Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: C2F MOD by Jahmal 1.5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Baktım güzel fakat cmert in fw de hepsi var Smile
blackor Wrote:Baktım güzel fakat cmert in fw de hepsi var Smile
backup-restore (telin rehber de dahil herşeyinin backup'ını mmc'ye alma, geri yükleme)
fcapalette...
ngage mod...

bunlar cmert firmware'de yok...
sanırsam bunları cmert bilerek yüklememişti kullanıcı memnuniyeti die
teli kasabileceğini için...
yanlışsam zaten kendi düzeltir
saygılar
gizli.ajan_sx1 Wrote:sanırsam bunları cmert bilerek yüklememişti kullanıcı memnuniyeti die
teli kasabileceğini için...
yanlışsam zaten kendi düzeltir
saygılar

backup ve restore hariç diğerleri aynen doğrudur. Thumbup
yüklemek veya denemek isyteyenler için c2f+ russian mod'u türkçe firmware'e uygun hale getirdim arkadaşlar.. şu an problemsiz kullanıyorum... apatcher'la orjinal türkçe firmware'e patch'leyip tele atabilirsiniz...

buyrun (32 MB'lık flashlar için!!!):
http://www.zshare.net/download/3623716dd41316/

NOTLAR:
1. yaptığım iş tamamen deneme amaçlıdır, siz de deneyebilir beğenmezseniz yine all-in-one'a dönebilirsiniz tabii ki...

2. normalde "telefonu kilitle" restart ama oraya restart yazma patchi fw15rus'a göre olduğu için bizim fw'ye uymaz diye çıkardım. Telefonu kilitle dediğinizde tel restart atıyor ona göre...

3. tüm rusça programların (bulabildi isem türkçelerini) orjinallerini koydum. sadece formattan sonra iki tane rusça adlı klasör oluşuyor kolaylıkla adlarını değiştirebilirsiniz onların da...

4. yükleyip de hataya rastlayanlar olursa burada yazarsa sevinirim...
Üstte verdiğim mod 32 MB'lık flashlar için!.. Eğer flashınız 24 MB'lık ise yüklemeyin!...
bu raya yazanlardan çıkan sonuç a sürücüsüne farklı programlar yüklenmiş yahu
Pages: 1 2
Reference URL's