Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Tuş Sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar...Sx1 imin 9, 0, #, sol seçim, sağ seçim ve menü tuşları çalışmıyor...Sorunun donanımsal oldugu aşikar....Peki sorun nerde???Yoksa MMI da mı???blink
benzer bir sorun bende de var.tuşlar bazen basmıyor.özellikle sağ seçim tuşu ve 1 nolu tuş
kardeş senin sorunla benimki benzer deil...Senin tuşların deforme oldugundan dolayı basmıyor yada zor basıyor...1 tuşunun altını beslersen, seçim tuşununda kontaklarını temizlersen sorunun çözülür...

Benim tuşlarda deforme olmadıgı halde ne kadar zorlarsam zorlıyım basmıyor...Bi hata oldugu belli.....ama nerde?????
danger bence zorlama tuşları iyice incilmesin
beyin birbirine karışmasın sx1 bu olur mu olur tuşlarla ilgili sorun benmde başıma geldi hiç basmadı ilgisi olmayan uygula açtı vs.ben biraz dinlensin derim tel güneşin altında biraz bırak yavruyu sonra dene bakalım ne olcak..
Aslında teli konuyu açmadan önce düzelttim de sölemek istemedim...Big GrinBig Grin:DSorunun nerden kaynaklandıgını ögrenmek amacım...Wink

Çözümüne gelince; her iki boardı da biraz ısıya maruz bıraktım, canavar kesildi...Bakalım; şimdi test süresindeyiz...Önümüzdeki saatlerde ve günlerde sorun cıkarcak mı????

Ama sorun neredeee?????Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
MMI demeyin sakınn!!...Smile
gözünüz aydın!çocuğunuz oldu!
Nur topu gibi bi Sx1....Big GrinBig GrinBig Grin

Ama sorun neredeee?????Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
MMI demeyin sakınn!!...SmileToungue
--DaNGeR-- Wrote:kardeş senin sorunla benimki benzer deil...Senin tuşların deforme oldugundan dolayı basmıyor yada zor basıyor...1 tuşunun altını beslersen, seçim tuşununda kontaklarını temizlersen sorunun çözülür...

Benim tuşlarda deforme olmadıgı halde ne kadar zorlarsam zorlıyım basmıyor...Bi hata oldugu belli.....ama nerde?????

2 senedir sx1 kullanıyorum garantisi haziran ayında bitti.ancak telefonun garantisi bozulur ya da bozarım diye hiç içini açmadım.

biraz daha açar mısınız konuyu.acemiyim telefonun içini açmada
Biraz araştırma yapsan ii olur...Çünkü bu konular defalarca anlatıldı...Ama yinede anlatmamı istiosan anlatırım...sorun deil...Wink(Sx1 Kardeşliği...Wink)Ama farklı bi konu açarsan orda yardımcı olmam daha dogru olur...Çünkü senin sorununla benim sorunum çok farklı...Wink

Eeee hadi amaaa......Toungue
Sorun neredeee?????Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
MMI demeyin sakınn!!...SmileToungue
kendi ellerinle sorunun kaynağını yazmışsın Smile
her sorun yaptığında, ki kışın pek ortaya çıkmaz bu sorun MMI boarda tiner ve ısı uygularsın Wink
Eee.o kadar sey ögrendik senden...Bırak da hafiften tahmin edelim sorunun nerde oldugunu....WinkToungue
Ama yinede emin olmak güzel..Tekrar sagol cmert...Wink

Bugun cok mutluyum....+repWinkBig Grin
--DaNGeR-- Wrote:Bugun cok mutluyum....+repWinkBig Grin

,Thumbup Popcorn Drinks
Reference URL's