Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1ciler toplansın...ağlayacaz:(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sx1imizin ardından yollarını gözlediğimiz sx2 çıkmadı...işte sx2nin basına sızan son resimleri...benim gözlerim doldu bakarkenSorryçok hüzünlendim çokCray

[Image: DSC_0302.JPG]

[Image: DSC_0303.JPG]

[Image: DSC_0300.JPG]

[Image: DSC_0308.JPG]

[Image: DSC_0306.JPG]

[Image: DSC_0307.JPG]

[Image: DSC_0309.JPG]

[Image: DSC_0310.JPG]

[Image: runster.jpg]

[Image: 1058906_710786.jpg]

bu cihaz da tam karizmaymış...Sorry
hmm... bu fotoğrafları daha önce görmemiştim Rolleyes
bence siemens e yakışmayan bir tasarımı var, iyiki çıkmamış Whistling
[Image: DSC_0310.JPG]

tasarım harikası hacı...:sorry:baksana şuna...sx1in biraz çılgın hali...

bu cihaz çıkmalıydı...TSKde tanıdıklarım var söylesem de munich üzerine sefere çıksak nolur?açtıralım şu siemens'i ya...
tamam açtıralım, ne zaman açsınlar Toungue
orta kasa ve kızılötesi gözü biyerden tanıdık geldi Big Grin
dedesinin genlerinden geçme o tarafı...dikkat ettiysen kasada kauçuk kaplama değil parlak yüzey kullanmışlar...
hocam dediğin kadarda karizma bir cihaz dfeğil ya ağlamaya değmez bu arada özelliklerindedn bilgin warsa özellik olarak ağlayacağımız bi cihazmı ona karar werelim Big Grin
o kauçuğu bende soyup pasparlak yapıyordum, yemezler Big Grin
sevmedim ben bu cihazı, halefinin ucuz bir kopyası Whistling
cmert senden ii espri yeteneği warmış ha bravo Big Grin
ucube diyosun yaniLaugh

@legoles

cihazın özellikleri sx1in hemen hemen aynısı sadece müzik ritim prosu var üstünde(tam senlik)...ve vs vs...

beyler bu cihaz hoşuma gitti kim ne derse desin:Pbalığa bi gidim bakam belki benim toptancıda vardırBig Grin

[Image: 200503221229MP3-Payer_Jogging.jpg]
fugitif95 Wrote:beyler bu cihaz hoşuma gitti kim ne derse desin:Pbalığa bi gidim bakam belki benim toptancıda vardırBig Grin

gitmişken banada hoşmelim bakarsın Big Grin
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:beyler bu cihaz hoşuma gitti kim ne derse desin:Pbalığa bi gidim bakam belki benim toptancıda vardırBig Grin

gitmişken banada hoşmelim bakarsın Big Grin

bakarız o sorun değil...benim toptancı tığ bile satıyorToungue

bakın yeni foto...

alt tarafı da karizmaymış...renk paleti de değiştirilmiş...

[Image: CTP.jpg]
seni iyi sardı bu cihaz ihsan, rüyalarda kavuşursunuz Toungue
hadi ya...yok mu çaresi?Sad

varsın 6.1 olsun ama bizim olsunduSad
ixsan süper resimler bunlar bende beğendim bulursan bi tanede buralara yolla adresi biliyosun
yaw bu menü cok tanıdık geldi gerçi herşeyi danıdık biraz kasada oynama yapmışlar sx1 e yapılır mı bu
buda sx1 e çekmiş bununda tuşlarda bi acayiplik var!
ah olsaydı da tadına baksaydık
dünden beri ağlıyor coşku hiç sorma...:(ben de birhoşum iki gündür kafam 1500Big Grin

ağlamaktan kurudu gözleri
ağlıyor,neydi ne hale geldi
hatırlarsak bıraktığımız yerdeydi
hala MMI'lı,bela sx1 var ya...

Sad
ah ahhhhh
durumlar cok kötü!
Tühh Sad
gel de üzülme...Sad

bu resimlere baktıkça içim kan ağlayacakSorry
abicim bence er geç çıkıcak bu cihaz
yaw hocam bi defa zamanın telefonlarına göre çok kaba illa karizma diosanız sx1 yeter ama özelllikleri yetmez ...Toungue eğer bu cihazda sx1 için aynı özelliklerde ise çıkmasın önemi yok tabi benim için Wink ama müzik ritim prosu benim içn hiçte fena değil diğerleri geç Big GrinBig GrinBig Grin Toungue
Reference URL's