arkadaşlar 2 yıldır sx1 kullanıyorum garantisi haziran 2007 de bitti.daha önce garanti dışı olur diye fw yüklemedim ve telefonun içini hiç açmadım.bu konuda hiçbir bilgim yok.
telefonumun garantisi ittiği için artık rahatım.şimdi telefonu güzelce bir temizlemek istiyorum.çünkü bazı tuşlar zor basıyor.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
Gerekli malzemeler....
-T5 tornavida
-Yağsız kontak spreyi(Philips olursa ii olur..)
(yada kolonya; ama pek tavsiye etmiorum...)
-peçete yada pamuk
-bıçak yada falçata
DOWNLOAD
Buradaki dökümandan yararlanarak telefonu açabilirsin....

Sx1 i açtıktan sonra iş temizleme kısmına gelicek....secenek tuşları boarda yapışıktır...Hafif ısı uygulayarak cok rahat cıkartabilirsin.Daha sonra hem boardın üstündeki hemde tuş takımının üstündeki contakları yağsız kontak spreyi ile temizle ve tekrar yerine yapıştır...
1 tuşuna gelirsek yine dökümandan faydalanarak numerik tuş boardunu cıkarabilirsin...Tuş takımını da spreyle temizledikten sonra tam 1 tuşunun altına gelcek şekilde bi kagıt parçası kes ve tuş boardı ile kapağa giren yerinin arasına sıkıştır...
![[Image: untitleddj6.jpg]](http://img441.imageshack.us/img441/7612/untitleddj6.jpg)
bu da sana yardımcı olucaktır...
Daha sonra tel yine dökümandan yararlanarak toplayabilirsin...
Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur ve de anlamışsındır..

ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.bilgiler çok işime yaradı. t5 tornavidayı alıyım güzel bir temizlik yapıcam.bi de fw yüklerim.bi de kulaklığı yeniledim mi tamamdır.