Bi kaç ay onca bi konuda görmüştüm bir arkadaşımız Sx1 kulaklığına Philips kulaklık bağlamıştı. Bende denedim süper oldu Ipoda 10 basıyo
Bide elektronikçiden aldığım fm vericiyi Sx1 e bağlayıp arabada radyodan kendi Mp3 lerimi dinliyorum sizede tavsiye ederim onunda fotoları yolda ..
Yardımlarınız için teşekkürler bu site olmasaydı gaza gelemezdim

elektrikten anlasam ben de yapacağım ama kulaklık bozulur falan yapmıyorum.
çok güzel görünüyo buradan.güle güle kullan
evet güzel olmuş fakat ordaki 2gb hard disk daha bi güzel göründü gözüme

ihsan o harddisk değil mmc yani Multi Media Card

hatırlatırım harddisk hiç görmediysen gazilerin diyarına gel 5 terabyte lık gösteryim sana

ya telefonun depo birimi olduğu için olduğu için yazmışlar oraya hem kaliteli bi pro olsa yazmazdı ayrıca sen her yazana bakarsan sx1 deb exralara girince hafıza kartı yazıyo takılmıycan ihsancıyım böle programlara doğrusu mmc ayrıca sen bi telefoncuya gidip abi bana harddisk mi wer dion

eğer görmemişsen ciddiyim antepe gel 5 terabyte lık gösterym

bence cok gereksiz..
Ipoda 10 basıyomuş..
kendi kulaklığı ve sesi zaten Ipoda 1000 basıyo hiçbir Ipod geçemedi benmkini
bana göre kendi sesi mükemmel uğraşmaya değmez..
ama tercih sizin bu benm görüşüm
saygılar
yaw benimkinin orjinali ipod a o kadar basamıyo

siz ne yapıyosunuz da o kadar basıyo sırrını bana werinde bari bende müzik keyfi yaşıym kardeş değil miyiz ?

size inanmıyorum yaa
sx1 gibi dehşet bir tele ve kulaklığa sahipsiniz hala ses az diyosunuz ve müzik keyfi yaşayım diyosunuz
sx1 deki müzik kalitesi kaç telde var acaba..
sx1 ve kulaklığını tek geçerim..
Ajan kızma yaw

ben sadece sen nasıl sesinin olabilen en yüksek seviyeye nasıl ulaştırabilirm die sordum
LeGoLeS497 Wrote:Ajan kızma yaw
ben sadece sen nasıl sesinin olabilen en yüksek seviyeye nasıl ulaştırabilirm die sordum
fugitif'e saygısızlık gibi olmasın ama görüşüne katılmıyorum
lcg jukebox u kesinlikle tavsiye etmiyorum sesi cok kısıyo basları cok dağıtıyo hiç beğenmediğim bi pro..
onun yerine ogg player ı ısrarla tavsiye ederim
seslerde bozulma olmuyo ayrıca +12 db ses yükleyebiliyo ben +6 db de kullanıyom süper kulaklık zanglıyo..
aslında sx1 için bi ogg bölümü açılabilir
elimde birsürü ogg ye çevirdiğim parça var
normalde 50-60 mp3 atıyosam
200-250 tane ogg atabiliyorum
gizli.ajan_sx1 Wrote:bence cok gereksiz..
Ipoda 10 basıyomuş..
kendi kulaklığı ve sesi zaten Ipoda 1000 basıyo hiçbir Ipod geçemedi benmkini
bana göre kendi sesi mükemmel uğraşmaya değmez..
ama tercih sizin bu benm görüşüm
saygılar
belki gereksiz ama farkını hakikaten gordum bide lcg jukede ekolayzerle oynanırsa normal kulaklıktan cok daha iyi oldu
gizli.ajan_sx1 Wrote:LeGoLeS497 Wrote:Ajan kızma yaw
fugitif'e saygısızlık gibi olmasın ama görüşüne katılmıyorum
lcg jukebox u kesinlikle tavsiye etmiyorum sesi cok kısıyo basları cok dağıtıyo hiç beğenmediğim bi pro..
onun yerine ogg player ı ısrarla tavsiye ederim
seslerde bozulma olmuyo ayrıca +12 db ses yükleyebiliyo ben +6 db de kullanıyom süper kulaklık zanglıyo..
aslında sx1 için bi ogg bölümü açılabilir
elimde birsürü ogg ye çevirdiğim parça var
normalde 50-60 mp3 atıyosam
200-250 tane ogg atabiliyorum
ya birşey sorucam ogg ye çevirirken hangi programı kullanıyosun?
konu nerden nereye..:whistling:ama iyi olmuş ya bu bana ilham kaynağı oldu durun bi konu açayım bu mp3 playerlarla ilgili...