's