gizli.ajan_sx1 Wrote:dediklerini yaptım sonuç aynı ses kaliteli ama az!
tatmin etmedi beni ses yüksekliği olarak boş odada güzel dünleniyoda dışarı ortamda nasıl olur bilemem
bide bizim symbian tellerde mesela ayarlara girdik diyelim kırmızı tuş ile cıktığımızda uygulama acık kalıyodu bunda ole bşy yok direk cıkıyo
N73 almadım bunu aldım ama yanlış mı yaptım acaba yada ilk günden pes etmemem mi lazım??
bide uygulama ve tema yüklerken sertifika süresi dolmuş diyo..
anlamadım gitti yaa divx player ın 9.1 versiyonunu yüklemek istedim yüklemedi
temaların bazılarını yüklemedi ogg player 9.1 versiyonu yüklemedi bu nasıl iş
tabiki ilk günden pes etmemen gerekiyor...6120nin işletim sistem versiyonu 9.1 değil 9.2 dolayısıyla 9.1leri çalıştıramayabilirsin.hem sen telefonun iyi yanlarından hiç bahsetmiyorsun,mesela inceliğinden ekranından...n73te bu özellikler var mı sence?
katin Wrote:bana kalırsa nokianın tek espirisi symbian işletim sistemidir. symbian yoksa nokia da yok bence.
evet aynen öyle...nokiayı nokia yapan herkesin göz aşınalığı kazandığı symbian işletim sistemi olması.
gizli.ajan_sx1 Wrote:evet banda öyle geliyo katin
yaa dün akşam sahura kadar inceledim telefonu birkaç uygulama ve tema bulmuştum onları kurmak istedim ama sonuç kötü...
symbian 9.1 ve 9.2 3rd edition larda sertifika süresi dolmuş diyo çoğu uygulamada bunun sebebide biyere kayıt yaptırmal gerekiyomuş programı imei ile açmak gerekiyomuş ona da baktım ama uzun iş gibi görünüyo bu 3rd beni yordu dün pek fazla bşy kuramadım sadece LCG'yi kurabildim bide dandik bir dosya yöneticisi...anlaşılan program sıkıntısı baya olucak!!
ses düzeyi yine aynı güzel ses veriyo ama bu tel için biraz düşük geldi bana
ses düzeyi incelemede de yazdığım gibi çok fazla değil ama tatmin edici bence,dışarıda çaldığında da duyuluyor ben denemiştim gürültülü bir yerde...hem dediğim gibi cihazın sadece
- yönlerine odaklanma...cihazının çok hızlı olmasından memnun değilmisin mesela?tema konusuna gelince...o sertifika dolma olayı senin telefonundan kaynaklanmıyor...bu temayı yapanların da önceden haberleri yoktu bu sertifika olayından şimdi haberleri oldu,herkesten özür diliyorlar sitelerinde baya şikayet aldılar...pizero temalarında böyle bir sorun yoktu bildiğim kadarı ile.
uygulama konusunda ise canını sıkma...n95 de aynı sorunla karşı karşıya...fakat bundan 4 5 ay sonra göreceksin ki 8.1ler için olan uygulamaların hepsinin 9.2 için olan versiyonları da çıkacak...çok daha değişik uygulamalar da programlanacaktır.
ses konusunda rahat ol...bu cihaz daha yeni çıktı piyasaya,bir sürü yazılım güncellemeleri olacak,eksiklikleri giderilecek,kullanıcılardan şikayetler dinlenip ona göre sese düzen verecekler yeniden vs.
n70 ilk versiyonunda iğrenç hatalar buglar vs barındırıyormuş ben o zamanlar kullanmıyordum...radyoda devamlı cızırtı,video çekerken her iki saniyede bir frame takılması,çok yavaş işlem yapma,titreşimin çalışmaması ve niceleri...ama şu anda bu hataların hiçbiri yok ve bunların hepsi fw güncellemesi ile aşılmış sorunlar...
şunu da eklemeliyim...telefonuna çok da fazla uygulama yüklemene gerekl yok bence,gerekli herşeyi barındıran profesyonel bir cihaz bence...n73 alsaydın da şikayetlerin olacaktı...mesela çok dikkat çekmese de bazen işlemlerde yavaşlık,cihazın kalınlığı,joystik mekanizması vs.o yüzden biraz rahat olmanı tavsiye ederim,ben de n70in arka lens kapağını sevmiyorum ama bir gün o lens kapağı açık kullandım,kamera lensinin içi dışı flaş ledin etrafı vs tüm toz ve pislikle doldu...
biraz da memnun olduğun yerleri yazsana,okuyanlar bu cihazın kolpa bişi olduğunu zannedecekler...