SLM ARKADAŞLAR SİZE Bİ SORUM OLACAKTI LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YIYECEM 2 AY ONCE 1 SX1 ALMISTIM 2. EL İÇİ ACILMAMIS TEL.KUTUSUNUDA CD SINIDE HEPSINI ALDIM 1 AY KULLANDIM GAYET MEMNUNDUM TELEFONDAN AMA HOPARLOR DEN SES GELMEMEYE BASLADI HOPARLOR GITTI SONRA TELEFON KAPANIP ACILMAYA BASLADI ACIYORDUM MENUYE GIRINCE TEKRAR KAPANIYODUEKRAN YATAY CIZGILERLE DOLUYODU EN SONUNDA HIC ACILMADI TELEFON TAMIRCIYE VERDIM 1 HAFTA UGRASTI YAPAMAMIS OLMAZ DEDI TEKRAR VERDI SIMDI NE YAPACAGIM BILMIYORUM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM ISTERSENINDE SATABILIRIM VERA TAMIR EDECEK BIRI VARSA GONDERENBILIRIM
nevsehırde oturuyorum ve kımse yapamıyo yardım edın
satmayı düşünüyosan cihaz ne renk:rolleyes:belki de çaresi vardır arkadaslar yorum yazsınlar bakalım...
bu arada ben niğdedeyim ve haftaya nevşehire gitmeyi düşünüyordum...:Dne tesadüf...
gelemezsem de sen cihazı gönderebilirsin istersen,elimde yedek parçalar varken sorunun nerde olduğunu anlayabiliriz hem

cihaz mavi renk aslında cok sevıyorum ben telefonumu yaptırsam daha iyi olur ama yapılması zor olursada satarım sorun telefon acılmıyor ve hoparlorden ses gelmıyor

msn yi verırsen konusuruz inş yapılır cvp yazdıgın ıcın cok tsk fugitif95
ne demek kardeşim madem bir de hemseriymişiz...msnim ixan95@hotmail.com
cihazı kargoya verdiğinde bana bildirirsin ok

tmm bıldırırım cok saol sen olmasan bu telefon ewe gelen cocuklara oyuncak olarak verılecekti

yılmazcım;
cihazını bugün 10 gibi aldım kargodan...cihazı açtım bak o cihazında hangi parçalar eksik ve sorunları neler:
1.tamir için verdiğin gerizekalı tamirci t5 vida yerine t6 kullanmış ve kapağın bütün vida yuvalarını yarmış ve sol alt vida yuvası tamamen kırılmış(bu arada senin orjinal vidalarını da uçurmuş)
2.MMI board(tuş board) ile ana board arasına konan contalı parcayı ve her iki boardın birbirine geçen yerin arasına konan parcayı almış,şu anda yok...
3.anaboardın arka tarafındaki şarj ayağını kaldırmış(her ne halt yediyse:mad

+ ve - uçları birbirine bağlamış
4.arama ünitesinin bulunduğu yerin metal kafesini almış..
5.üst kapak üstündeki "6" tuşu yok
6.board üstündeki flash entegresini kaldırmış yeniden oturtmuş(her ne hikmetse)
7.hoparlör yok
son durum ise şu;
1.kendi cihazımın sağlam anaboardına
senin MMI boardı taktım,senin MMI board susmuş...
1.
senin anaboarda benim sağlam MMI boardı taktım,senin anaboard da susmuş...
yani yılmazcım hiç açılmamış bir cihazı bu hale getiren tamirciyi ayağından vursan yeridir inan...cihazında dediğim gibi bir çok parça eksik...
şu an senin cihazla uğraşıyorum...inşallah en azından MMI boardı kurtarırız...
resimleri ekleyeceğim

maalesef duyduğum ve yaptıklarını gördüğüm kaçıncı sx1 kasabı bu...!
düşünün bi de bu cihaz bu tamirciden önce hiç açılmamış...

işte böyle telefoncuları gördükten sonra gelde güven bu insanlara...
neyse serkan abi elimden geleni yapcam arkadaşın telefonu kurtarmak için...
yaw neler olmuş burda bole...
sx1 in içini ilk açtığımda ben bile hiç hasar vermeden tekrar toplamayı başarmıştım bu adam ne yapmış bole resmen sx1 katili...
ayrıca daha yeni gördüklerim...bu herifi tutup ümüğünü sıkmalı
hafiza kartı slotu kendi kendine fırlıyor
arka kapağı tutan elips şeklindeki klipsin yuvası kırık...
resimler...
![[Image: 280820071593bu5.jpg]](http://img249.imageshack.us/img249/8776/280820071593bu5.jpg)
üzüldüm şimdi olursa cok iyi olur ama olmassada canın saolsun kardesım kesle daha once gonderseydım telefonu ılgılendıgın ıcın cok saol ihsan abi
ya dedım ya nevsehırde bu telefondan anlayan kimse yok
ok yılmazcım bugün bi daha uğraşayım...öğleden sonra pek ilgilenemedim kayserideydim...
üzülerek söylemeliyim ki,eğer adam olmazsa,elinden çıkarırsın...keşke cihaz ilk sorun verdiğinde siteye yazsaydın,cihazı ne yapar ne eder kurtarırdık en azından boardların biri sağlam kalırdı...
neyse ben seni gelişmelerden haberdar edeceğim
@legoles
ne kanepeymiş bea...cihazdan çok göze çarpıyor

@gizemli_manyaq(yılmaz)
cihazının durumunda bir değişme olmadı...sadece ekran kararıyor ve tekrar beyazlaşıyor açmaya çalıştığımda...sana bunun nedenini kesin olarak söyleyim...
MMı board ile anaboard arasına takılan bej rengi parça takılmadan cihaz açılmaya çalışılmış...bunun sonucu olarak,iki board üzerlerinde elektrik varken birbirine temas etmiş ve kısadevre sonucunda MMI boardın gitmiş...(aynı zaman da bu parça kulanılmadığı için her ikin boardın birbirine geçtiği yer olan pluglar eğilmiş)(aynı hatayı ben de kendi cihazımda yapmıştım ve 32lik MMI boardımdan olmuştum,board flash yemedi ve şu anda sırtüstü yatıyor balikesirde)anaboardın ölmesinin sebebi ise çeşitli entegrelerin boardan kaldırılması olabilir....
cihazla gönderdiğin bataryada da hayat yoktu fakat açık şarj ile 8 saatlik şarjin ardından şu an bataryan kurtuldu...(ki bu açık şarj yapan makina 2 saatte bütün bataryaları dolduruyor)...hafıza kartı slotun da şu an iyi durumda...
şu an için benim yapabileceklerim bu kadar...
cihazını satmak istersen,satabileceğin önemli parçalar şunlar:
1.kasa
2.batarya
3.hafıza kartı slotu
4.alt tuştakımı(cihazın en yeni duran parçası)
5.ekran
6.kamera ünitesi vs.
cihazını paketledim,istediğin zaman gönderebilirim

resimlerde en güzel görünen batarya ve senin hat...
TMM İHSAN ABİ ELİNE SAGLIK İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER BU PARCALAR BENIM Bİ İŞİME YARAMAZ İSTERSEN SABA UYGUN Bİ FİYATA VERİRİM İSTEMEZSENDE İSTEYENE VERİYİM BEN Bİ YENİ SX1 ARAMAYA BASLAYIM ELİNDE SİYAH SX1 İ OLANLAR MESAJ ATSIN GORUSELIM
tmm görüşelim msn mi ekle dj_yilmazz@hotmail.com
Gizemli-Manyaq Wrote:TMM İHSAN ABİ ELİNE SAGLIK İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER BU PARCALAR BENIM Bİ İŞİME YARAMAZ İSTERSEN SABA UYGUN Bİ FİYATA VERİRİM İSTEMEZSENDE İSTEYENE VERİYİM BEN Bİ YENİ SX1 ARAMAYA BASLAYIM ELİNDE SİYAH SX1 İ OLANLAR MESAJ ATSIN GORUSELIM
ok yılmazcım msnde fiyatı görüşelim ihtiyacım olabiliyor bazen parçaya
bu arada paketin...
![[Image: 290820071625gv9.jpg]](http://img373.imageshack.us/img373/2046/290820071625gv9.jpg)
tmm görüşelim ihsan abi aksam 10 dan sonra online olurum sende musaitsen konusuruz
yılmaz adresini bana özel mesajdan gönderiver...kargo paketinin üzerindeki yırtılmış...
yılmaz cihazın bugün kargoya verildi...yarın elinde olur