Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 üzerinden laptop internete nasıl bağlanır
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar kudurdum yahu yok anacım bi türlü beceremedim gecenlerde internet olmayan bi yerde sx1 le bağlanmaya çalıstım bir türlü olmadı patladı içimde yapabilen varsa anlatırsa menun olurum tesekkürler.
hocam notebook u yenimi aldın yenilerin üzerinde vista war we sx1 le bağlanmak zor olduğu için soruyorum xp ise mpm yi yüklersen gprs asistanı birlikte yükleniyo oradan bağlanabilirsin Wink
xp var arkadasım siemens sx1 data suite te kurulu fakat bir türlü bağlanamıyo hattımda avea ayrıntılı anlatan olursa minnettar kalırımmm
hattında kontör war mı Toungue Big Grin belki ondandır Toungue Big Grin
Big Grin ya olmasmı ya 250 var suan yapma gözünü sevem ya anlat hadi
anlatıcam anlatmasınada benim bilgisayarda iki işletim sistemi var ultimate ile xp gerekli programlar xp de zaten vistada çalışmıyo şu anda ultimate yi kullanıyom we önemli bi işlem yapıyom yani kapatıp açamam şu anda ama istiyosan akşam üzeri felan anlatırım
valla iii olur tesekkürlerrr
ben tşk ederim hocam sx1 kardeşliği öldümü yaw değil mi Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Reference URL's