Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
@fugitif95 İhsan beğendin n81'i bi tanede sana sipariş edim o zaman Coşku'ya alırken, listeme yazayım unutmadan

ikisi 3 bin liraya gelir heralde

bi indirim yapar Nokia artık

valla hosuma gitti ama iyice bi okuyam bizim siteden,baska yerlerden.nokia bi kıyak yapmazsa samsung bölümüne geçerim napalım:Ppara mühim değil,coşku bey bir günde harcıyor o parayı:Dbi cmertlik yapar heral

cmert Wrote:serinse yatarım tabi 
klimalı...aman enseye dikkat et
n81leri alabilirim ikisini de

e malum inceleme yapıyoz arasıra

ihsan sen bu başlığı mesaj kasmak için açtırdın dimi

aramızda kalacak bak kimseye söylemem merak etme

istediğin kadar başlık aç 3.811 mesajıma ulaşman zor
neyse ben kaçtım, herkese iyi geceler

yok bea istek üzerine açtık bu başlığı,öyle de olsa baya aramızda kalırdı hakkaten:Dforumu ikimiz görüntüleyebiliyoz ya
mesaj sayısı değil,hizmet katsayısı önemli bizim camiada bilirsin hatırlatayım

hem bu arada sen de baya kastırdın,gecen ay 2000.yi kutladıydık:blink:nereye yazıyon allasen bu kadar?ömlerin de sayılıyor galiba

yok ÖM sayılmıyo
ama hakketten nereye msj yazıyo çok merak ettim

ya onun fw olayından sorunlara filan cvp yazıyo ya heralde o kastırıyor....
(senin avatara bi el atacam şu aralar,bi üst modeli yok mu haci bu takanın?

)
fugitif95 Wrote:hem bu arada sen de baya kastırdın,gecen ay 2000.yi kutladıydık:blink:nereye yazıyon allasen bu kadar?ömlerin de sayılıyor galiba
kısaca arz-talep doğrusu diyelim

nokya mı sattım şimdi de yenisini alcam. ya n80 alcam yada e65..kararsızım ama bakalım hayırlısı

ihsan gittim n80 e baktım. yaw üstat o telefonu alıp tırın altına takoz yapmak lazım o nasıl bişey yaw

yada samsung U600 den sonra onu elime alınca bana üle mi geldi nedir. ama özellikleri gercekten tartışılmazmış...
gittiğim telefoncu arkadaş kullanıyodu güsel bi inceledimde gercekten ekran süper...
yuxel16 Wrote:nokya mı sattım şimdi de yenisini alcam. ya n80 alcam yada e65..kararsızım ama bakalım hayırlısı 
hayırlısı inşallah...
KinG_ThieF_ Wrote:ihsan gittim n80 e baktım. yaw üstat o telefonu alıp tırın altına takoz yapmak lazım o nasıl bişey yaw 
yada samsung U600 den sonra onu elime alınca bana üle mi geldi nedir. ama özellikleri gercekten tartışılmazmış...
gittiğim telefoncu arkadaş kullanıyodu güsel bi inceledimde gercekten ekran süper...
evet hacım,o makina biraz kaba diğerlerine göre,sen de gitmişin dünyanın en ince telefonu ile karşılaştırmışın yau

özelliklerine diyecek yok evet...sen sonunda bi tane alacan da dur bakalım:laugh:ne güne denk gelir...
hoşgeldin mustafa...
bu arada cmert "sx1le 3d görüntü yakalama" konusuna dinamiti komuş:Dkonu mefta

gereksiz bir tartışmaydı, neşteri vurdum

arkadaşlar bişi sorucam...bu ad-41 aparatının şarkı atlama,ileri geri sarma tuşları n70te çalışmıyormuş diye bişi duydum..almayı düşünüyordum bu headseti bilgisi olan var mı?
evet çalışmıyor...bu n80in kulklığı için de geçerli,n80in kulaklığının yan tarafındaki ses açıp kapama tuşları n70 te çalışmıyor...
ya bi de sx1 forumunda n-gage oyunları verilmiş..ordan aldım fifa 2007..içindeki klasörleri yerlerine yapıştırdım..ama oyuna tıkladığımda bi ekran gelir gibi oluyor ama hemen menüye geri dönüor..geçmiş yüklemelerimden hatırladığım kadaıyla bi de install klasörü olması lazım..yani ben .sis olanları halwin ile açtığımda install klasörü de oluyordu..o zaman sorun olmuyordu...bunlarda sadece apps libs ve programs var...bundan olabilir mi?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14