Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
justme Wrote:valla mp3 çalıyo kamerası var telefon konuşması yapabiliom yeter bana Toungue

İhsan Kamera demişken Resimlere Bak bi Wink

baktım hemen kacırır mıyım?Big Grin
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:günaydın dayı,yıl oldu:cool:sana n81 alıyoz hedef belirlendiThumbup

yeni gördüm Shy n81 demek ... sponsor kim Big Grin

sen onu bunu bırakta kıza neden bi güle güle demedin Nono

[Image: screenshotgwu0.jpg]

görün ihsanın gerçek yüzünü Toungue

ooooooohooooo...haci olmadi ama..eski konuları hortlattın:laugh:hem o benim arkadaşım,açıklayabilirim hakim beyToungue

sponsorumuz @sonic olsun,madem tanıttı bizeCray
fugitif95 Wrote:ooooooohooooo...haci olmadi ama..eski konuları hortlattın:laugh:hem o benim arkadaşım,açıklayabilirim hakim beyToungue

neyi açıklayacaksın, ss gayet açık Shifty

Quote:sponsorumuz @sonic olsun,madem tanıttı bizeCray

ee Sonic cihaz ne zaman elimde olur, Teknoloji Magazin test merkezine bir tane gönderdiler diye duydum Rolleyes
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:ooooooohooooo...haci olmadi ama..eski konuları hortlattın:laugh:hem o benim arkadaşım,açıklayabilirim hakim beyToungue

neyi açıklayacaksın, ss gayet açık Shifty

Quote:sponsorumuz @sonic olsun,madem tanıttı bizeCray

ee Sonic cihaz ne zaman elimde olur, Teknoloji Magazin test merkezine bir tane gönderdiler diye duydum Rolleyes

ee..ben suçsuzum hakim bey:Dyau kız yanlış anlamış,neyse boşverCray

bi n81de ben alırsam üstü şöyle tm logolu tadından yarılır artıkSmile
cmert Wrote:@Sonic yeni inceleme şablonları çok güzel olmuş Thumbup

teşekkürler Wink

fugitif95 Wrote:sponsorumuz @sonic olsun,madem tanıttı bize

tanıtım sponsoru olsamda Coşku'nun zaten gönlü yokki Nokia'da Shifty

cmert Wrote:ee Sonic cihaz ne zaman elimde olur, Teknoloji Magazin test merkezine bir tane gönderdiler diye duydum Rolleyes

vitrinlik demo cihazlardan bahsetmiyoruz değil mi blink Toungue
Nokia fiyatları indirene kadar boykot kararı aldım Shifty

birde yeni telefonları malesef ülkemize göndermiyolar, hep son gören biz oluyoruz Sad
ben bu isteğimi "Forumla İlgili İstek ve Önerileriniz" kısmına direk yazıcam Big GrinToungue

Sonic Wrote:tanıtım sponsoru olsamda Coşku'nun zaten gönlü yokki Nokia'da Shifty

görsem, kullansam belki severdim Shy
hatta kesin severdim Big Grin
seversin seversin SmileSmileToungue
cmert Wrote:ben bu isteğimi "Forumla İlgili İstek ve Önerileriniz" kısmına direk yazıcam Big GrinToungue

Sonic Wrote:tanıtım sponsoru olsamda Coşku'nun zaten gönlü yokki Nokia'da Shifty

görsem, kullansam belki severdim Shy
hatta kesin severdim Big Grin

beleş mezar bulsa hiç gözünü kırpmadan yatarBig GrinLaugh
@fugitif95 İhsan beğendin n81'i bi tanede sana sipariş edim o zaman Coşku'ya alırken, listeme yazayım unutmadan Toungue Shifty ikisi 3 bin liraya gelir heralde blink bi indirim yapar Nokia artık Big Grin
fugitif95 Wrote:beleş mezar bulsa hiç gözünü kırpmadan yatarBig GrinLaugh

serinse yatarım tabi Laugh

@Sonic benim n81 i de ihsana yolla adımız beleşçiye çıkmasın Smile
valla hosuma gitti ama iyice bi okuyam bizim siteden,baska yerlerden.nokia bi kıyak yapmazsa samsung bölümüne geçerim napalım:Ppara mühim değil,coşku bey bir günde harcıyor o parayı:Dbi cmertlik yapar heralLaugh
cmert Wrote:serinse yatarım tabi Laugh

klimalı...aman enseye dikkat etToungue

n81leri alabilirim ikisini deCoole malum inceleme yapıyoz arasıraToungue
ihsan sen bu başlığı mesaj kasmak için açtırdın dimi Big Grin aramızda kalacak bak kimseye söylemem merak etme Laugh
istediğin kadar başlık aç 3.811 mesajıma ulaşman zor Cool Toungue

neyse ben kaçtım, herkese iyi geceler Bye
yok bea istek üzerine açtık bu başlığı,öyle de olsa baya aramızda kalırdı hakkaten:Dforumu ikimiz görüntüleyebiliyoz yaToungue

mesaj sayısı değil,hizmet katsayısı önemli bizim camiada bilirsin hatırlatayımShiftyLaugh

hem bu arada sen de baya kastırdın,gecen ay 2000.yi kutladıydık:blink:nereye yazıyon allasen bu kadar?ömlerin de sayılıyor galibaToungue
yok ÖM sayılmıyo Toungue

ama hakketten nereye msj yazıyo çok merak ettim Smile
ya onun fw olayından sorunlara filan cvp yazıyo ya heralde o kastırıyor....

(senin avatara bi el atacam şu aralar,bi üst modeli yok mu haci bu takanın?Toungue)
fugitif95 Wrote:hem bu arada sen de baya kastırdın,gecen ay 2000.yi kutladıydık:blink:nereye yazıyon allasen bu kadar?ömlerin de sayılıyor galibaToungue

kısaca arz-talep doğrusu diyelim Cool
nokya mı sattım şimdi de yenisini alcam. ya n80 alcam yada e65..kararsızım ama bakalım hayırlısı Smile
ihsan gittim n80 e baktım. yaw üstat o telefonu alıp tırın altına takoz yapmak lazım o nasıl bişey yaw Big Grin
yada samsung U600 den sonra onu elime alınca bana üle mi geldi nedir. ama özellikleri gercekten tartışılmazmış...
gittiğim telefoncu arkadaş kullanıyodu güsel bi inceledimde gercekten ekran süper...
yuxel16 Wrote:nokya mı sattım şimdi de yenisini alcam. ya n80 alcam yada e65..kararsızım ama bakalım hayırlısı Smile

hayırlısı inşallah...
KinG_ThieF_ Wrote:ihsan gittim n80 e baktım. yaw üstat o telefonu alıp tırın altına takoz yapmak lazım o nasıl bişey yaw Big Grin
yada samsung U600 den sonra onu elime alınca bana üle mi geldi nedir. ama özellikleri gercekten tartışılmazmış...
gittiğim telefoncu arkadaş kullanıyodu güsel bi inceledimde gercekten ekran süper...

evet hacım,o makina biraz kaba diğerlerine göre,sen de gitmişin dünyanın en ince telefonu ile karşılaştırmışın yauBig Grinözelliklerine diyecek yok evet...sen sonunda bi tane alacan da dur bakalım:laugh:ne güne denk gelir...
Ver Coşkuyu Ver Coşkuyu

S.a Ağalar Ben Geldim Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
hoşgeldin mustafa...Big Grin

bu arada cmert "sx1le 3d görüntü yakalama" konusuna dinamiti komuş:Dkonu meftaToungue
gereksiz bir tartışmaydı, neşteri vurdum Wink
arkadaşlar bişi sorucam...bu ad-41 aparatının şarkı atlama,ileri geri sarma tuşları n70te çalışmıyormuş diye bişi duydum..almayı düşünüyordum bu headseti bilgisi olan var mı?
evet çalışmıyor...bu n80in kulklığı için de geçerli,n80in kulaklığının yan tarafındaki ses açıp kapama tuşları n70 te çalışmıyor...
ya bi de sx1 forumunda n-gage oyunları verilmiş..ordan aldım fifa 2007..içindeki klasörleri yerlerine yapıştırdım..ama oyuna tıkladığımda bi ekran gelir gibi oluyor ama hemen menüye geri dönüor..geçmiş yüklemelerimden hatırladığım kadaıyla bi de install klasörü olması lazım..yani ben .sis olanları halwin ile açtığımda install klasörü de oluyordu..o zaman sorun olmuyordu...bunlarda sadece apps libs ve programs var...bundan olabilir mi?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's