Arkadaşlar...Sx1 imin 9, 0, #, sol seçim, sağ seçim ve menü tuşları çalışmıyor...Sorunun donanımsal oldugu aşikar....Peki sorun nerde???Yoksa MMI da mı???

benzer bir sorun bende de var.tuşlar bazen basmıyor.özellikle sağ seçim tuşu ve 1 nolu tuş
kardeş senin sorunla benimki benzer deil...Senin tuşların deforme oldugundan dolayı basmıyor yada zor basıyor...1 tuşunun altını beslersen, seçim tuşununda kontaklarını temizlersen sorunun çözülür...
Benim tuşlarda deforme olmadıgı halde ne kadar zorlarsam zorlıyım basmıyor...Bi hata oldugu belli.....ama nerde?????
danger bence zorlama tuşları iyice incilmesin
beyin birbirine karışmasın sx1 bu olur mu olur tuşlarla ilgili sorun benmde başıma geldi hiç basmadı ilgisi olmayan uygula açtı vs.ben biraz dinlensin derim tel güneşin altında biraz bırak yavruyu sonra dene bakalım ne olcak..
gözünüz aydın!çocuğunuz oldu!
--DaNGeR-- Wrote:kardeş senin sorunla benimki benzer deil...Senin tuşların deforme oldugundan dolayı basmıyor yada zor basıyor...1 tuşunun altını beslersen, seçim tuşununda kontaklarını temizlersen sorunun çözülür...
Benim tuşlarda deforme olmadıgı halde ne kadar zorlarsam zorlıyım basmıyor...Bi hata oldugu belli.....ama nerde?????
2 senedir sx1 kullanıyorum garantisi haziran ayında bitti.ancak telefonun garantisi bozulur ya da bozarım diye hiç içini açmadım.
biraz daha açar mısınız konuyu.acemiyim telefonun içini açmada
kendi ellerinle sorunun kaynağını yazmışsın

her sorun yaptığında, ki kışın pek ortaya çıkmaz bu sorun MMI boarda tiner ve ısı uygularsın