Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Kulaklık Sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sx1 i alalı 2,5 yıl oldu ve 3. kulaklığı sipariş ettim. bu kulaklık neden bu kadar çabuk bozulur (ki 2.yi bu senenin başlarında almıştım), nasıl kullanmamız gerekir ya da kullanırken nerede hata yapıyoruz? İşin en kötü tarafıysa telefon şarj olurken hiçbir sıkıntı yaşatmazken kulaklığın takıldığını farketmiyor bile. Normalde kulaklığı görmesi gerekirken oldukça garip bir tavır sergiliyor. Ben yıllardır çözemedim bu makinenin neye göre tepki verdiğini. Biri bir fikir verirse çok memnun olurum.
kutudan cıkar orjinal kulaklığım yeni bozuldu ve yaklaşık 2.5 sene oldu şimdi yenisini aldık kutudakiyle aynı değil ama bozulan kulaklığı yerini doldurdu
kulaklığını fazla hırpalama fazla kırma ben gece gündüz flim izlerken üzerine yatıyodum anca bu kafar dayandı sende sipariş yerine benmki gibi bi tane bul
15 ytl ye aldım süper ses veriyo
cihazın soket girişinin temiz olması gerekir.hafif tinerli bir diş fırçasıyla soketin içini güzelce temizleyin.şarj ve kulaklığı ilgilendiren pinler farklı olduğu için şarj alıp, kulaklığı görmemesi bir ölçü olamaz.

ayrıca kulaklık alacaksanız xelibri nin beyaz kulaklıklarını tavsiye ederim.hem ses kalitesi hemde sağlamlık bakımından.
benim de kulaklık tamamen girdiğinde görmüyor. biraz çıkık takarsam o zaman görüyor. bu şekilde de yolda fln dinleyemiyorum sürekli hoparlöre geçiyor. bu sanırım temizlenmesiyle ilgili değil ben napsam?
aynı sorun bende de var.kulaklık tam girmeyince sorun gidiyo bazen.bence sorun kulaklığın telefona taktığımız yerinde.orası artık içine giriyor ben de.

cmert tavsiye ettiğin modelini tam olarak yazar mısın rica etsem?
checkirge Wrote:aynı sorun bende de var.kulaklık tam girmeyince sorun gidiyo bazen.bence sorun kulaklığın telefona taktığımız yerinde.orası artık içine giriyor ben de.

cmert tavsiye ettiğin modelini tam olarak yazar mısın rica etsem?

aynı kulaklık bende de var..
orjinali dağıttıktan sonra yenisini bulamadım onu aldım cok kaliteli süper sesi var..

XELIBRI beyaz kulaklık
bu xelibri de aynı sorun oluyor mu? yani telefona taktığımız yer içine giriyor mu
Aynı sorun bende de var.Kulaklık tam girince ses gelmiyor garip bir ses geliyor cızırtı gibi.Biraz çıkarınca ses geliyor fakat cebimde oynarken falan gidiyor yine tam çıkaramayıncada hoparlöre geçiyor bu alt kısma ne yapmak lazım Sad Uğraşmaktan bıktım ağız tadıyla müzik dinliyemiyorum yolda falan Cray
xelibri olayını kesinlikle tavsiye ederim. rengi hoşuma gitmediği için tek kulaklığım bozuk olmasına rağmen almıyordum ama doğubank ta deneyerek aldım ve ses kalitesi mükemmel ötesi. arkadaşım n80 ine senheiser kulaklık aldı inanın ses kalitesi xelibri nin yanından bile geçmezWink
hafta sonu doğubanka gidebilirim; hangi dükkandan, ne kadara aldın ?

farukanan28 Wrote:doğubank ta deneyerek aldım
valla hangi dükkan olduğuna hiç dikkat etmedim ama giriş kattaydı ve fiyatı 20 ytlWink
tamam sağol, elbet buluruz ... Thumbup
Reference URL's