Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: x55 [com] kablosu [özel bi durum için aranıyor...]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar elinde x55 com kablosu olab warsa benim ihtiyacım oldu alabilirim....elinde olanlar lütfen benimle irtibata geçsin acil ihtiyaçtan dolayı istiorum Wink
legolas seninde ihtiyacın bitmiyo be üstat...
rapcı dediğin x55 com (egold) kablosunu kendi yapar. Big Grin
hocam yaptımda kabloyu patlattık az daha 3.000 ytl lik bilgisayar da patlayodu şöle bi havaya zıpladım oturdum her tarafım kapkara oldu Big GrinBig Grin sorun bende değil cnm kablo kendini yanlış tanıtmış ToungueToungueToungue
heheehehehe Big Grin

helal olsun legolas..

buarada rapciler fun clup hayırlı olsun...
hocam bende bu çılgınlık yapma huyu geçmedikçe ben ewi de uçururum yakında Yahoo sağol hocam senide bekleriz ha unuttum sanma Big Grin
unutma üstat müzikle aran böylesine iyiyken seni 1gbsız bırakmam Big Grin
haa bide o war değil mi bu mcc siz kardeşini unutmadın yani teşekkürler hocam hele sen bi sx1 ine kavuş sonra bizi halledersin yaw Wink
yaw gardaşlar yok mu kimsede x55 kablosu ödünç olarakda gönderebilirsiniz işim bittiğinde ger gönderirimyardım edinde bi ice blue sx1 ortaya çıkaracam sx1 ailesine yeni fert katıcam fena mı Big Grin
ben bu kabloyu 1 sene önce nasıl aramıştım 2 şehirde aradım yoktu bulamadım...

ama saolsun beni seven bi arkadaş vardı. tabi ozamanlar SX1i vardı onunda carbon black (o kendini biliyo Big Grin )
ona göndermiştim saolsun ilgileni vermişti...

umarım bulursun legolas
umarım hocam ah o arkadaştan bende bi tane olsa Big Grin
Reference URL's