Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: satılıldı....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
2 si bozuk olup birkaç parçaları eksik 1 tanesi de arasıra mmc kartı okumuyor kafasına göre okuyor mmi boardunda sorun war sanırsam birde bunların yanında 1gb kingston rs-mmc hafıza kartı ve readerı vericem hepi birlikte 60 ytl..
dostum ben sadece 1gb kingston rs-mmc hafıza kartı nı alsam ne kadar olur Wink
eğer bu şekilde satılmazsa size dönerim..
peki ben kabul ediyorum 60 ytl yi öm den görüşelim weya msn wer ordan görüşelim Wink
peki @sekocan cihazların renkleri ne olaRolleyes
iceblue füme black..
ok...hayırlı satışlarThumbup
ben alıyom... legolas sen vazgec üstat ben alam.. benim SX1im yok Sad
hocam sx1 lerin ikisi anakart hariç hepsi çöpe sağlam olanda mmc okumuyor o zaman bi anlaşma yapalım 1 gb mmc benim olsun gerisi senin olsun Wink nasıl
üstat iii fikir..
@sekocan
bide cihazların fotolarını koysan ii olur... ben alam bu cihazları 1gb kartıda legolasa gönderem. yeniden bi SX1 sahibi olam ...
hocam sen al sx1 leri ayrıcana ben sana benim 512 lik gönderem vede üzerine 5 lira werem sende bana 1 gb gönder Wink
legolas üstat ben sana 1gb gönderirim. sende bana 512lik gönderirsin bu kadar 5 ytl filan önemli değil. 3-5 in lafımı olur... Big Grin
yalnız arkadaşlar iyi bi bilgi alın derim ben satan arkadastan...bakarsınız komple hurdadır size bi saglam sx1 bile çıkmaz üç bozuk telefondan...
fugitif95 Wrote:yalnız arkadaşlar iyi bi bilgi alın derim ben satan arkadastan...bakarsınız komple hurdadır size bi saglam sx1 bile çıkmaz üç bozuk telefondan...

haklısın üstat...
foto isteriz... foto foto Yahoo
KinG_ThieF_ Wrote:
fugitif95 Wrote:yalnız arkadaşlar iyi bi bilgi alın derim ben satan arkadastan...bakarsınız komple hurdadır size bi saglam sx1 bile çıkmaz üç bozuk telefondan...

haklısın üstat...
foto isteriz... foto foto Yahoo

sekocan çevrimiçi dur bakalım bi ayar çekerWink
resimler

[Image: dsc00382xd4.jpg]
[Image: dsc00384hs7.jpg]

mallar bunlar seçim sizin satıldıktan sonra herhangibi bir iade söz konusu değildir...Wink
@sekocan üstat bunların içinde çalışan bitane SX1 var demi...
varsa süle adresi parayı göndereyim üstat...
bide data kablosu kulaklık filan varmı üstat..
kulaklık war oda bozuk Big Grin yanı sadece sol tarafından ses geliyo.. Big Grin parayı ptt den yatırabilirsiniz... lütfen bilgiler için pm atarsanız sevinirim
çalısan 1 tane war fakat mmc kartını okumakta zorlanıyor bazen okuyor bazen okumuyor ama telefonun diğer fonksiyonları tamamıylen sorunsuz..
oke... pm attım...
way be satışa bak!
öncelikler hayırlı olsun alan ve satan arkadaş için
güzel görünüyorlar siyah kasa hoşuma gitti!ve bataryalar
iyi bea baya malzeme var serkan hocam...tam senlik...
saolun arkadaşlar...
ihsanım valla artık oyalanacak bişeyler bulduk kendimize Big Grin
sen bi sx1len de gerisi oyuncağımsı işlerBig Grin
Reference URL's