15_0003.sis / IceBlue SX1.sis
Invert.sis / Linux.sis
McLaren.sis / Mercedes.sis
O2.sis / Os 6.1.sis
Rotation.sis / Sie to Nokia.sis
Windows SX1.sis / XP Beyaz.sis
Xp.sis
link:
splashscreen&startup
eline sağlık çok güsel olmus hepsi
kardeş verdiğin link arızalı.bi zahmet bakarmısın
teşekkür ederim kurulumu yaptım fakat dosya nereye kuruldu onu bulamadım.
bende kurdum ama yeniden başlattığımda görünmedi. dosyayı C: ye kuruyo. orjinal fw benimki ondan olmasın...
ny_west15 Wrote:bende kurdum ama yeniden başlattığımda görünmedi. dosyayı C: ye kuruyo. orjinal fw benimki ondan olmasın...
orjinal fw'de startup ve splashscreen dosyalarını c'den okutamazsın, modlu bir fw yüklemelisin...
gizliajan sx1 teşekkür ederim.emeğine sağlık.
arkadaşlar neden değişmedi sorusunun cevabı olarak nadiren kardeşinde dediği gibi modlu bir fw ile kullanmanız gerekebilir..bunları denemiştim ordan biliyorum hepsi çalışır durumda kolay gelsin
ellerine sağlık abi son açılış ekranı oldu yavrumun mclarende amma yakışmıştı

cagri Wrote:http://rapidshare.com/files/104290322/sp...p.rar.html
link ölmüş abi rapid e ekledim daha uzun ömürlü olur 
ellerine sağlık çağrı, bu arada istediğin temanın (sx1in parçalarını gösteren) arka planını bulamadığım için hazırlayamadım,sen bana arka plan resmini bul, teman hazır

nadir abi bende çok baktımda bulamadım yaf yana yana arıyom
bi allahın kulu indirmemiş galiba kimse tekrar upload etmedi

kardeşim bende hiç sevmiyom rapid i de uzun süre saklıyo elemanlar 1 ayda güme gdiyo z share da felan

ismin hep dillerde ömürcüğüm

yes yes o camin...ama inmiyo yaa offf...
iner iner cagrı rapid'e yüklemiş orayı dene.
arkadaşlar açılış animasyonlarını startup yapan program elinde olan varsa yardımcı olabilirmi.bana açılış animasyonu yapan program lazım.yani kendi açılış animasyonlarımı yapmak istiyorum.mbmtoolla denedim yapamadım.yardımcı olana reppp.
erkahan Wrote:arkadaşlar açılış animasyonlarını startup yapan program elinde olan varsa yardımcı olabilirmi.bana açılış animasyonu yapan program lazım.yani kendi açılış animasyonlarımı yapmak istiyorum.mbmtoolla denedim yapamadım.yardımcı olana reppp.
açılış animasyınu yapmak için özel bir pro yok ama mesela adobe imageready'yi kullanarak yapacağın gif animasyonunu mbmtool ile startup.mbm'ye çevirebilirsin...
erkahan Wrote:arkadaşlar açılış animasyonlarını startup yapan program elinde olan varsa yardımcı olabilirmi.bana açılış animasyonu yapan program lazım.yani kendi açılış animasyonlarımı yapmak istiyorum.mbmtoolla denedim yapamadım.yardımcı olana reppp.
bunun için extra bir programa ihtiyaç yoktur bir resim düzenleme programı yeterli olur .gif uzantıyı .mbm ye çevirmen yeterli olacaktır
arkadaşlar bende fotoşop cs2 var onla birtürlü yapamadım nedense.cs2 ile yapabilirmiyim.gizli ajan sx1 hoş gelmişsin epey zaman yoktun.
arkadaşlar sizlerin sayesinde startup yapmayı kavradım fakat şimdide 176 208 boyutlarını ayarlayamıyorum.ekran animasyonu oluyor fakat animasyon çıkarken renkler birbirine karışıyor.sx1 için elinizde 176 208 gif animasyon elinde olan varsa gönderebilirmisiniz.
erkahan Wrote:arkadaşlar sizlerin sayesinde startup yapmayı kavradım fakat şimdide 176 208 boyutlarını ayarlayamıyorum.ekran animasyonu oluyor fakat animasyon çıkarken renkler birbirine karışıyor.sx1 için elinizde 176 208 gif animasyon elinde olan varsa gönderebilirmisiniz.
PhotoShop Cs Varsa Onda Ebatlandırabilirsin.
Resmi PhotoShop' ta Aç / IMAGE / IMAGESIZE / Menülerine Girip "Width" ve "Height" Ayarlarını 176x208 yapabilirsin.
(Aynı Ayar Penceresinde, Altta "Constrain Proportions" seçeneği kapalı olmalı)
Kolay Gelsin.