Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Orjinal Parçalar ve Aksesuarlar [ Ucuz Fiyat Garantisi İle ][Orjinal Kulaklık,Batarya,Anaboard,LCD vs.]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar Aşağıda Açıklamalarıyla Beraber Resmini Gördüğünüz Ürünler Satılıktır.Almak İstiyen ÖM'de veya MSN'de Benimle İrtibata Geçebilir:

MSN: LeGoLeSft.ustahacker@passport.com

[Parçaların Hepsi İce Blue SX1 den Çıkma Olup Tarafımdan Denenip Açıklamalarıyla Aynen Uyuşmaktadır.]

PARÇALAR :

1.)Anakart [color=#FF000050 YTL[/color]

/* Orjinal Buzzer lı
/* Kamera'lı
/* Joystick'li
/* Sorunsuz
/* İce Blue'dan Sökme

[Image: grntfm1.th.jpg]

[Image: grnt01hs2.th.jpg]

2.)Orjinal LCD Ekran 25 YTL

/*Orjinal
/* Sorunsuz
/* İceBlue'dan Sökme

[Image: grnt04mb8.th.jpg]

3.)İce Blue Alt Tuş Takımı 3.5 YTL

/* Sorunsuz
/* İCe Blue

[Image: grnt05gr6.th.jpg]

4.)Ekranın 1/4'ini Gösteren MMI Boardı 15 YTL

/* Mmı da bi sorun war yani telefon çalışıyo ama ekran karıncalı ve 1/4 ünü gösteriyor,İhityaçlarınızdan Bazılarını Karşılar...
/* 32 MB Flash lı

[Image: grnt0101qv9.th.jpg]
[Image: grnt02lp9.th.jpg]

6.)Resimde Gördüğünüz Ivır Zıvır Parçalar Alıcı Belirleyecek

/* SX1 Orjinal Vidası Biraz Bozulmuş Ama T5 ile Dönebiliyor.
/* İce Blue'dan Sökme

[Image: grnt06yr6.th.jpg]

7.)Orjinal Şarj Cihazı Ve Orjinal Batarya 15 YTL ve 20 YTL

/* Orjinal
/* Sorunsuz[/color
]

[Image: grnt04jc0.th.jpg]

8.)Orjinal Kulaklık (Xelibri) 15 YTL

/* Orjinal,
/* Sorunsuz,
/* Resimde Görüldüğü Gibidir,

[Image: grnt0102bh8.th.jpg]

[Parçalar Aynen Resimdekiler Gibidir Hiçbir Değişiklik Yoktur] !!!

[Paçalarda Pazarlık Yapılabilir !!!!]
orjinal batarya yok mu??
yada siyah kasa
orjinal batarya war dostum ama siyah kasa benim sapasağlam olan sx1 de war istiyosan sana onu werium yani sx1 i satıyım istersen resmini de eklerim

orjinal batarya istiyosan elimde mevcut fiyatı sen belirleyebilirsin

saygılar...
msn e ekledim açık değil misin??
24 saat bilgisayardan olmasa bile tlf dan açığız Big Grin
iyi satışlar...
KinG_ThieF_ Wrote:iyi satışlar...

teşekkürler KinG_ThieF hocam ama pek ii geçtiği sölenemez Big Grin seninde gördüğün gibi Wink
hocam mmi için bana özelden telefon numaranı ve şehrini yollayabilir misin?kesin alacağım.
Wink bilgiler özel mesajdan gönderilmiştir eksik bilgi warsa ltfen uyarınız....
hocam sitede problem var bir türlü özel mesaj atamıyorum istanbula kargo ne kadar?
wallaha bilmiyorum hocam yaw bursaya indirimli, gönderebiliyorum ama istanbul için biraz zor görünüyo ama kesin alcaksan ben öğrenirim Wink
kulaklığa talibim birde orjinila batarya varsa elinde siyah bi kasaya talibim

bataryaya fiyatı sen belirle
kasayı bir keresinde 35e almıştım sanada uyarsa almak isterim
blo-t Wrote:kulaklığa talibim birde orjinila batarya varsa elinde siyah bi kasaya talibim

bataryaya fiyatı sen belirle
kasayı bir keresinde 35e almıştım sanada uyarsa almak isterim

dostum kulaklıkğın resmi orda zaten fiyatı da belli elimde kapak yok kusura bakma ama bataryada war onunda fiyatı belli kabul ediyosan bilgileri öm den hemen göndereyim... Wink
LÜTFEN CİDDİ TEKLİF YAPCAKLAR İSTESİN BİLGİLERİ ZOR DURUMDA KALMAYIM Wink
Arkadaşlar 1 hafta sonra ankaraya gidiyorum we bu parçlar yanımda olmayacak dolayısıyla 1 hafta içinde almak istiyen talipliler elini çabuk tutsun [Diğer yaz tatiline kadar burda olmuycağım]
cihazı götürsene ankaraya giderken...Whistling
hocam okul için gidiyorum yaw ne uğraşcam bu ufak tefek parçlarla o kadar dişinin arasınra rezil olmak istemiyorum

Örnel bi dialog:
Kankiler :hocam o elindekiler ne burda telefon mu düzcen yok yani paran yoksa söle alayım sana alıym sana bi n series
ben :ha onlarmı sx1 yedek parçaları satıcam isteyen olursa burdan göndercem
Kankiler: SwoonSwoonSwoonSwoonSwoonSwoon ve ayıldıklarında kahkahalar Big GrinBig Grin

Ben ::CrayCrayCrayCrayCrayCray

ShiftyShiftyShifty
sx1le uğraşmak bu kadar aşağılayıcı değil emin ol:Dsenin kankiler biraz nanay galiba...benim hiç böyle arkadaslarım yok mesela...sx1 tamirinde bana yardım eden,bana parça bulan arkadaslarım bile var:thumbup:bu işle ben fakültedeyken bile uğraşıyorum;)fugitifMOBILE yani..
fugitif95 Wrote:bu işle ben fakültedeyken bile uğraşıyorum;)fugitifMOBILE yani..

aynen bende öylelydim, bu sayede çevre edindim ve tanındım.hiç tanımadığım vatandaş elinde cihazıyla yanıma gelirdi.adımız "simensçi" ye çıktı Big Grin tabi hepsini yapamazdım o ayrı Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:bu işle ben fakültedeyken bile uğraşıyorum;)fugitifMOBILE yani..

aynen bende öylelydim, bu sayede çevre edindim ve tanındım.hiç tanımadığım vatandaş elinde cihazıyla yanıma gelirdi.adımız "simensçi" ye çıktı Big Grin tabi hepsini yapamazdım o ayrı Toungue

sadece balıkesirde 5 tane büyük servis tanıdım sx1 sayesinde ve forumda sattığım ve çoğu arkadaşların bulamadığı parçaları buralarda rahatlıkla buldum/ihtiyaç karşıladım...kaldığım öğrenci yurdu 47 kişilik ve yurttan 33 kişinin telefonuna parça sağladım/tamir ettim...

bakış açısı farklılığı coşkucum legolesinki...

bir de arkadaş ortamı tabiki,takıldığı insanlar mutlak olarak etkiliyor...
hocam biyografi yazmışsınız maşallah Big GrinBig GrinBig Grin Arkadaşlar yaw alan yok mu atlarım bakın ha Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
mmıye talıbım msn deutz_fahr_bahadir@hotmail.com eklersen deteylı konusuruzWinkWinkWinkWink
fiyatta anlaşılırsa bayramda MMI elinmdedir Wink
hocam bana full kasa lazım siyah varsa elinde görüşelim k çekmecedeyim burdaki telefncuların sx1 adını duyunca dudakları uçukluyo Big Grin
maalesef kasa adına bişi yok bende ihsan abiye bi danış istersen Wink
Reference URL's