Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Kardeşliği Sohbet Odası
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
evet istek üzerine bu başlığı açmış bulunmaktayız...

tüm çılgın fikirlerinizi
hoşunuza giden/gitmeyen olayları,resimleri,
başka başlıklara yazmaya çekindiğiniz konu dışı herşeyi,sorularınızı,icatlarınızı,

kısacası herşeyi buraya yazabilirsiniz...konu herşeyle alakalı olabilir ama sınırlar dışına çıkılmasın...

haydi buyrunPopcornmısırlar bendenBig Grin
hmmm...sx1 kardeşliği havası aldım....nice,very nice Smile
gruplaşma haa Nono

Nokyacılar siemenscilere karşı Yahoo

Drinks sağdaki nokyacı Toungue
güzel olmush bu oda Big Grin

@frank

ömer abi gruplaşma yok yau Smile
odamıza herkes davetlidir...samsung kullananlar bileToungue

regulus Wrote:hmmm...sx1 kardeşliği havası aldım....nice,very niceSmile

hmm...n71den n70e geçme havası aldım...gut,zo gutToungue
fugitif95 Wrote:odamıza herkes davetlidir...samsung kullananlar bileToungue

jönepapsibuble Big Grin

BenQ-Siemens kullananlar davetli mi ShyRolleyes Shy
samsung u bile kabul ettikten sonra...:PsenQ,,oQ,şuQ,buQler de buyurabilirBig Grin

sana yer olmaz mı bea?şöyle buyur klimanın yanına da ensen tutulsunShifty
abi telefonu çalınanlarda katılabilirmi benim eski telefonum n72 iydi ama adanada çarptılar kimseye güvenmicen adanada adamı 5 dk da enseliyolar orada bide klimada yokki ensemiz tutulsun demi

>>>edit: (üslubunu düzelt!)Nono (fugitif95)
chicekperisii Wrote:abi telefonu çalınanlarda katılabilirmi benim eski telefonum n72 iydi ama adanada çarptılar kimseye güvenmicen adanada adamı 5 dk da enseliyolar orada bide klimada yokki ensemiz tutulsun demi

>>>edit: (üslubunu düzelt!)Nono (fugitif95)

Ne yaptıki blink
düzelttim...boşverWink
fugitif95 Wrote:şöyle buyur klimanın yanına da ensen tutulsunShifty

almayım ihsancım alana da mani olmayayım Laugh
ya coskucan sana bişi soracam...o kılıfı gönderirken benim telin içine sığamayacağını nası anlamadın allasen?:laughBig Grini bakem bana Toungue
ne yaptım ki uslubunu düzelt demişin ben gerçeği söyledim ve uslubumda gerektiği kdr yerindeydi
tamam germe ortalığı kemalcim...düzelttim zatenWink
fugitif95 Wrote:ya coskucan sana bişi soracam...o kılıfı gönderirken benim telin içine sığamayacağını nası anlamadın allasen?:laughBig Grini bakem bana Toungue

bilseydim kağıda ingilizce yazardım, Türkçeni pek zayıf gördüm canım Toungue
bu arada avatarını beğenmedim, özgün olmakta yarar var Laugh
senin avatarın pek gözel sanki:laugh:darbukatör bayramın kemiklerini sızlatıyon çaktırmadan...

kağıttakileri okudum ama pakettekileri görünce çarpıldım,kağıdı bırakıp onları inceledim hemen:Pen çok da SE temizleme bezi hoşuma gitti,üstüne de parfümünden şeetmişin,çok conconlu olmuşBig Grin

wala ihsan n71e yol vereli baya oldu..malum ekonomik durumlar..ama güzel telefondu şimdi hakkını vereyim.tek sorunu pek bi kabaydı
şu andan itibaren benim n70 ve cosku beyin el71i barıştırmış bulunuyoruz...tam 1 ay süren bu kırgınlık şu anlaşma şartlarıyla 08.08.07 20.42 itibariyle sona erdi...;;:P

-el71in ekranının daha iyi olduğu kabul edildi
-n70in daha akıllı olduğu kabul edildi
-n70in şuncacık bir kılıfa sığmayabileceği,ama el71in bazen sığabileceği kabul edildi
-el71e "kol71","ayak71" gibi küçükdüşürücüvari lakaplar takılmaması
-cosku beyin eninde sonunda n serisine geçeceği
-yine cosku beyin 30 yaşından önce "teknomag.com" tarafından evlendirilmesi gerekirse barklandırılması
-taraflar tarafından (fugitif95 ve çmert)bir köşeye mutlaka en az bir tane sx1 zulalanması(sms yoluyla kararlaştırıldı)
kabul edildi...

hayırlı olsun cümle alemeBig Grin
yaşasın nokia kardeşliği Big Grin
regulus_black Wrote:

wala ihsan n71e yol vereli baya oldu..malum ekonomik durumlar..ama güzel telefondu şimdi hakkını vereyim.tek sorunu pek bi kabaydı

iyi olmuş hakkatenWinkn serisinin en kötü üyesi diyebilirim...üretim hatalı zaten tüm n71ler,önce de söylemiştim galiba...n70 devam:thumbup:hedefte n95 varWhistling
heyooo...bu anlaşmayı bir kutlamayla taçlandıralım...heryere bayraklar flamalar asılsın...bugün bayram ilan edilsin...
coskucum nerdesinCray
[Image: adlsq5.jpg]

kingthief hoşgeldin hacıThumbup
evet demiştin..bi de ekran hiç bişi yapmadan çiziliyordu,enteresan..tuş takımı ekranı çiziyor..

aynen n70e devam...gayet memnunum...hedefte n95 var daa...fiyatı adamı bozacak cinsten..
regulus_black Wrote:heyooo...bu anlaşmayı bir kutlamayla taçlandıralım...heryere bayraklar flamalar asılsın...bugün bayram ilan edilsin...

bugün 8 ağustos,neşe doluyor insan:laugh:iyi fikirBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's