Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1'den Vazgeçme Nedenleri???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Evet arkadaşlar.Sx1 den vazgeçen yada vazgeçmek zorunda kalan herkes buraya nedenini yazsın!!...Sorry

Şahsen ben Sx1 den vazgeçmedim.Aksine 2. Sx1i de hayata geçirerek Sx1e ne kadar baglı oldugumu göstermiş oldum.RolleyesWink

Cmert, özellikle senden tatmin edici bir neden istiyorumExclExclBig GrinBig GrinToungue
şu anda carbonblack bi tane var bende ama yakında vazgeçeceğim...bundan ve öncekilerden hatta tüm sx1lerden vazgeçme nedenleri;

1.parça bulamama
2.işletim sisteminin versiyonunun artık eskimiş olması
3.çok fazla arıza vermesi
4.müşteri hizmetinin "0" olması
5.ve son olarak artık ihtiyaçlarıma cevap verememesi...

şeklinde sıralayabilirim...

ama o karizması yok mu,beni bitiriyor ve yukarda saydıklarımı anında unutuyorumSorry
SX1le birlikte dolu dolu 2.5 yıl geçirdim ve bu süre içinde 8 tane farklı SX1 sahibi oldum.deyim yerindeyse SX1 e hem yazılım hemde donanım olarak fazlasıyla doydum.her güzel şeyin bir sonu olduğu inancının yanında birde taşınabilirliği daha yüksek ve sağlam bir cihaza geçmek istedim ve geçtim.SX1 in bendeki yeri herzaman aynı kalcaktır ve ismini her duyduğumda yüzümde bir tebessüm olacaktır Big Grin
töh..bi gün cmert de sx1den bıkacak ve sx1 eski bir paçavra gibi bi köşeye atılacak deselerdi kendimi şu bayırdan aşağı atardımSorry
kendinle karıştırdın yine ihsancım Laugh
SX1 forumdan değerini bilir bir kardeşimize gitti, parçaları da yine kıymet bilir kişilere gitti.bana da kullanma kılavuzları, servis belgeleri falan kaldı Sorry
BENİM ELİMDE Bİ TANE WAR AMA GALİBA SORUNUMA Bİ YARDIM SEWER ELİ DEĞMEZSE BENDE YAZARIM AYRILMA NEDENİMİ Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
cmert Wrote:kendinle karıştırdın yine ihsancım Laugh
SX1 forumdan değerini bilir bir kardeşimize gitti, parçaları da yine kıymet bilir kişilere gitti.bana da kullanma kılavuzları, servis belgeleri falan kaldı Sorry

galebe çalmaaa:shifty:kullanma klavuzunun birisi bende haberin olsun..Shiftyüstünde de k.r.k.l. edition yazıyor...Laugh

neyse artık satmışsın ve gri el71inle mutlusun...ne diyelim bari Siyah EL71e geç bi ara...Shades
fugitif95 Wrote:neyse artık satmışsın ve gri el71inle mutlusun...ne diyelim bari Siyah EL71e geç bi ara...Shades

içimde uhde kaldı zaten teknosalarda kalmadığı için alamıştım.elbet geçer elime Rolleyes
inşallah...sana black giderWink
sx1'imden isteyerek vazgeçmedim..servisten çıkamadığı için vazgeçmek zorunda kaldım..aldığım para iadesiyle kendime storm blue renginde bir n70 aldım..şimdi kendisiyle mutlu ve esuduz..aaahh bi de wi-fi olaydı dadından yinmezdi Smile

sx1 eski yazılımlıydı,eksikleri fln vardı ama en severek kullandığım telefondu,resmen aşıktım...karizması da 1 numaraydı..gittiği yerde kendini belli ederdi..töh töh
çok uzunca bir süre vazgeçmeyeceğim, bozulana kadar. (zira garanti bitti) bozulunca da vitrine koyacağım ve ileride çocuklarıma göstereceğim.
regulus_black Wrote:sx1'imden isteyerek vazgeçmedim..servisten çıkamadığı için vazgeçmek zorunda kaldım..aldığım para iadesiyle kendime storm blue renginde bir n70 aldım..şimdi kendisiyle mutlu ve esuduz..aaahh bi de wi-fi olaydı dadından yinmezdi Smile

sx1 eski yazılımlıydı,eksikleri fln vardı ama en severek kullandığım telefondu,resmen aşıktım...karizması da 1 numaraydı..gittiği yerde kendini belli ederdi..töh töh

töh ki ne töhSorrykızlar az elleşmediydi o güzelim yandan çarklı tuşlarına...vah benim garip iceblue sx1im,bi parcan antalyada bi parcan balikesirde,bi parçan niğdede...darmaduman oldunCrayşarjın bol olsunSorry
kimbilir ankara başarı servis benimkini ne yaptı? çok merak ediyorum aslında..yani para iadesi aldım..servis ne yaptı ki telefonu?siemens'e geri mi yolladı?yoksa yedek parça dünyasına mı kazandırdı acep? vaah carbon black'im,vaah gara gınalı guzuum,kimbilir hangi parçası hangi yaban ellerde?? Sad
istermisin birgün karşımıza çıkıp;

"bir zamanlar sefil ama gururlu bir sx1 vardı,hatırlarmısın?"desinlerCray
elindeki eski mmi board'unu da yüzümüze fırlatır şööle...şşrrraaaak diye Smile
"bakın cok caliştim boardım artık 64lük" diyeToungue
"al işte symbian 9.5'e de sahibim artık...iohahahahaha...wi-fi de var...iohahahaha...8mp kamera,10x optical zoom,carl-zeiss optics...niohahahah" ve aniden ter içinde kabustan uyanırız Smile
ona da ben yok devenin nalı derim rüyada da olsa:Dpalavra olur da bu kadar da olmaz,yalancı sx1Nono
hiç sorma yaa!bak sinirlendim şimdi...yıllarca yalanlarıyla yemiş bizi Smile yok abisi parçaları elinde de taktıramamış kendine..uymamış yani Smile
hah aman ööle olsun elimde bitane var şimdi MMI ına kafayı atmayım gecenin kör saaatiBig Grin
benim SX1 den vazgecme sebebim
SX1im bozuldu moralmen çöktüm...
yeni bitane alacaktım aslında
ama o da bozulursa artık bunu kaldıramazdım Big Grin
bahane güzelToungue
albeni bahanesi gibi olmuş...güzeeel Smile
Ben vazgeçmem bu telefondan arkadaslar sx1 bozulamaz, bozulsada yapılır ben ne yapar yapar bulurum onun parçalarınııııı vaz gçersem yenisi çıkarsa vaz geçerim sx1in ama yok öööle bişi tabi Big Grin

midp2 destekli olsun yeter ama nerdeeeeee

herşey sx1 aşkına
walla benim Wazgeçmeye niyetim yok ama wi-fi + kamerssının ii olmaması benim iiçin tamammen negatif bi özellik kamera pek fazla değil ama wi-fi çok önemli benim bütün işlerim internetten dönüyo [wi-fi siz Sx1'e Hayır Big Grin]
Pages: 1 2
Reference URL's