Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: İstanbulda mmc slotu arıorum:(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar sx aşkım başıma bahalıya patladı:(slot dağıldı telefoncuya gittim 40ytl fiat verdi:(parcayı ben getirirsem 5 ytl takarmış istanbulda nerden bulabilirim acaba bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin....Bide radioyu calıştıran kulaklıkta arıorum onuda tahtakalede 3 ytl ye satıolarmış dorumu acaba acele yardım arkadaslar bi müzik keyfimiz var oda gitti

saygılarımla...
kimse yardım etmio banaSad
yardım gelir biraaz sabir edeceksin...

illa istanbuldan olması şart mı?onu da belirt de elinde olan arkadaslar yardımcı olsunlar...
bende var siyah renk ii durumda orta kasa ile birlikte satablirim..
IdontKnoW Wrote:bende var siyah renk ii durumda orta kasa ile birlikte satablirim..

nerdesin ve fiat ver bana
madem istanbuldasın teknik servisleri dolaşıp susmuş cihaz araştır.mutlaka parça bulursun Wink
cmert Wrote:madem istanbuldasın teknik servisleri dolaşıp susmuş cihaz araştır.mutlaka parça bulursun Wink

falla doğubanka gittim baktım bulamıom aramayı biraktim işte bildiğiniz bi yer var mı istanbulda?
doğubankta zaten bulamazsın, bulunduğun ilçedeki teknik servisleri dolaşabilirsin Wink
cmert Wrote:doğubankta zaten bulamazsın, bulunduğun ilçedeki teknik servisleri dolaşabilirsin Wink

hehe kulaklığı aldım 10 ytl dedi bende 5 ytl var dedim kapıdan cıktımki cağırdı gel al die

şimdi sira slotta abi servislere baktım 40 30 arası fiat veriolar değmez vermem o kadar ne bilim elinde fasla olan varsa yada kullanmayan alabilirim bide kendim deiştirebilirmiyim lehim makinam varYahoo yapabilirmiyim acaba aslında slotta bişi yok sadece icindeki teller düşmüş o telleri nasıl yapabilirim acsam teli bolur acabaWink
Reference URL's