08-25-2007, 09:08 PM
Slm arkadaşlar benim Sx1'in buzzerini patlattım
antalya manavgatta 6230i buzzeri taktirmaya gittim.15 ytl'ye halletim.Aldıktan sonra müzik kalitesine bakayım dedim şarkıya ilk girişinde çok kısa bir cız sesi geliyo ardından şarkıya sorunsuz devam ediyo.çok güzel ses veriyordu ki tlf birden kapandı.alt taraftaki tuştakımı çok sıcaktı.bu kapanma süresi jukebox'ta 20sn geçmedi.orjinal mp3çalarda 30sn civarındaydı.ama bekleme mdunda hiçbir sorun çıkmadı.telefoncuya geri gittim kısa devre var mıdır dedim "olsaydı iilk baştan çalışmazdı" dedi.bende pazartesiye kadar bi test ediyim dedim.eve gittim telefonu bataryadan ayırdım bir süre sonra şarj edip format attım gene aynı soruu verdi ama bu sefer biraz daha uzun sürdü.
bir ara buzzer takma meselesinde kısa devre yapmaması için buzzerin arkasına sünger koyulması gerektiğini hatırlıyorum.konuyu iyice takip etmiştim.şimdi forumda gözümden kaçmış olmalı.neyse bu durum neyden kaynaklanmış olabilir.sadece ısı tabancasıyla giderilecek bir sorun olabilir mi?yoksa telefoncuya gidip arkasına sünger mi taktırıyım
antalya manavgatta 6230i buzzeri taktirmaya gittim.15 ytl'ye halletim.Aldıktan sonra müzik kalitesine bakayım dedim şarkıya ilk girişinde çok kısa bir cız sesi geliyo ardından şarkıya sorunsuz devam ediyo.çok güzel ses veriyordu ki tlf birden kapandı.alt taraftaki tuştakımı çok sıcaktı.bu kapanma süresi jukebox'ta 20sn geçmedi.orjinal mp3çalarda 30sn civarındaydı.ama bekleme mdunda hiçbir sorun çıkmadı.telefoncuya geri gittim kısa devre var mıdır dedim "olsaydı iilk baştan çalışmazdı" dedi.bende pazartesiye kadar bi test ediyim dedim.eve gittim telefonu bataryadan ayırdım bir süre sonra şarj edip format attım gene aynı soruu verdi ama bu sefer biraz daha uzun sürdü.bir ara buzzer takma meselesinde kısa devre yapmaması için buzzerin arkasına sünger koyulması gerektiğini hatırlıyorum.konuyu iyice takip etmiştim.şimdi forumda gözümden kaçmış olmalı.neyse bu durum neyden kaynaklanmış olabilir.sadece ısı tabancasıyla giderilecek bir sorun olabilir mi?yoksa telefoncuya gidip arkasına sünger mi taktırıyım