Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1 imin Ekran Işığı Yanmıyor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar sx1imin şarjı dün akşam full görünüyodu bende öyle bırakıp yattım sabah şarj bittiğinden kapanmıştı. şarja taktım sonra ekran ışıgının yanmadıgını farkettim. *#7370#yazıp formt attım ama sorun düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim. (ayrıca kamerada çalışmıyor yani açılıyor bişi göstermiyor)

HERŞEY SX1 AŞKINA
sorun ekrandan olabilir mi acaba??Rolleyes
hayır sanmıyom abi ekran sapasağlam (gerçi ikinci el ama güzel çalışıyodu) bide bu ekranden değildir bence çünkü şarj her bitip tel kapandıgında böle sorunlar ortaya çıkıyordu ama ben format atınca düzeliyodu
hmm..sorun o zaman bütün fonksiyonları barındıran MMI boarddan...ki bulması zordurWink
abi türkçe konuşsan
Smile
yani tuş bordu...anaboarda takılan küçük board...
onu nasıl yapacam?
tamiri zordur...güvendiğin bi tamiciye teslim etWink
bencede öle yapacam bu telefon başıma bela oldu ama HERŞEY SX1 AŞKINA diyom fakat olmuyor şimdiye kadar 70 milyona yakın masraf yaptım
LordZez3 Wrote:bencede öle yapacam bu telefon başıma bela oldu ama HERŞEY SX1 AŞKINA diyom fakat olmuyor şimdiye kadar 70 milyona yakın masraf yaptım

sadece 70 milyon mu?blink
gizli.ajan_sx1 Wrote:
LordZez3 Wrote:bencede öle yapacam bu telefon başıma bela oldu ama HERŞEY SX1 AŞKINA diyom fakat olmuyor şimdiye kadar 70 milyona yakın masraf yaptım

sadece 70 milyon mu?blink

telefonnu alalı 1 hafta olduu
HOCAM BENİMKİ 1 YILA YAKIN OLDU MASRAF : 0 70 ytl bence fazla harcama yapmış üstelik ben berberliği sx1 de öğrendim Big GrinBig GrinBig Grin o derece yani Toungue
yok abi benimkinin ekranı kırıktı ekran aldım ekranı taktırmak için para verdim sonra batarya aldım bu ekrandan bataryanın kargo parasıda var ayrıca mmc kart aldım. donuyodu hiç bi format türüde olmuyodu bide format attırdım karşıma epey bi masraf çıktı
LeGoLeS497 Wrote:HOCAM BENİMKİ 1 YILA YAKIN OLDU MASRAF : 0 70 ytl bence fazla harcama yapmış üstelik ben berberliği sx1 de öğrendim Big GrinBig GrinBig Grin o derece yani Toungue

bide berberlik derken ?
hocam bizim buralarda mesela telefonu felan bilmiyır fakat eline bi telefon geçiyor ve telefonla bütün şeyleri onun üzeirinde öğrenip usta olanlara berberliği bu tel den şu telden öğrendi[m] derler tabi ben telefonu örnel weriom ama bu laf herşey için geçerli..tabi bizim buralarda WinkWinkWink
yaaa abiler benim sx1 de ekran kendi kendine kararıyor ve karıncalanma oluyur ne yapmam lazım
Reference URL's