Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
gizli.ajan_sx1 Wrote:
GiZLi.aJaN_Sx1 artık NoKia 6120 sahibi!

[Image: 7210fe59f631499eacbf3fesp6.jpg]

en sonunda bu cihazı alma fırsatım oldu!cihazı yeni aldım şuanda elimde ve bataryası takılı değil sanki elimde tel yokmuş gibi cok hafif anlaşılan sadece bataryanın ağırlığını hissedicem...
telefonu inceleyim yorumlarımı 6120 konusuna yazıcam

artık benide nokia ailesi arasına alırsınız demiShy
gerçi bu forumda ay
rım yok hepimiz bir aileyiz..

vay ajan...hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan;)kaça kapattın fiyat olarak?
520 demiştim fiyatı aynıydı kartla aldığım için üstüne farkıda geldi
600 milyona bağladım işi sadece tel değil ama tel+1gb sd=600 ytl
1gb lık kartı 20 milyona aldım onuda kartla aldım toplam bu fiyata geldi..
şimdi teli açıp incelicem alalı 1 saat oldu daha açmadım bile yedek dolu batarya var takıp bakıcam
teli açtım müzik dinliyorum ses cok kaliteli ama azSad
ekoylayzer den ses ayarlarını yap extra bass ı açWink
dediklerini yaptım sonuç aynı ses kaliteli ama az!
tatmin etmedi beni ses yüksekliği olarak boş odada güzel dünleniyoda dışarı ortamda nasıl olur bilemem
bide bizim symbian tellerde mesela ayarlara girdik diyelim kırmızı tuş ile cıktığımızda uygulama acık kalıyodu bunda ole bşy yok direk cıkıyoSad
N73 almadım bunu aldım ama yanlış mı yaptım acaba yada ilk günden pes etmemem mi lazım??
bide uygulama ve tema yüklerken sertifika süresi dolmuş diyo..
anlamadım gitti yaa divx player ın 9.1 versiyonunu yüklemek istedim yüklemedi
temaların bazılarını yüklemedi ogg player 9.1 versiyonu yüklemedi bu nasıl iş
bana kalırsa nokianın tek espirisi symbian işletim sistemidir. symbian yoksa nokia da yok bence.
evet banda öyle geliyo katin
yaa dün akşam sahura kadar inceledim telefonu birkaç uygulama ve tema bulmuştum onları kurmak istedim ama sonuç kötü...
symbian 9.1 ve 9.2 3rd edition larda sertifika süresi dolmuş diyo çoğu uygulamada bunun sebebide biyere kayıt yaptırmal gerekiyomuş programı imei ile açmak gerekiyomuş ona da baktım ama uzun iş gibi görünüyo bu 3rd beni yordu dün pek fazla bşy kuramadım sadece LCG'yi kurabildim bide dandik bir dosya yöneticisi...anlaşılan program sıkıntısı baya olucak!!
ses düzeyi yine aynı güzel ses veriyo ama bu tel için biraz düşük geldi bana
gizli.ajan_sx1 Wrote:dediklerini yaptım sonuç aynı ses kaliteli ama az!
tatmin etmedi beni ses yüksekliği olarak boş odada güzel dünleniyoda dışarı ortamda nasıl olur bilemem
bide bizim symbian tellerde mesela ayarlara girdik diyelim kırmızı tuş ile cıktığımızda uygulama acık kalıyodu bunda ole bşy yok direk cıkıyoSad
N73 almadım bunu aldım ama yanlış mı yaptım acaba yada ilk günden pes etmemem mi lazım??
bide uygulama ve tema yüklerken sertifika süresi dolmuş diyo..
anlamadım gitti yaa divx player ın 9.1 versiyonunu yüklemek istedim yüklemedi
temaların bazılarını yüklemedi ogg player 9.1 versiyonu yüklemedi bu nasıl iş

tabiki ilk günden pes etmemen gerekiyor...6120nin işletim sistem versiyonu 9.1 değil 9.2 dolayısıyla 9.1leri çalıştıramayabilirsin.hem sen telefonun iyi yanlarından hiç bahsetmiyorsun,mesela inceliğinden ekranından...n73te bu özellikler var mı sence?

katin Wrote:bana kalırsa nokianın tek espirisi symbian işletim sistemidir. symbian yoksa nokia da yok bence.

evet aynen öyle...nokiayı nokia yapan herkesin göz aşınalığı kazandığı symbian işletim sistemi olması.

gizli.ajan_sx1 Wrote:evet banda öyle geliyo katin
yaa dün akşam sahura kadar inceledim telefonu birkaç uygulama ve tema bulmuştum onları kurmak istedim ama sonuç kötü...
symbian 9.1 ve 9.2 3rd edition larda sertifika süresi dolmuş diyo çoğu uygulamada bunun sebebide biyere kayıt yaptırmal gerekiyomuş programı imei ile açmak gerekiyomuş ona da baktım ama uzun iş gibi görünüyo bu 3rd beni yordu dün pek fazla bşy kuramadım sadece LCG'yi kurabildim bide dandik bir dosya yöneticisi...anlaşılan program sıkıntısı baya olucak!!
ses düzeyi yine aynı güzel ses veriyo ama bu tel için biraz düşük geldi bana

ses düzeyi incelemede de yazdığım gibi çok fazla değil ama tatmin edici bence,dışarıda çaldığında da duyuluyor ben denemiştim gürültülü bir yerde...hem dediğim gibi cihazın sadece - yönlerine odaklanma...cihazının çok hızlı olmasından memnun değilmisin mesela?tema konusuna gelince...o sertifika dolma olayı senin telefonundan kaynaklanmıyor...bu temayı yapanların da önceden haberleri yoktu bu sertifika olayından şimdi haberleri oldu,herkesten özür diliyorlar sitelerinde baya şikayet aldılar...pizero temalarında böyle bir sorun yoktu bildiğim kadarı ile.

uygulama konusunda ise canını sıkma...n95 de aynı sorunla karşı karşıya...fakat bundan 4 5 ay sonra göreceksin ki 8.1ler için olan uygulamaların hepsinin 9.2 için olan versiyonları da çıkacak...çok daha değişik uygulamalar da programlanacaktır.

ses konusunda rahat ol...bu cihaz daha yeni çıktı piyasaya,bir sürü yazılım güncellemeleri olacak,eksiklikleri giderilecek,kullanıcılardan şikayetler dinlenip ona göre sese düzen verecekler yeniden vs.
n70 ilk versiyonunda iğrenç hatalar buglar vs barındırıyormuş ben o zamanlar kullanmıyordum...radyoda devamlı cızırtı,video çekerken her iki saniyede bir frame takılması,çok yavaş işlem yapma,titreşimin çalışmaması ve niceleri...ama şu anda bu hataların hiçbiri yok ve bunların hepsi fw güncellemesi ile aşılmış sorunlar...

şunu da eklemeliyim...telefonuna çok da fazla uygulama yüklemene gerekl yok bence,gerekli herşeyi barındıran profesyonel bir cihaz bence...n73 alsaydın da şikayetlerin olacaktı...mesela çok dikkat çekmese de bazen işlemlerde yavaşlık,cihazın kalınlığı,joystik mekanizması vs.o yüzden biraz rahat olmanı tavsiye ederim,ben de n70in arka lens kapağını sevmiyorum ama bir gün o lens kapağı açık kullandım,kamera lensinin içi dışı flaş ledin etrafı vs tüm toz ve pislikle doldu...

biraz da memnun olduğun yerleri yazsana,okuyanlar bu cihazın kolpa bişi olduğunu zannedecekler...
çok haklısın fugitif şimdi cihazıma tekrar baktım bu yazıyı okuduktan sonra hakikaten i canavar hızı tema olayı..inceliği..cok kibar bi tel mesaj yazımı felan cok güzel uygulama olaylarına iyice bi göz attım her uygulamayı symbian sitesinden signed yapıp kullanabiliyormuşuz siteye fazla yüklenildiği için site açılmıyo şuanda ama en kısa süre içinde tekrar açılcakmış kamerası cok güzel dışarı ortamda tabi..
ekranı cok kibar fazla büyük değil
bu telefonu alırken inan n73 yanındaydı onu almadım bilerek sırf joistik var die bide donma yavaşlama yaptığını söylediler..n73 ten vazgeçip bunu aldım inşallah beni tatmin eder açıklamaların içimi açtı şu uygulama olayı bir çözülse başka istediğim yok heee birde şu ses olayı halledilse gerçekten mükemmel sesi var ama biraz az
bugun bir arkadaşım elimde gördü benm bebeği onda da W810i var tabi sony e.kullanan biri neye bakar hemen sesine baktı benm telin bu ne ln dedi resmen bu kadar mı dedi...
şok oldum valla uygulama feln olsa ogg player kullanarak sesini arttırıcam ama şimdilik yok gibi..
nese sonuç olarak memnun kullanıcıSmile
bakış açısı çok önemli,o ses bakımından karşılaştırmış...sor bakalım arkadaşına w810inin kullandığı işletim sistemi ne kadar geliştirilmeye açıkmış yada cihazının cpu hızı neymiş?kıçı kırık w810i kafa tutabilir mi sence 6120ye?
bende aynen oyle soyledim zaten neyin var kafa tutacak deyince oturdu kaldı olduğu yere
bu arada site signed işlemleri için tekrar açılmış programların signedlerini yapabilirsen süper olcak şu işi genişletebilirsem nokia bölümüne bomba gibi gelicem inş. bu arada sana yardımcı cıktı ixsan nokia bölümünde tekim diye bşy cıkmıştı merak etme sen 8.1 ben 9.2 devam edicez inş.
gizli.ajan_sx1 Wrote:bende aynen oyle soyledim zaten neyin var kafa tutacak deyince oturdu kaldı olduğu yere
bu arada site signed işlemleri için tekrar açılmış programların signedlerini yapabilirsen süper olcak şu işi genişletebilirsem nokia bölümüne bomba gibi gelicem inş. bu arada sana yardımcı cıktı ixsan nokia bölümünde tekim diye bşy cıkmıştı merak etme sen 8.1 ben 9.2 devam edicez inş.

inşallah...Wink
site açılmış şimdi de girilen email adreslerini kabul etmiyo gmail,hotmail,yahoo dışında adresler istiyo xposta ya kayıt olmaya çalışıyom orda da sorun cıkıyo kayıt olamıyorum
yaw bu 9.2 sevdası beni cok yorucak..
coşku'yu bile heyecanlandıran bir cihaz kullanıyorsun...ki biliyorsun coşku geçen sene antinokia takımındaydı...o kadar da uğraşıver,değer 6120yeBig Grin
bu akşamlık bırakıyorum uğraşmayı çünkü site hiçbir mail adresini kabul etmiyor elimde kalan 3-5 tema birkaç program ile yetinicem ekran görüntüsü alamıyorum alsaydım programları eklicektim ama daha sonra artık..
aslında şu signed olayını sırf bizim s60 da kullandığım oggplayer için yapmak istiyorum 9.2 ogg cıkmış ama sertifika istiyo işte..
bakma sen bizimki mecburiyet bi yerde ... siemens mobile bölümünü kapamasa, SX1 ayarında all in one cihazlar çıkarmaya devam etseydi şu an bu satıları yazmıyor olurdum Sorry neyse yarayı deşme boşver ... Sad

fugitif95 Wrote:coşku'yu bile heyecanlandıran bir cihaz kullanıyorsun...ki biliyorsun coşku geçen sene antinokia takımındaydı...o kadar da uğraşıver,değer 6120yeBig Grin

@gizli.ajan_sx1
6120 ve symbian 9.2 zamanla oturacaktır.harika bir donanıma sahip olduğu için yazılımsal sorunlara hiç takılma, zamanla hepsi tek tek çözülür.ayırca w810i ile kıyaslanabilmesi için ikisinide müzik telefonu olması gerekir.zaten w810i müzik özellikleri dışında 6120 yanında her yönden sönük kalır Wink
evet belkide acele etmesem daha iyi zamanla hepsi halledilicek
ama şimdi halledilme yolu varken neden yapamıyoruz yapanlar nasış yapmış koca dünya bi site üzerinden signed yapıyo tabi site alımları kapar tabi mailleri kabul etmez koskoca symbian ın yaptığına bak..
neyse beklicez artık
cmert Wrote:bakma sen bizimki mecburiyet bi yerde ... siemens mobile bölümünü kapamasa, SX1 ayarında all in one cihazlar çıkarmaya devam etseydi şu an bu satıları yazmıyor olurdum Sorry neyse yarayı deşme boşver ... Sad

siemens bitti artık napalım sen de nokiaya geçmek zorunda kaldın bi yerde...siemens sx1in gelişmiş versiyonunu üretebilseydi ben de kullanmazdım nokia...
bırak ixan bu işleri ... Nono 7650, 3650, 3310 larına ne demeli Shifty Laugh

fugitif95 Wrote:... ben de kullanmazdım nokia...
cmert Wrote:bırak ixan bu işleri ... Nono 7650, 3650, 3310 larına ne demeli Shifty Laugh

fugitif95 Wrote:... ben de kullanmazdım nokia...

3650den sx1e geçen ben değildim...:cool:kim acaba?Whistling

bugün pendikte sx1 sordum siyah ve temiz sx1e 140 dedi adam,diğer bi telefoncu gri ve kötü kullanılmış bir sx1e 200 lira dediblink

ilginç yapıları var bu insanların...Big Grin

bak ben hala sx1 peşindeyim sen 6120 diye tutturdunNonoLaugh
ben bi kere T610 dan geçtim ixancan, bazı arkadaşlarımız gibi 3315 ten geçmedim Toungue Laugh

seni anlayabilmiş değilim zaten, hem SX1 e galebe çalıyosun hemde hala SX1 peşindesin Swoon Whistling

fugitif95 Wrote:3650den sx1e geçen ben değildim...:cool:kim acaba?Whistling

bugün pendikte sx1 sordum siyah ve temiz sx1e 140 dedi adam,diğer bi telefoncu gri ve kötü kullanılmış bir sx1e 200 lira dediblink

cmert Wrote:ben bi kere T610 dan geçtim ixancan, bazı arkadaşlarımız gibi 3315 ten geçmedim Toungue Laugh

seni anlayabilmiş değilim zaten, hem SX1 e galebe çalıyosun hemde hala SX1 peşindesin Swoon Whistling

fugitif95 Wrote:3650den sx1e geçen ben değildim...:cool:kim acaba?Whistling

ben bi kere 3410dan yatay geçiş yaptım sx1e:D3315 de neyin nesiBig Grin

sx1i bana çok çektirdi,şimdi de ben ona çektiriyorum...sırf üzülsün diye gıcıklığına dükkana girip soruyorum fiyatını ama almıyorumCool

eee ne demişler şeytan azapta gerek...Laugh

cmertcan el altından sx1 baktığını söyletme bana şimdi forumdaNonoWhistling
fugitif95 Wrote:ben bi kere 3410dan yatay geçiş yaptım sx1e:D3315 de neyin nesiBig Grin

sx1i bana çok çektirdi,şimdi de ben ona çektiriyorum...sırf üzülsün diye gıcıklığına dükkana girip soruyorum fiyatını ama almıyorumCool

off .. kafamı bıraktın adamda, ha 3410 ha 3315 alayı takoz nasılsa Toungue
ne yalan söyleyim xelibri kulaklıkla jukebox tan müzik dinlemeyi özlemedim desem külliyen yalandır. Sorry sizin orda nasıl derler: SX1 e selam, EL71 e devam Thumbup
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:ben bi kere 3410dan yatay geçiş yaptım sx1e:D3315 de neyin nesiBig Grin

off .. kafamı bıraktın adamda, ha 3410 ha 3315 alayı takoz nasılsa Toungue
ne yalan söyleyim xelibri kulaklıkla jukebox tan müzik dinlemeyi özlemedim desem külliyen yalandır. Sorry sizin orda nasıl derler: SX1 e selam, EL71 e devam Thumbup

yani siemens'e devam diyorsun cmert....
(bu adamı siemens yazılım müdürlüğüne almalıBig Grin)
cmert dostum sendekide ne nokia düşmanlığı yaw..

gerci benim tanıdığım cmert siemens s35 kullanır nokia n95 kullanmaz.. Big Grin
yanlışda tanımış olabilirim... Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's