Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: C2F MOD by Jahmal 1.5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
sx1.pl forumlarında c2f mod by jahmal 1.5 diye bir firmware buldum, yükledim, hoşuma gitti... ama ne yazık ki sadece polonyaca ve italyanca dillerini destekliyor, bu firmware'e tr dil desteği ekleyebilir miyiz üstadlar?
link burada:
http://sx1.pl/viewtopic.php?t=16626
hocam bi ekranın fotosunu çekte koy sana zahmet şimdi ben dayanamam meraktan yüklerim cmertinkinden kötü çıkarsa sana beddua ederim Big GrinBig GrinBig Grin
LeGoLeS497 Wrote:hocam bi ekranın fotosunu çekte koy sana zahmet şimdi ben dayanamam meraktan yüklerim cmertinkinden kötü çıkarsa sana beddua ederim Big GrinBig GrinBig Grin
walla çoktan tr bir firmware yükledim bile Smile
ama dilinden birşey anlamasam da hoşuma gitmişti fw.
Büyük üstad CMERT c2f mod by jahmal 1.5 diye bir firmware VAR BU FİNWARE NASIL TÜRKÇE OLUR YADA firmware yapımını bize anlat sx1 ler şenlensin..
murat18 Wrote:Büyük üstad CMERT c2f mod by jahmal 1.5 diye bir firmware VAR BU FİNWARE NASIL TÜRKÇE OLUR YADA firmware yapımını bize anlat sx1 ler şenlensin..
coşku'ya daha önce pm atmıştım bu konuda ama artık sx1'le tüm bağlarını koparmış anladığım kadarı ile...
CMERT sx1'le tüm bağlarını koparmış ....

K A T I L I Y O R U M .
nadiren Wrote:coşku'ya daha önce pm atmıştım bu konuda ama artık sx1'le tüm bağlarını koparmış anladığım kadarı ile...

Nono
sadece fiziksel bağımız kalmadı Smile
bağlarız...kaçı kaç kuruşWhistling
istemezük Laugh
deneyelim bakalım zaten sx1 deneme tahtası oldu ama taş gibi telefonmuş.....
editorZ programı ile t9italian.dll ve italian.rsc'yi t9turkish.dll ve turkish.rsc olarak değiştirip patchledim firmware'i ama sx1 her an sistem hatası vermeye başladı... daha sonra türkçe dil paketlerinin adlarını değiştirerek italyanca yerine patchledim bu sefer de hiç açılmadı!... yılamadım ama denemeye devam Smile
1.5 sx1.pl forumundaki c2f mod by jahmal 1.5 diye bir firmware bende yükledim, fakat lehçe , gerçekten güzel bir frimware , türkçeye veya ingilizce yapabilirsek çok güzel olacak , şuna bir el atsa birisi
cabbar34 Wrote:1.5 sx1.pl forumundaki c2f mod by jahmal 1.5 diye bir firmware bende yükledim, fakat lehçe , gerçekten güzel bir frimware , türkçeye veya ingilizce yapabilirsek çok güzel olacak , şuna bir el atsa birisi
editorZ adlı Z sürücüsünü düzenleme programı var ama a sürücüsünü düzenler gibi direk dosyaları z sürücüsü haline getirecek bir program yok... bu yüzden bir türlü türkçeleştiremedim firmware'i.. bunu ancak daha usta (nurani, cmert vb) arkadaşlar başarabilir sanırım..
birileri insallah türkçelestirir de bunuda kurariz insallah ama cmert yapsa yeni bir tane daha güzel olur bencee
nadiren Wrote:sx1.pl forumlarında c2f mod by jahmal 1.5 diye bir firmware buldum, yükledim, hoşuma gitti... ama ne yazık ki sadece polonyaca ve italyanca dillerini destekliyor, bu firmware'e tr dil desteği ekleyebilir miyiz üstadlar?
link burada:

Thumbup kardeş ben yükleyemedim hangi linki yükledin bendeki bozuk çıkıyor sendekini siteye koyabilirmisinShades
murat18 Wrote:
nadiren Wrote:sx1.pl forumlarında c2f mod by jahmal 1.5 diye bir firmware buldum, yükledim, hoşuma gitti... ama ne yazık ki sadece polonyaca ve italyanca dillerini destekliyor, bu firmware'e tr dil desteği ekleyebilir miyiz üstadlar?
link burada:

Thumbup kardeş ben yükleyemedim hangi linki yükledin bendeki bozuk çıkıyor sendekini siteye koyabilirmisinShades

murat ben bu modu yüklemektekten vaz geçip, direk c2f'nin ingilizce orjinal modunu patchledim!... harika oldu...Big Grin

öncelikle c2f+ by mackam (en) modda bazı değişiklikler yaptım (en önemlisi bizim türkçe orj. firmware ile çakışan flash sms patchini çıkardım sonra a sürücüsüne türkçe fontları ekledim, bazı fazlalık programları a'dan sildim ve şu anda problemsiz kullanıyorum Thumbup
nadiren link verebilirmisin
murat18 Wrote:nadiren link verebilirmisin
buyur...

C2F+ For FW15 By MacKam:
http://cristal.sx1.pl/download/index.php...MacKam.rar

apatcher'la patch yapıyorsun, yalnız orjinal hali ile türkçe orjinal firmware 15.01'e patch edersen çalışmıyor, o yüzden ben apatcher'da flashsms patch'i çıkardım... (polonyacayı sorduğunda da hayır demelisin başta, o zaman da patch hata veriyor çünkü...)
kardeş virus çıkıyor truva atı
arkadaşlar bu verdiğiniz fw de ne farklı ki bu kadar üstünde durdunuz
murat18 Wrote:kardeş virus çıkıyor truva atı
aslında o virüs değil (skull vb. gibi birşey buluyor değil mi?) ben antivirüs programını kapatarak yaptım...
Nadiren arkadaşım , nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlatabilirmisin,
bende yüklemek istiyorum, bu modu , gerçekten güzel
cabbar34 Wrote:Nadiren arkadaşım , nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlatabilirmisin,
bende yüklemek istiyorum, bu modu , gerçekten güzel
C2f+'ın orjinal türkçe fw'ye göre şahsımca düzeltilmiş hali:
http://www.zshare.net/download/3604083d11ddc0/

1. öncelikle verdiğim linkteki iki dosyayı apatcher'ın bulunduğu klasöre çıkar.
2. orjinal fw15_greece_turkey firmware'inin adının başına (siemens ekleyip çalıştır. yani adı SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe ise Siemens_SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe olarak değiştir.)
3. apatcher'ı çalıştır ve C2_by_havner_for_all.sxpr dosyasını apatcher'ın file menüsünden aç.. daha sonra "apply for ram" butonuna bas. sana uygulanacak patchler ile ilgili bir dizi soru soracak, isteğine göre patchleri seçebilirsin. Bittikten sonra modun orjinal firmware'e patchlenmesini 5-10 dk. bekle...
4. apatcher'ın alt kısmında "all done" yazdığında firmware patchlenmiştir apatcher'ı kapatabilirsin...
5. orjinal firmware winswup'undan e-gold kutucuğundaki işareti kaldır ve firmware'i tele yükle....

NOT: bu yapacaklarından dolayı sorumluluk tabii ki de kabul etmiyorum Smile
NOT 2: eğer telin şarjı full'se hiç problem olmaz en kötüsü cmert all-in-one'ı tekrar yüklersin... Big Grin
NOT 3: Kendime yüklediğimda a sürücüsünde de bir kaç değişiklik yapmıştım, ama buradaki orjinal c2f+'ın @havner adlı biri tarafından modlanmış hali...
NOT 4: şu anda yanımda kablo olmadığı için kendim bu halini denemedim sana bir fikir versin diye yükledim buraya...
Arkadaşlar bu fw deki farklılıklar neler ?Neden bu kadar beğenildi ?
blackor Wrote:Arkadaşlar bu fw deki farklılıklar neler ?Neden bu kadar beğenildi ?
c2f+'ın orjinal readme'si... aradığın cevap burada:

http://www.zshare.net/download/3604778fcebea2/
Pages: 1 2
Reference URL's