Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 DE İLKİ BAŞARDIM!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
cmert Wrote:http://www.maxicep.com/benq-siemens/sx1d...48587.html

ihsan bunu mutlaka görmelisin
bu günleri de mi görecektik Swoon

Swoon yuh bea!
Çok hırsızlık duydukta; espri hırsızlığına ilk defa rastlıyorum.. SwoonExclblink
o yazı bendede çıkmıştı. dosya eksik falan diye
gecekusu35 Wrote:Çok hırsızlık duydukta; espri hırsızlığına ilk defa rastlıyorum.. SwoonExclblink

her açtığımız konunun altına yazalım bundan sonra...ÇALINTI YAPMAYIN DİYE!:Dhadi incelemeyi kopyalarsın anlarım da,bu neyin nesi acabablink
way be!
bunuda görecektim copy-pasteSmile
Adamlar artık neyi çalacaklarını şaşırdılar Yahoo
vay be nası yuttum ya Swoon

ama wi-fi yi görünce uyandım Big Grin
ooo takılanlar çoğaldı ağaBig Grin
Yau symbian flndır kesin diyipte girdim konuya Big Grin gördümde umduğum gibi gidiyodu,yazan olarak fugitif95i görünce bi an Allaaah diye sevinç çığlığı kopardım Big Grin sora alttakileri okuyunca fıssssssssssss... Big Grin Big Grin Big Grin
başlığı ilk okuduğumda ula bu alet ölmez gene ne yamış arkadaşlar acaba demiştim ama wi-fi, symbian 7 vb. görünce jeton düştü tabii Big Grin

sadece 7.0 olsaydı yutardım ama, birdenbire 3-4 tane hayal bir arada bu bünyeye çok geldi... Big Grin
wasd Wrote:Yau symbian flndır kesin diyipte girdim konuya Big Grin gördümde umduğum gibi gidiyodu,yazan olarak fugitif95i görünce bi an Allaaah diye sevinç çığlığı kopardım Big Grin sora alttakileri okuyunca fıssssssssssss... Big Grin Big Grin Big Grin

fısıltı buralara kadar geldi...Big Grin

nadiren Wrote:başlığı ilk okuduğumda ula bu alet ölmez gene ne yamış arkadaşlar acaba demiştim ama wi-fi, symbian 7 vb. görünce jeton düştü tabii Big Grin

sadece 7.0 olsaydı yutardım ama, birdenbire 3-4 tane hayal bir arada bu bünyeye çok geldi... Big Grin

sx1 kullanıcıları çok sağlam insanlar ya,kolay kolay zarar görmüyorlar,ama çabuk kanıyorlar yalanlaraToungue
fugitif95 Wrote:fısıltı buralara kadar geldi...Big Grin
---
sx1 kullanıcıları çok sağlam insanlar ya,kolay kolay zarar görmüyorlar,ama çabuk kanıyorlar yalanlaraToungue
Söndürdün bizii söndürdün Big Grin Benim yavrucak hala sağlamken yapardım valla olsaydı Big Grin tuşlar fln basıyo mmc okuyo,hani heryerde olan çoğu sorun bende yok Cool ama arka kapak çok kolay kayıp düşüyo sürekli Big Grin bide bugün kulaklığı takınca ekranda şarj oluyor uyarısı çıkmaya başladı hönk diye bakakaldım ekrana bi süre Big Grin bu kulaklığı takınca şarj uyarısı alan ilk kişide ben oluyorum sanırım Big Grin Toungue
war ya ilk gördüğümde dumur oldum Big Grin Sonra nie sx1im yok dedşm ama en sonunda sazan olduğumu anladım Smile)
wasd Wrote:
fugitif95 Wrote:fısıltı buralara kadar geldi...Big Grin
---
Söndürdün bizii söndürdün Big Grin Benim yavrucak hala sağlamken yapardım valla olsaydı Big Grin tuşlar fln basıyo mmc okuyo,hani heryerde olan çoğu sorun bende yok Cool ama arka kapak çok kolay kayıp düşüyo sürekli Big Grin bide bugün kulaklığı takınca ekranda şarj oluyor uyarısı çıkmaya başladı hönk diye bakakaldım ekrana bi süre Big Grin bu kulaklığı takınca şarj uyarısı alan ilk kişide ben oluyorum sanırım Big Grin Toungue

o şarj uyarısını ben çok alıyordum ilk değilsin yani Big Grin girişi iyice temizle düzelir büyük ihtimalle
Bi an aflladım, neler oluyor diye.
sanri Wrote:o şarj uyarısını ben çok alıyordum ilk değilsin yani Big Grin girişi iyice temizle düzelir büyük ihtimalle
Tüh bende ilkim die sevinmiştim Big Grin Toungue
O düzeldi şimdide şöyle bişi var; foto çekince tel kendini resetliyo Big Grin
sazanın biri kuyuya taş atmış çıkar çıkarasbilirsin gerreçek bile sölesen yok yahu
Yüreğim kalktı yahuuSwoon
beyler hakkınızı helal edin çok heyecanlandırdıysam:Dsx1in ne kadar seveni varmış tahmin ettiğimden de fazla,bu başlığa iki kere atlayanlar bile varBig Grin
Hayır Efendim ben kanmadım işte Big Grin

Konuyu açalı nerdeyse 6 ay olduğunu, bir çok kişinin olaya dalmasını görmeden ben de daldığımı, az kalsın "LİNK NERDE YAW" mesajını atacağımı ve hele hele mesajı okuyunca "VAYYY BEEE" dediğimi asla size söylemeyeceğim tamam mı ?

Bunu Bana dedirtemeyeceksiniz Big Grin
puhaha bende balıklama atladıydım Laugh
yarum çalışsında varsın s7,0 lı wifili olmasın Sorry
Hepsine olabilir dedimde Wi-Fi yide görünce anladım bi iş olduğunu Big Grin
çok güldüm valla... Smile ama genede cihazlarımızda bunlara yakın gelişmeler olmadımı

1.SYMBIAN 7.0 ARTIK KURULABİLİYOR(TARAFIMDAN DENENMİŞTİR!)
2.MP3LER ZİL SESİ OLABİLİYOR
3.USB ÜZERİNDEN ŞARJ MÜMKÜN HALE GELDİ
4.32MBLIK FLASHLARA 50MB C: DİSKİ İMKANI!
5.WI-FI DESTEĞİ EKLENDİ
6.VİDEO SINIRSIZ HALE GETİRİLDİ

demiş ya arkadaş.

1.bunda bi gelişme olmasada çok güzel fw ler yapmış ark.lar.
2.wave alternatif olmadımı mp3 e?
3.istenirse buda yapılabilir, usb den şarj zaten bazı tellerde mümkün.
4.C: 50 mb. olmasada 11 mb. a yükseltilebilindi.
5.buna bişey diyemeyeceğim. yeni bir teknoloji sayılır.
6.videoda eskisi gibi sorun yok.

evet ne diyorsnuz.
Pages: 1 2
Reference URL's