Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: KiNg_ThİEf'in üçüzleri...:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
serkan abi sabah 10da kargon geldi...

durum şöyle:

cihazlardan parçalar eksik...sabah baktığımda cihazın biri hiç açılmıyor,diğer ikisi ise mmc kart okumuyordu,kart okumayanların üstündeki omap acaip ısınıyordu ve cihaz kilitleniyordu...şu anda ise sana bi tane blackpassion çıkardım...hafıza kartı okuma sorunu da yok şimdilik şu anda mp3 dinliyorum senin cihazdan:Dboardın birinde buzzer upgrade vardı(!)(downgrade desek daha iyi olur)orjinal hoparlorunu geri taktım...

bütün parçalara yeniden bi temizlik düzeltme falan gerekiyor,metal parçalar yan tuş takımları vs eğik ve ice blue yan tuştakımları harap durumda...

[Image: 300820071626yu1.jpg]

[Image: 300820071627uy9.jpg]

şu anda bi sorun yok ama sekocanın dediğine gore bazen kart okuyor bazen okumuyordu...iyi bi test edeyim bakalım,ben yine yazarımWink

bu arada siyah alt tuştakımı pek iç açıcı değil,ice blue daha iyi...camlarda öyle...nasıl yapayım?full siyah mı olsun yoksa iyi iceblueleri mi kullanayım?
ihsanım
biri full siyah olsun... (bakalım belki bi alt tuş takımı buluruz ilerde) bide siyah kasa ne durumda ihsanım

eğer birini daha hayata gecirebilirsen sağlam bi ıce blue toplarsın.. (sana zahmet)
Big Grin
bide ihsanım camlardan yazılar okunmuyomu yoksa Big Grin
kolay gelsin üstadlar, bende hayırlı bir gelişme var sandım üçüz diyince Big Grin bu da hayırlı ya gerçi Thumbup
sonic 1 yıldır SX1im bakalım ihsan sayesinde 2zim olacak galiba
Big Grin
bide sende black tuş takımı varmı sonic Big Grin Big Grin
king thief hocam üçüzler hayırlı olsun,allah bağışlasın,allah analı babalı büyütsün Big Grin
saoalsın legolas dur bakalım ihsanım gelsinde neler yapmış Big Grin
KinG_ThieF_ Wrote:sonic 1 yıldır SX1im bakalım ihsan sayesinde 2zim olacak galiba
Big Grin
bide sende black tuş takımı varmı sonic Big Grin Big Grin

hadi hayırlısı ya güzel haber Wink

bende de black tuş takımı var tesadüfen ama telefonda kullanıyorum Toungue İhsan ayarlamıştır inş Thumbup
[/quote]

hadi hayırlısı ya güzel haber Wink

bende de black tuş takımı var tesadüfen ama telefonda kullanıyorum Toungue İhsan ayarlamıştır inş Thumbup
[/quote]

yaw sağlık olsun artık sonic ne yapak bakınacaz sağa sola Big Grin
hocam bende icu blue war ama işine yaramaz heralde Wink
abi siyah kasa ve siyahın yan tuşları iyi durumda,alt tuş takımını da adam ettim bazı tuşlar kopuktu,üstüne de azcık japon yapıştırıcı dökmüşler...iceblue hala mmc okumuyor...bu blackta cmert fwsi yüklü digerinde fw14 var...neyse ben o iceblueyle de ilgilencem akşam ya da yarın..

aşağıdakilere maaşallah diyelimCool

[Image: 300820071628cw3.jpg]

[Image: 300820071630lq1.jpg]

[Image: 300820071631sy7.jpg]

[Image: 300820071632ks9.jpg]

seninkiyle benimki yanyanaBig Grin
ooo ihsanım ellerine sağlık tam black olmuş cihaz... Big Grin

ihsanım istersen hiç uğraşma ıce blueya mmc okutmak için...

black yeterde artar bana Big Grin
iceblue nun kaderi kirlenmek mi yoksa?Swoon

Big Grin
aynen Big Grin

ihsanım bide msni aç yaw
bindik bir alamete gedeyoz emeseneToungue
hayırlı işler arkadaşlar Bye
saol frank ağabey yeniden SX1 sahibi olacaz ihsan sayesinde inş..
İhsan'ın teçhizatta maşallah yani Big Grin
işi biliyor
eline sağlık İhsancım Thumbup

dün gece de ben dağıttım 3 tane sx1 Big Grin
Allahtan 2 tane sağlam çıkartabildim Yahoo
o ağbi hayırlı olsun...

yaw ağbi bi carbon black ön tuş takımı yok mu elinde yaw varsa eğer talibim ağbi benim blacde bi ön tuş takımı ii değil Sad
hadi bakalım...2. si de adam olsun da Serkan abimiz Sx1 lerine doyamasın....ThumbupThumbupCoolWink
neler oluyor burada böyle ... Swoon
İhsan ellerine sağlık, fotoları bol bol ekle de gözümüz gönlümüz açılsın Thumbup

Serkan bu arada elimde siyah temiz orta kasa var, lazımsa adresini göndermen yeterli Wink
saolasın dostummm...

ihsanın dediğine göre orta kasa sağlam herşey sağlam bi ön tuş takımı ii durumda değil dedi...

senin SX1 almaya pek niyetin yok galiba üstat... yeniden bi SX1le görücez mi seni ?? Big Grin
yok o defter açılmamak üzere kapandı.o nedenle elimde ne varsa ya sattım ya da dağıttım.son olarakta bir adet orta kasa kaldı Big Grin
ozaman onu ben istiyom üstat...
takarız cihaza seni hatırlarız yaw...

----soranlara deriz bu orta kasa cmertin
----hangi cmert
----sx1_up_4plus cmert deriz Big Grin
tamam o zaman adres bilgilerini falan sms ile yolarısın, yarın gönderirim Wink
Pages: 1 2 3
Reference URL's