Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Vista Transformation Pack v7.0
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 4r9o1v8.jpg]

• Boot screen
• Welcome Screen / Logon Screen
• New msstyles files (visual styles)
• New desktop and file icons
• New toolbar icons
• Progress Dialogs
• Sounds scheme
• System Tray icons
• New Wallpapers
• Windows Media Player Skins

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
bunu zaten kullanıyorum
sağda siyah yer varya orayı ayarlıyorum ama restart çekince tekrar boş cıkıyo baştan ayarlamak gerekiyo..yada ben yapamıyorum
@sonic

teşekkürler,v6dan update edelim artık...
ram iniz bol miktarda varsa gerçekten güzel program
Arkadaşlar Böle Gereksiz Programlarla UĞraşmayın Ne Kadar Raminizde Olsa Kasar Bilgisayarı Vista ULTİMATE istiyen Warsa ÖM Atsın Anlaşalım Herkesin Vistası olsun Big Grin Big Grin
berkant10 Wrote:ram iniz bol miktarda varsa gerçekten güzel program

512 ram var yeter heraldeBig Grin

LeGoLeS497 Wrote:Arkadaşlar Böle Gereksiz Programlarla UĞraşmayın Ne Kadar Raminizde Olsa Kasar Bilgisayarı Vista ULTİMATE istiyen Warsa ÖM Atsın Anlaşalım Herkesin Vistası olsun Big Grin Big Grin

gereksiz pro demekBig Grin...senin vereceğin de değişim paketi değil mi?yoksa tüm ultimate işletim sistemini mi vereceksin?Big Grin
ihsan abiciğim benim elimdeki ultimate dvd üstelik x64 yaaaaaa İSTİYen olursa burası Yeri değil ama OFFİCE 2007+VİSTA Ultimate (EN son ÇIKAN )+KABUS 22 OYUNU çok çok makul bir fiyat görüsmek istiyen özel mesaj atsın Wink
konu tamamen duygusal yani...:Dok ok anladım..Wink
aynen öle Wink Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
DENEYELİM bakalım.tşkr ederım
LeGoLeS497 Wrote:ihsan abiciğim benim elimdeki ultimate dvd üstelik x64 yaaaaaa İSTİYen olursa burası Yeri değil ama OFFİCE 2007+VİSTA Ultimate (EN son ÇIKAN )+KABUS 22 OYUNU çok çok makul bir fiyat görüsmek istiyen özel mesaj atsın Wink

ben bedava veriyom yeterki kargoyu siz ödeyin Toungue
Reference URL's