Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: N70 VE N72 İÇİN ÖZEL PAKET
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 30347nokian70musiceditiho8.jpg]

[Image: fffas8.jpg]

*4 adet tümleşik TTF gerçek tip font(TÜRKÇE DESTEKLİ)
*21 adet yeni ve seçilmiş,üst modellerden alınmış zil sesleri
*1 adet büyük ve tam ekran,saatli ekran koruyucu
*10 adet önemli ve gerekli uygulama ve bir adet kaliteli tema

nasıl kurulur?

*fontlar dosyasının içinden çıkacak olan 4 font dosyasını e:system/fonts'un içine
yapıştırın(bu dosyanın ve c:/system/fonts dosyasının içinde başka font dosyası kalmadığından emin olun)

*zil seslerini e:sounds/digital'in içine yapıştırın

*ekran koruyucu sis şeklinde,sadece kurun ve temalar>kullandığınız tema>düzenle>güç tasarrufu'ndan "clock saver"i seçin...

*uygulamalar sis şeklinde,tam ve son sürümlerdir...

Uygulamalar

About (cihaz hakkında tam bilgilendirme programı)

FlashLight (flash'ı l feneri olarak kullanabilme ve video çekerken flash'ı etkinleştirebilmek için)

MagixPHOTOsuite (profesyonel resim düzenleme stüdyosu+2MP etkin kamera kullanımı)

SmartSettings (başlat menüsü uygulaması+istediğiniz kombinasyonla tuş kilitleyip açma)

PowerMP3 (bütün müzik formatlarını destekleyebilen,ekolayzırlı,değişebilir temalı kaliteli bir müzik çalar)

Ringtone editor (mp3 ses dosyalarını telefonda kırpmak için uygulama)[ringtone editor içindeki private dosyasını e: nin içine,ringtone editor dosyasını ise e:/system/apps ın içine]

UnlockMe (unuttuğunuz güvenlik kodunuzu bulan bir uygulama)

Xplore 1.05 (gelişmiş dosya yöneticisi)

Zensis photoRITE (Gelişmiş çift kamera kulanımı+tümleşik ve eşzamanlı fotoğraf düzenleme+düzenleme stüdyosu)

Whitevista teması (bütün uygulamalar için profesyonel ikonlar ve sade renkler)

hepsini kurduktan sonra telefonunuza restart atın...

hayırlı olsun....Thumbup

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
eyw kardeşim
sağolasınThumbup
ne demek...güle güle kullanınThumbup
hocam bunları sen mi hazırladın alıntımı yoksa Wink
%100 fugitif95 yapımı...Wink
eline emeğine sağlık ihsancım....
oo abi hoşgeldin teşekkür ederim...güle güle kullan bu arada kandilin mubarek olsunThumbup
hoşbulduk,saol...cümlemizin Berat Kandili mübarek olsun...
ihsancım bu power mp3 skinleri .sis halinde..hepsini tek tek kuruyoruz heralde di mi?
bi de bu ringtone editor'un kurulumunu anlamadım..içindeki dosyaları nereye atıyoruz?
regulus_black Wrote:ihsancım bu power mp3 skinleri .sis halinde..hepsini tek tek kuruyoruz heralde di mi?

hangisini beğendiysen o temanın numarası sis halinde dosyanın içinde mevcut;)sadece 1 tanesini kuracaksın...

[Image: fffas8.jpg]

regulus_black Wrote:bi de bu ringtone editor'un kurulumunu anlamadım..içindeki dosyaları nereye atıyoruz?

ringtone editor içindeki private dosyasını e: nin içine,ringtone editor dosyasını ise e:/system/apps ın içine atacaksın...
Hocam Bi nokai sewmeyen olarak bi n serisi alacam sırf senin bu paylaşımların için Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ankarada ucuzdur inş. Wink
Olcakmı bakalım n72iye . sağolasın.
elin kolun dert görmesin... pek teşekkür ederim
arkadaşlar merhaba ben n70 aldım haftasonu ama alarm konusunda bir sıkıntım var.
alarmı belirli günlere kuramıyorum. alarmı her gün kurmalımıyım
mesela pazartesi cuma 06:30 cumartesi pazar 09:00 olsun. bunu nasıl yaparım.
bunun için bir program var mı?
bu istediğini ajandadan kolaylıkla yapabilirsin başka proya ihtiyacın yokWink
başka bir forumdan link verdiğim için özür.
buldum arkadaşım sağol

http://www.turkforum.net/showthread.php?t=509121
Reference URL's