09-02-2007, 12:07 AM
09-02-2007, 12:10 AM
fugitif95 Wrote:foto da al coskucum ya profilden vs...:popcorn:her yönden bi görelim dünya gözüyle
du bakalım bi gidelimde ...

09-02-2007, 12:13 AM
git bakalım yarın pazarımsı bi gün zamanın vardır inşallah...
halil abi
o dönüştürücünün verildiği hepsiburadada yazmıyor...bütçemi kasacak alırsam ama n73ten daha iyi olduğunu görünce dayanamıyorum
halil abi
o dönüştürücünün verildiği hepsiburadada yazmıyor...bütçemi kasacak alırsam ama n73ten daha iyi olduğunu görünce dayanamıyorum

09-02-2007, 04:03 PM
gittikte ne oldu; adama "inceleyebilir miyim, takım taklavaltla geldim" dedim.adam camekan vitrini gösterip "oradan inceleyebilirsin" dedi.
fazla detaylı bir inceleme oldu anlayacağınız 
fazla detaylı bir inceleme oldu anlayacağınız 
09-02-2007, 04:35 PM
hadi yaa...deseydin ya ben fugitifin forumdaşıyım diye
bütün evkuru inceleyebilirdin...
neyse teşekkürler zahmet ettin...görünüş itibarı ile bi fikrin var mı yani nette görüyoruz ama gerçek boyutunu anca bi eşyayla yanyana görünce anlarız...
bütün evkuru inceleyebilirdin...neyse teşekkürler zahmet ettin...görünüş itibarı ile bi fikrin var mı yani nette görüyoruz ama gerçek boyutunu anca bi eşyayla yanyana görünce anlarız...
09-02-2007, 05:52 PM
cmert senin gittiğin evkur'da iş yok. ben adapazarında istediğim modeli alıp mıncıklayabiliyorum...
lakin 667 yok...
lakin 667 yok...
09-02-2007, 06:56 PM
fugitif95 Wrote:görünüş itibarı ile bi fikrin var mı yani nette görüyoruz ama gerçek boyutunu anca bi eşyayla yanyana görünce anlarız...
gördüğüm kadırıyla malzeme kalitesi iyiydi.boyutları da fena sayılmaz.hemen hemen K750 ile aynı boyutlarda ...
adigehalil Wrote:cmert senin gittiğin evkur'da iş yok. ben adapazarında istediğim modeli alıp mıncıklayabiliyorum...lakin 667 yok...
orda mıncıklıyorsan Avcılar evkurda da hertürlü mıncıklarsın, seni buraya alalım
adam benim tipi beğenmedi galiba 
09-02-2007, 06:59 PM
senin tipi beğenmdiyse benim hiç şansım yok...
balıkesirde de var evkur dur bakalım gittiğimde bi yoklayım,belki elletirler

balıkesirde de var evkur dur bakalım gittiğimde bi yoklayım,belki elletirler

09-02-2007, 07:02 PM
tip mip hikaye; önemli olan yaklaşım...
fugitif ellemeden gelme...

09-02-2007, 07:04 PM
kim önce elleyecek bakalım 

09-02-2007, 07:59 PM
adigehalil Wrote:tip mip hikaye; önemli olan yaklaşım...
gelemem zaten abi 4 ay ordayım Allahın izniyle
üni işi...cmert Wrote:kim önce elleyecek bakalım
benim gitmeme 2 hafta falan var...halil abi benden önce olayı halleder de full inceleme bilem yapar
09-02-2007, 11:20 PM
fugitif95 Wrote:benim gitmeme 2 hafta falan var...halil abi benden önce olayı halleder de full inceleme bilem yapar
en sonuda bana aldıracaksınız, o olacak yani

09-03-2007, 12:09 AM
cmert Wrote:fugitif95 Wrote:benim gitmeme 2 hafta falan var...halil abi benden önce olayı halleder de full inceleme bilem yapar
en sonuda bana aldıracaksınız, o olacak yani
neden olmasın ki?:shifty:ben ciddi ciddi düşünüyorum...benq nun fotoğraf makinasını düşünüyordum...galiba vaz geçecem bu rax yüzünden...
09-03-2007, 01:10 PM
fugitif95 Wrote:neden olmasın ki?
sponsor olursan tabii ki olur, neden olmasın ki

09-03-2007, 01:20 PM
cmert Wrote:fugitif95 Wrote:neden olmasın ki?
sponsor olursan tabii ki olur, neden olmasın ki![]()
sponsor'a bi sor bakalım onda varmıymış 460lira

09-03-2007, 01:36 PM
fugitif95 Wrote:sponsor'a bi sor bakalım onda varmıymış 460lira
paran yoksa itibarın vardır

09-03-2007, 01:42 PM
cmert Wrote:fugitif95 Wrote:sponsor'a bi sor bakalım onda varmıymış 460lira
paran yoksa itibarın vardır
itibarım var az da olsa...
para eder mi bilmiom..seninkinin üstüne koyarsak anca bi rax 667 alırız...onu da bi hafta sen bi hafta ben

09-03-2007, 01:46 PM
fugitif95 Wrote:itibarım var az da olsa...
para eder mi bilmiom..seninkinin üstüne koyarsak anca bi rax 667 alırız...onu da bi hafta sen bi hafta ben
rep: 45

2 hafta ben 1 hafta sen, çakallığa lüzum yok

biri bu cihazı almadan bu geyik bitmez

09-03-2007, 01:53 PM
cmert Wrote:fugitif95 Wrote:itibarım var az da olsa...
rep: 45
2 hafta ben 1 hafta sen, çakallığa lüzum yok
biri bu cihazı almadan bu geyik bitmez
evkurdaki adama kafayı atıp cihazı inceleyemedin ne diyim sana

rep 45 diosunda zaten yarısı fason onların

bu cihaz bize gider mi coskucum ya cidden,ne dersin?

sence neyi eksik,neyi hoş değil ya da neyi bizi rahatsız eder yada şöyle diyim biz bu cihazı alırsak symbianı özlermiyiz(sen özledin mi bu arada .sis dosyaları?)
he?nedir fikr'i tahkureyyi meskuniyyetül kanaviçen?

09-03-2007, 03:57 PM
fugitif95 Wrote:bu cihaz bize gider mi coskucum ya cidden,ne dersin?
sence neyi eksik,neyi hoş değil ya da neyi bizi rahatsız eder yada şöyle diyim biz bu cihazı alırsak symbianı özlermiyiz(sen özledin mi bu arada .sis dosyaları?)
kontağı kapatta motorun azcık soğusun, amma soru sormuşun ya

cihazı alıcı gözüyle incelemedim.malum repleri birleştirdiğimiz halde ortada tık yok
benim için en büyük eksisi markayı hiç tanımıyor olmam.tamam kağıt üstünde özellikeri güzel ama kullanıma yansıtılması hakkında bir fikrimiz yok.bir nevi serseri mayın ...symbianı başlarda müptelası olduğum 3-4 program nedeniyle çok aramıştım ama bir süre sonra insan alışıyor ve symbianın vazgeçilmez olmadığını anlıyorsun.
kısaca raks hakkında bazı önyargılarım var, halihazırda 460 liram olsa önceliği diğer markalara veririm.
bunlar tamamiyle şahsi düşüncelerim kimseyi yanıltmak veya yönlendirmekte istemem

09-03-2007, 04:17 PM
cmert Wrote:fugitif95 Wrote:bu cihaz bize gider mi coskucum ya cidden,ne dersin?
kontağı kapatta motorun azcık soğusun, amma soru sormuşun ya
cihazı alıcı gözüyle incelemedim.malum repleri birleştirdiğimiz halde ortada tık yokbenim için en büyük eksisi markayı hiç tanımıyor olmam.tamam kağıt üstünde özellikeri güzel ama kullanıma yansıtılması hakkında bir fikrimiz yok.bir nevi serseri mayın ...
symbianı başlarda müptelası olduğum 3-4 program nedeniyle çok aramıştım ama bir süre sonra insan alışıyor ve symbianın vazgeçilmez olmadığını anlıyorsun.
kısaca raks hakkında bazı önyargılarım var, halihazırda 460 liram olsa önceliği diğer markalara veririm.
bunlar tamamiyle şahsi düşüncelerim kimseyi yanıltmak veya yönlendirmekte istemem
460 lira olsa hangi cihaz alınabilirki bu fiyata bu kadar özellikle

sx1de bunun gibi bi serseri mayındı hatırlarsın...az çile çekmedik kapak vs bulacaz diye,ama ne oldu?bulunmaz hint kumaşı oldu şimdi cihaz sx1 severler için,hiç bi cihaz da olmayan o/c vs...(rax da böyle bir özellik taşıyacak diye bi kesinlik yok ama en azından bu cihaza şans verilmeli diye düşünüyorum)...çıkalı neredeyse 5 sene olacak sx1,gözlerimiz hala telefoncu vitrinlerinde siyah temiz bi sx1 aramıyo mu?hangi cihaz bu kadar aranırki?
neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...bizimki de öyle oldu biraz...alanlardan bilgi edinecez artık,mecburen standby moduna geçecez

bunlar benim şahsi düşüncelerimdir,herkes etkilenebilir,gerekirse rax alın diye tavsiye de edebilirim

09-03-2007, 04:27 PM
kesinlikle sx1 veya siemensle karşılaştırılacak bir cihaz değil bence, neyse alan arkadaşlar yorumlarında bulunsun artık bana susmak düşer 

09-03-2007, 04:32 PM
cmert Wrote:kesinlikle sx1 veya siemensle karşılaştırılacak bir cihaz değil bence, neyse alan arkadaşlar yorumlarında bulunsun artık bana susmak düşer
ohoo olmadı şimdi cmertcan ya:nono:bi raks edelim dedik baltayı kodun cihazın kafasına

karşılaştırma değildi bea,ufak bi örnek teşkil etmesi açısından söyledim

parası olanlar! lütfen artık alın şu cihazı ya,mesaj sayısını kastırdınız-ki hiç sevmem-
...09-03-2007, 04:38 PM
fugitif95 Wrote:ohoo olmadı şimdi cmertcan ya:nono:bi raks edelim dedik baltayı kodun cihazın kafasına
çok muhafazakar gördüm kendimi canımm

hakikaten biri şu cihazı alıpta iki yorum yazsın yoksa bu işin sonu hiç iyi görünmüyo

09-05-2007, 08:24 PM