çoktan beridir uğraştığım bi konuydu artık açmanın vakti geldi...
şimdi n70(hs-3),n72(hs-31),n80(hs-23) kulaklıklarını karşılaştıracağım resimlerle ve özellikleriyle...kulaklık alırken lazım olur...
soldan sağa doğru sırayla n80,n72,n70 kulaklıkları:
ses kalitesi konusunda:
1.n80 kulaklığı
2.n70 kulaklığı
3.n72 kulaklığı
sağlamlık bakımından:
1.n70 kulaklığı
2.n72 kulaklığı
3.n80 kulaklığı
fonksiyon bakımından
1.n80 kulaklığı(üzerinde ses acıp kapatma ve durdur/oynat tuşu olduğu için)
2.n70 ve n72 kulaklığı
görünüm bakımından:
1.n70 kulaklığı
2.n72 kulaklığı
3.n80 kulaklığı
kulağa uyum ve rahatlık/tasarım bakımından bakımından
1.n80 kulaklığı
2.n72 kulaklığı
3.n70 kulaklığı
not:kulaklıklar orjinaldir ve bu görüşler bana aittir...
kulaklık alacaksanız n80in kulaklığı olan hs-23ü tavsiye ederim;)bass'ı çok iyi ve başlıklar kulaklarınızı rahatsız etmiyor...
walla güzel çalışma eline sağlık...
bende de n70 var..kulaklık çok şık,beyaz olması da ayrı güzel duruyor..malzemesi de kalite hani..ama birader adamın kulağını deşiyor resmen..yani kulak için mi yapmışlar ağaç kovuğu için mi yapmışlar belli diil...o kadar özenmişsin yaparken malzemesine fln ee hiç mi feyz almadın birader diğer yaptıklarından?..sanki kulaklık yeni keşfedilmiş de bunlar da ilk prototipini yapmışlar...yani biraz abarttım ama otobüste dinleme gibi uzun süreli kullanımlarda kulakta hissizleşme ile seyreen ağrı adamı epeyce rahatsız ediyor..
evet ben de bunu özellikle belirttim ki bu da beni bir hayli rahatsiz eden bir durumdu...aslında çok saglam bir yapısı var ve telefonu tartabilecek kadar da dayanıklı...fakat gel gelelim iğrenç bir dizaynı var,n80 kulaklığında ise durum tam tersi,ağırlığı tartamayacak kadar zayıf fakat ses ve dizayn olarak harika bir performansa sahip...600 ve n70 kulaklığının dizaynını yapan kişiyi kuytuda bi yakalamak lazım
![[Image: 170820071123ly5.jpg]](http://img168.imageshack.us/img168/4255/170820071123ly5.jpg)
n70 in kulaklığına en sağlam demişsin arkadaşlar
genellemeler bu kadar kolay degil
benim telde n70 ama kulaklık 3 ay sonra bozuldu
garantisi olduğu için yeni kulaklık verdiler ama hs-31
yani n72nin kulaklığını verdiler ve beyaz ses kaliteside n70in kulaklığı ile hemen hemen aynı
tamam n70 n72 de üstün ama donanım bakımından bir farkları yok
şu ana kadar kullandığım en sağlam kulaklık beyaz n70 kulaklığıdır...
sen nasıl kullandın bilemem kulaklığı,kullanıcıdan kullanıcıya fark elbette olacaktır

kızdırmayın civanımı

sağlamlık göreceli bir kavramdır, çelik kulaklıkta olsa mutlaka onu da bozan biri çıkar.

aynen...ama söyleyeyim ki sağlamlığı konusunda çoğu profesyonel kulaklıkla yarışır....
wallahi dostlar az önce n70 kulaklığımı ankara gen-pa servise braktım.kabloda temassızlık sonucu tek kulaklık dün itibariyle bozuldu.üstelik ne cebimde taşıdım,ne kırdım büktüm.düzgün bir biçimde elimde taşıyordum beyefendiyi.durup dururken arıza yaptı..enteresan yaw...şimdilik ad-49 ile idare ediyorum..philips extra-bass kulaklığı takınca n70 kulaklığı unuttum valla..tek sorunum ikisini birlikte kullanınca kabla 5 metre oldu..(abartma payını çıkar 1 metre diyelim) cebim kabloyla doldu wallahi
şirkette olduğum ve hızlı yazıp işlerime bakmam gerektiği için dikkat etmemişim.o kadar kusur Türkçe öğretmeninde de olur ...
fugitif95 Wrote:şu ana kadar kullandığım en sağlam kulaklık beyaz n70 kulaklığıdır...
sen nasıl kullandın bilemem kulaklığı,kullanıcıdan kullanıcıya fark elbette olacaktır
dostum ben muameleyi hs-31ede yapıyorum
bi sorun yok
konuyla pek alakalı sayılmaz ama elinde nokia sterio kulaklık şeması olan varmı?
ama kral bişeydi baya kullandım sper