Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
düşmalık demeyelimde antipati diyelim Smile
bununda tek nedeni yakın veya uzak çevremde gördüğüm nokya kullanıcıları.(netten tanıdıklarım hariç, onlar fazlasıyla bilinçli Smile)

KinG_ThieF_ Wrote:cmert dostum sendekide ne nokia düşmanlığı yaw..

gerci benim tanıdığım cmert siemens s35 kullanır nokia n95 kullanmaz.. Big Grin
yanlışda tanımış olabilirim... Big Grin
cmert Wrote:düşmalık demeyelimde antipati diyelim Smile
bununda tek nedeni yakın veya uzak çevremde gördüğüm nokya kullanıcıları.(netten tanıdıklarım hariç, onlar fazlasıyla bilinçli,hatta çok zeki insanlar,örneğin ihsan bu zümrenin başını çekiyor Smile)

...Cool...
pekte mütevaziyiz ... Laugh
showmaster ı kastetmiştim Toungue

fugitif95 Wrote:...Cool...
cmert Wrote:pekte mütevaziyiz ... Laugh
showmaster ı kastetmiştim Toungue

fugitif95 Wrote:...Cool...

itiraf et coşkucan...yerimde olmayı çok isterdinShades:cool:fakültede bir elinde n70 me,diğer elinde ders kitapları...Shifty
ders kitapların, enyetmişin senin olsunda fakülteye hayır demezdim Sorry

fugitif95 Wrote:itiraf et coşkucan...yerimde olmayı çok isterdinShades:cool:fakültede bir elinde n70 me,diğer elinde ders kitapları...Shifty
[Image: dsc00444001gf9.jpg]

[Image: dsc00509001wv0.jpg]

[Image: dsc00461001pn5.jpg]

fakülteye aldıralım seniShifty
adam ekran jelatinini sökmemiş daha Swoon Shifty
kılıfı da göster tam olsun Laugh
cmert Wrote:adam ekran jelatinini sökmemiş daha Swoon Shifty
kılıfı da göster tam olsun Laugh

kılıf sen kullanıyon ben değil kiblink
ben cebimde taşırım makinamıCool
ben boynumda taşıyorum ya, haklısın tabi Whistling
kutu açılır jelatin gider, biz babadan böyle gördük Shades
cmert Wrote:ben boynumda taşıyorum ya, haklısın tabi Whistling
kutu açılır jelatin gider, biz babadan böyle gördük Shades

babam kutuyu alır,jelatin baki kalır...Thumbup

Laugh

boynunda taşıma bea...koy kılıfına öyle taşıToungue
fenerbahçem ikinci tura çıksın, söz taşırım Thumbup
sen ne yaparsın fenerbahçe için Whistling

fugitif95 Wrote:boynunda taşıma bea...koy kılıfına öyle taşıToungue
cmert Wrote:fenerbahçem ikinci tura çıksın, söz taşırım Thumbup
sen ne yaparsın fenerbahçe için Whistling

fugitif95 Wrote:boynunda taşıma bea...koy kılıfına öyle taşıToungue

gurur duyarım:cool:parasal destek vermek isterdim ama durumları biliyorsun..SorryToungue
arkadaşlarla toplanıp bişiler alıp yeriz yurtta...kolaturka,cips vesaireShades
yurt dedinde, o toplanıp hep beraber bişeyler yemenin tadı bi başka oluyodu yav.özledim valla, hey gidi heey ... Shy

fugitif95 Wrote:gurur duyarım:cool:parasal destek vermek isterdim ama durumları biliyorsun..SorryToungue
cmert Wrote:yurt dedinde, o toplanıp hep beraber bişeyler yemenin tadı bi başka oluyodu yav.özledim valla, hey gidi heey ... Shy

fugitif95 Wrote:gurur duyarım:cool:parasal destek vermek isterdim ama durumları biliyorsun..SorryToungue

evet...sırf bu arkadaş ortamı için 4 sene yurtta kalacağım...evle filan uğraşamam zaten,hem sen daha iyi bilirsin ev daha pahalıya geliyor,uğraştığın da çabası...
ev biraz daha pahalı ama rahatlığına değer; karışan görüşen yok Big Grin
ama yurttaki arkadaşlık ortamı da hiçbi yerde yok, bi de bizim yurt karmaydı Thumbup
cmert Wrote:ev biraz daha pahalı ama rahatlığına değer; karışan görüşen yok Big Grin
ama yurttaki arkadaşlık ortamı da hiçbi yerde yok, bi de bizim yurt karmaydı Thumbup

karma yurt bizi bozar cmertcanShifty
sadece er cinsiyetli,3 öğün yemek sunan yurduma devamBig Grin
evde yok yemek yaptın,yok bugün kim nöbetçi ayaklarına gelemem,hafif,sayko kemal ruh hali taşırım o masum görünüşlü anadolu çocuğu kimliğimin altındaLaugh
valla yemekleri ben yapıyordum gerisine de karışmıyordum, gayet güzel geçinip gidiyorduk Big Grin
sayko kemal mi ... Swoon

fugitif95 Wrote:evde yok yemek yaptın,yok bugün kim nöbetçi ayaklarına gelemem,hafif,sayko kemal ruh hali taşırım o masum görünüşlü anadolu çocuğu kimliğimin altındaLaugh
cmert Wrote:valla yemekleri ben yapıyordum gerisine de karışmıyordum, gayet güzel geçinip gidiyorduk Big Grin
sayko kemal mi ... Swoon

fugitif95 Wrote:evde yok yemek yaptın,yok bugün kim nöbetçi ayaklarına gelemem,hafif,sayko kemal ruh hali taşırım o masum görünüşlü anadolu çocuğu kimliğimin altındaLaugh

demek iyi yemek yapıyorsun...istanbula kadar gelip senin yemeklerini yemeden gitmek olur mu?bir de geçerken hasan ustaya uğrayacam,bolulu var yaCool

sayko tabi,ne zannettin...Laugh
yemek deme ya, zaten açız Rolleyes
şaka maka iyi yemek yapardım, hiçbir zehirlenme vakasıyla karşılaşmadık Laugh
cmert Wrote:yemek deme ya, zaten açız Rolleyes
şaka maka iyi yemek yapardım, hiçbir zehirlenme vakasıyla karşılaşmadık Laugh

ne kaldı şurda açacaz az sonra orucu...vay be coşku bey yemek de yaparmışSwoon

neyse birgün yeriz inşallah yemeklerindenShifty,bi inceleme yaparım ben derinlemesineBig Grin
ihsan bişey dikkatimi çekti fotolar 9. ayın 15ine ait. doğru süle yoksa n70 bozuldumu? Big Grin
kimseye çaktırmıyon demi çok övdün cihazı şimdi bozuldu kimseye söyleyemiyon Big Grin
KinG_ThieF_ Wrote:ihsan bişey dikkatimi çekti fotolar 9. ayın 15ine ait. doğru süle yoksa n70 bozuldumu? Big Grin
kimseye çaktırmıyon demi çok övdün cihazı şimdi bozuldu kimseye söyleyemiyon Big Grin

ya şimdi şöyle bişi var,9. ayın 15inde ben balıkesire döneceğim gün çekmiştim o fotoları bi zamanım olup ekleyememiştim,araya 6120 incelemesi ve çeşitli zaman alıcı olaylar girdi okul mokul...nazar değmesin turp gibi maşallahCool

bunlar da yeni fotoları buyurShades

[Image: s6301276wt2.jpg]

[Image: s6301067fd1.jpg]

[Image: s6301071ez8.jpg]

[Image: s6301279mr5.jpg]
allah nazarlardan saklasın ihsanım...
yakında bende benim 6120c ajan edition resimleri ile geliyorumSmile
gizli.ajan_sx1 Wrote:yakında bende benim 6120c ajan edition resimleri ile geliyorumSmile

e hadi bekliyoruz ama...Swoon
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's