Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

aJaN Sx1'in 6120 si
işte benim yeni canavar!

[Image: dsc02774yz9.jpg]
[Image: dsc02775wl6.jpg]
[Image: dsc02776uq1.jpg]
[Image: dsc02777nd9.jpg]
[Image: dsc02778hi5.jpg]
[Image: dsc02779ni8.jpg]

bazı resimleri k750i ile çektim onun kamerasıda 2 mp ama 1632*1224
bendekide 2mp ama 1600*1200 k750i kamera teli ondan mı acaba?
Quote:bazı resimleri k750i ile çektim onun kamerasıda 2 mp ama 1632*1224
bendekide 2mp ama 1600*1200 k750i kamera teli ondan mı acaba?

durum şu:

6120c>1600x1200=1.920.000 milyon piksel(1.92mp)
k750i> 1632x1124=1.997.568 milyon piksel(1.99mp)

sonuç olarak nokia pixel sayısını yuvarlamış...aslında benimki de dahil efektif çözünürlük 1.92mp,tam 2 değil.

bu arada telefonun güzelmiş,Allah güle güle kullanmak nasip etsin,ama fotolar biraz bozuk çıkmış...s630 daha iyi çekerdi niye onu kullanmadın?

bir de ekranın üstündeki şeffaf koruyucunun tozlu kısmını cama değmeden makasla alıp kalkmasını önleyebilirsin...malum ekran camı biraz korumasız...
Güle güle kullan ajan daha çok resim bekliyoruz bu telefonu tuttum Thumbup
teşekkürler arkadaşlar aynı şeyler sizin telleriniz içinde geçerli sizde güle güle kullanın!
camın üstündeki şeffaf koruyucuyu kestim şimdi daha iyi duruyo kimisi dedi tamamen cıkar at güneşten veya sıcaktan erime yapar yapışkanları iz bırakır die cıkarmadım şuanda bi zararını görmedim faydası var ekran süper duruyo..
daha net resimler eklicem daha sonra...

-fugitif şu mesajlarda kareye basınca seçme vardı ya onu yaptım kopyala yapıştır işi yani basitmiş aslında basınca hemen kopyalamak gerekiyormuş ben uzun basıp bekliyodum baya nese onu yaptım ama şu ekran görüntüsünü yine alamadım programa ekran görüntüsü kısa yolu kalem+* yapıyorum sonra ana ekranda kalem(6120 de kare)tuşuna basıp yıldıza basıyorum olmuyo normal kare ve yıldız cıkıyo..
valla ömür ben de hiç screenshot prosu yüklemedim bilmiyorum nasıl olur...tuş bileşkesini kendin giremiyor musun?istediğin tuşları yani..
baktım olmadı nese benm canavarın yeni resimlerini çektim dandik olmuş ama bikaç tane ekleyim bari.
[Image: dsc02786gp3.jpg]
[Image: dsc02794wu2.jpg]
[Image: dsc02795ys2.jpg]
hayırlı olsun ajan, sonunda seni de kaptırdık nokia canavarına demekBig Grin
beyler acil eye ve ear formatlı dosya yardımı
eveeeet...geldik sohbet kısmına ihsan beey....dağıtalım bakalım 80ler,90lar,bi de özel isteğin 95ler Smile
heh ne diyoduk...bugün çelik'in güle güle şarkısını dinledim 90lardan,çok acıklandım yauSorryözlemişim o günleri...
bi de oya-bora vardı o zamanlar ... ara beni öptüm seni seni .. diye şarkıları vardı Big Grin
ya o çelik'teki ses de ne acayip di ya...enteresan,çelik gibi cidden,metalik bi tını var adamın sesinde (aboov tını filan,iyice teknik oldu)

şarkı filan diil de o zamanın tv olayı daha bi eğlenceliydi..samimiydi be...o zamanki çizgi filmlerin tadı yok..
walla dün limewire'dan ninja kaplumbağalar ve heidi'nin theme müziklerini indirdim onları dinliyorum habire,süperdi be Smile
o ara beni şarkısının bi de hareketleri vadı bööle her lafa bi hareket filan Smile
falco'ya döndüm bugün...full "jeanny" takılıyom:Dmutlaka dinleyin...

çeliğe bakma ya çok değişti, bi zamanlar iiydi şimdi kolpalaştı...
heidi dedinde onun dedesine ne oldu yav, en son huzur evine düştü dedilerdi.beyaz melek filmini izleyen bikaç hayırsever tarafından tekrar doğal ortamına kazandırıldı diye duymuştumda Laugh görün heidi nin gerçek yüzünü işte Nono

regulus_black Wrote:walla dün limewire'dan ninja kaplumbağalar ve heidi'nin theme müziklerini indirdim onları dinliyorum habire,süperdi be Smile
o jeanny...iyi bilirim o şarkıyı...falco vardı stumpf vardı Smile eyy gidi bülent karpat.falco diyince o geldi aklıma...jüventüs demeler,mançester demeler,oy oy oy
e birader hergün yersen yağlı keçi peynirini,ekmeği,o havada bile kolestrolü tavan yaptırırsın,garibim heidi ne yapsın?

cmert Wrote:heidi dedinde onun dedesine ne oldu yav, en son huzur evine düştü dedilerdi.beyaz melek filmini izleyen bikaç hayırsever tarafından tekrar doğal ortamına kazandırıldı diye duymuştumda Laugh görün heidi nin gerçek yüzünü işte Nono

regulus_black Wrote:walla dün limewire'dan ninja kaplumbağalar ve heidi'nin theme müziklerini indirdim onları dinliyorum habire,süperdi be Smile
heidi bazılarının aklında iyi yer etmiş:Dnedir acaba bu heydi sevgisi...dedesi sonra bizim sucu çocuğun ustası olmuş diye duydum benLaugh
yaw baya güzel çizgi filmdi be...heidi,adelheid,bi uyuz kadın vardı,dede,peter...bi de heidi'nin müthiş kondüsyonuyla kollarını iki yana açıp,sarp Alp dağlarına yorulmadan günde 70 kez çıkması..unutulmaz bunlar
heidi de milkanın sahibiyle evlenmiş mutlu mesut yaşayıp gidiyomuş.mor panjurlu evlerinde huzur doluymuş Big Grin
huzur mu çikolata mı?Laugh
ikisi birden...malum çikolata endorfin salgılatıyo..ver mutluluğun huzurun gözüne,oooh,gelsin kilolar tabi Smile)
neyse ne ya .. bırakalım gavurun kızını Shifty
ne varsa bizim kızlarda var Whistling

uzun aradan sonra...cmert...bayadır yakalayamıyordum..

[Image: adszav6.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's