Merhaba Arkadaşlar Cmert'in Yeni Fw3 kurmak istedim daha önce 1985 vardı fakat kurarken e-gold seçeneğini unutuum yani oda işaretli idi hızlı bir giriş yaptım..üzgünüm forumuda didik didik ettim ama hiç bir şekilde olmuyo..SORUN: açılıo açılırken format atarak açılıo *#yes kombinasyonu gibi sonrada ses çıkarıp kapanıo bir dahada açılmıo yarım saat sonra yine açılıo ama yine aynı sorun x55 kablo ile flash denedim görmüo e-gold fw den kaldırmayı denedim com kablo yine olmuyo yardım edin lütfen.
EGOLD' u com kablo ile yüklemeyi dene görmüyorsa kabloda bi sorun vardır
Teşekür Ederim, Dostum fakat bişi sormam lazım telefon açıldığına göre fiziksel bir arıza yok sanırım.. tam olarak e-gold problemi sanırım bu ölemi?
sorunun e-gold ile alakası yok.24MB lik flashlı cihaza kontrol etmeden 32MB lik yazılımı yüklemişsin.sonucunda da MMI boardını yakmışsın.geri dönüşü olmayan bir problem olduğunu forumda ufak bir aramayla çözebilirsin ...
Arkadaşın telefonuna yazık olmuş. Bu tür işlemlerde uyarılara dikkat etmek lazım..
demek kurtuluşu yok..peki cosku bey sorun tam olarak ne oluyor yanlış flash tespitinde ve hasar nerede gercekleşiyor?
flash tespiti de hasarda omap entegresinin sağ üstündeki flashın ayaklarına bağlı.çünkü hex kodları o entegrenin ayak sayısına göre yazılmış durumda.yanlış kodlar olduğunda da dönüşü olmuyor böyle.
Olamaz ya !! Flash Yandı Demek!! Uff yandım ben hiç bir çözümüde yok bunun demenize göre! ölemi SX1'im Güle Güle ozaman Saolun Arkadaşlar..
kardeş benim telde ööle oldu nanay oldu bitti başımız saolsun
Geçmiş olsun arkadaşa.İşte SX1 aşkı böyle şeyler yaptırıyo ama cmert haklı.Her kişi FW yi indirdiğinde yüklemeden önce mutlaka okusun açıklamalarını, yani böyle indiripte hemen yüklemekle olmuyor.
arkadaşlar bu şekilde olunca hem tuş boardı hem de üst board ikisi de ölüyo mu.
denemek lazım ama büyük ihtimal yalnızca mmı boardun ölü durumda..
slm cmert. eğer flash kurtarılamıyorsa ne yapabilirim. teli göndersem yapabilir misin? şimdiden tşkler
muhtesem33 Wrote:slm cmert. eğer flash kurtarılamıyorsa ne yapabilirim. teli göndersem yapabilir misin? şimdiden tşkler
mmi board'un değişmesi lazım... en iyisi telefoncuları bir dolaşıp çıkma bir sx1 mmi board'u ara...
aynen .. benim yapabileceğim bir şey yok.
nadiren Wrote:mmi board'un değişmesi lazım... en iyisi telefoncuları bir dolaşıp çıkma bir sx1 mmi board'u ara...
ana trabzon da aynısı oldu 20 ytl yaptırdım valla üst bordda bir tane işlemciye benzer parça değiştiler.mmı bordumu tümden değişmedim yani.yinne de bilemem her sx1 de aynı olur diyemem
ayrıca 32 lik flash lı mmı board az kullanılmış satan bi arkadaşım vardı..
görüşmek istiyorsan..
ufuk198367@msn.com
yedibeyza Wrote:ana trabzon da aynısı oldu 20 ytl yaptırdım valla üst bordda bir tane işlemciye benzer parça değiştiler.mmı bordumu tümden değişmedim yani.yinne de bilemem her sx1 de aynı olur diyemem
öyle tamircinin elinden öperim ben ... adam sağlam MMI boardı bozmasın başka birşey istemeyiz

evet coşku mert öyleleride yok değil az çekmedik kasaplardannn.....bu ara da eygidi günler sen şu 6600 joistiğinin üstünü sx1 takımştın dimi bi zamanlar,ne günlerdi o günler.o parlak fikrini hiç unutmadim..ya bu nurani ne oldu eskilerden bi sen kaldın vallahh.sende buralarda olmasn düşünemiyorum yanii....
evet takmıştım bir zamanlar ama bende ruslardan görmüştüm

nurani ile 4-5 ay önceye kadar görüşüyorduk.herkeste bir hayat gailesi tabi artık görüşemiyoruz

evet zaman eski zaman tabiii....nurani ve cmerte emekleri için teşekkürler...
bu arızalar durup dururken her sx1 de oluyo mu arkadaşlar.benim 2. sx1 im endişedeyim. öteki durduk yere gitmişti de