Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ...Raks'tan büyük atılım...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
fabrikanın türkiyeye taşınacağı bence bir masaldan ibaret; çünkü raks'a ait bir ürün değil...

3.5 dönüştürücüyü unutmuşum...Smile
fugitif95 Wrote:foto da al coskucum ya profilden vs...:popcorn:her yönden bi görelim dünya gözüyleBig Grin

du bakalım bi gidelimde ...Rolleyes
git bakalım yarın pazarımsı bi gün zamanın vardır inşallah...

halil abi

o dönüştürücünün verildiği hepsiburadada yazmıyor...bütçemi kasacak alırsam ama n73ten daha iyi olduğunu görünce dayanamıyorumRolleyes
gittikte ne oldu; adama "inceleyebilir miyim, takım taklavaltla geldim" dedim.adam camekan vitrini gösterip "oradan inceleyebilirsin" dedi. Swoon fazla detaylı bir inceleme oldu anlayacağınız Big Grin
hadi yaa...deseydin ya ben fugitifin forumdaşıyım diyeCoolbütün evkuru inceleyebilirdin...

neyse teşekkürler zahmet ettin...görünüş itibarı ile bi fikrin var mı yani nette görüyoruz ama gerçek boyutunu anca bi eşyayla yanyana görünce anlarız...
cmert senin gittiğin evkur'da iş yok. ben adapazarında istediğim modeli alıp mıncıklayabiliyorum...Smile lakin 667 yok...Sad
fugitif95 Wrote:görünüş itibarı ile bi fikrin var mı yani nette görüyoruz ama gerçek boyutunu anca bi eşyayla yanyana görünce anlarız...

gördüğüm kadırıyla malzeme kalitesi iyiydi.boyutları da fena sayılmaz.hemen hemen K750 ile aynı boyutlarda ...

adigehalil Wrote:cmert senin gittiğin evkur'da iş yok. ben adapazarında istediğim modeli alıp mıncıklayabiliyorum...Smile lakin 667 yok...Sad

orda mıncıklıyorsan Avcılar evkurda da hertürlü mıncıklarsın, seni buraya alalım Smile adam benim tipi beğenmedi galiba Toungue
senin tipi beğenmdiyse benim hiç şansım yok...Toungue

balıkesirde de var evkur dur bakalım gittiğimde bi yoklayım,belki elletirlerShifty
tip mip hikaye; önemli olan yaklaşım...Smile

fugitif ellemeden gelme...
kim önce elleyecek bakalım Big Grin
adigehalil Wrote:tip mip hikaye; önemli olan yaklaşım...Smile

fugitif ellemeden gelme...

gelemem zaten abi 4 ay ordayım Allahın izniyleBig Grinüni işi...

cmert Wrote:kim önce elleyecek bakalım Big Grin

benim gitmeme 2 hafta falan var...halil abi benden önce olayı halleder de full inceleme bilem yaparThumbup
fugitif95 Wrote:benim gitmeme 2 hafta falan var...halil abi benden önce olayı halleder de full inceleme bilem yaparThumbup

en sonuda bana aldıracaksınız, o olacak yani Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:benim gitmeme 2 hafta falan var...halil abi benden önce olayı halleder de full inceleme bilem yaparThumbup

en sonuda bana aldıracaksınız, o olacak yani Toungue

neden olmasın ki?:shifty:ben ciddi ciddi düşünüyorum...benq nun fotoğraf makinasını düşünüyordum...galiba vaz geçecem bu rax yüzünden...
fugitif95 Wrote:neden olmasın ki?Shifty

sponsor olursan tabii ki olur, neden olmasın ki Big Grin Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:neden olmasın ki?Shifty

sponsor olursan tabii ki olur, neden olmasın ki Big Grin Toungue

sponsor'a bi sor bakalım onda varmıymış 460liraBig Grin
fugitif95 Wrote:sponsor'a bi sor bakalım onda varmıymış 460liraBig Grin

paran yoksa itibarın vardır Laugh
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:sponsor'a bi sor bakalım onda varmıymış 460liraBig Grin

paran yoksa itibarın vardır Laugh

itibarım var az da olsa...

para eder mi bilmiom..seninkinin üstüne koyarsak anca bi rax 667 alırız...onu da bi hafta sen bi hafta benLaugh
fugitif95 Wrote:itibarım var az da olsa...

para eder mi bilmiom..seninkinin üstüne koyarsak anca bi rax 667 alırız...onu da bi hafta sen bi hafta benLaugh

rep: 45 Cool
2 hafta ben 1 hafta sen, çakallığa lüzum yok Shifty

biri bu cihazı almadan bu geyik bitmez Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:itibarım var az da olsa...

rep: 45 Cool
2 hafta ben 1 hafta sen, çakallığa lüzum yok Shifty

biri bu cihazı almadan bu geyik bitmez Toungue

evkurdaki adama kafayı atıp cihazı inceleyemedin ne diyim sanaBig Grin

rep 45 diosunda zaten yarısı fason onlarınToungueShifty

bu cihaz bize gider mi coskucum ya cidden,ne dersin?Rolleyes
sence neyi eksik,neyi hoş değil ya da neyi bizi rahatsız eder yada şöyle diyim biz bu cihazı alırsak symbianı özlermiyiz(sen özledin mi bu arada .sis dosyaları?)

he?nedir fikr'i tahkureyyi meskuniyyetül kanaviçen?Big Grin
fugitif95 Wrote:bu cihaz bize gider mi coskucum ya cidden,ne dersin?Rolleyes
sence neyi eksik,neyi hoş değil ya da neyi bizi rahatsız eder yada şöyle diyim biz bu cihazı alırsak symbianı özlermiyiz(sen özledin mi bu arada .sis dosyaları?)

kontağı kapatta motorun azcık soğusun, amma soru sormuşun ya Swoon

cihazı alıcı gözüyle incelemedim.malum repleri birleştirdiğimiz halde ortada tık yok Big Grin benim için en büyük eksisi markayı hiç tanımıyor olmam.tamam kağıt üstünde özellikeri güzel ama kullanıma yansıtılması hakkında bir fikrimiz yok.bir nevi serseri mayın ...
symbianı başlarda müptelası olduğum 3-4 program nedeniyle çok aramıştım ama bir süre sonra insan alışıyor ve symbianın vazgeçilmez olmadığını anlıyorsun.

kısaca raks hakkında bazı önyargılarım var, halihazırda 460 liram olsa önceliği diğer markalara veririm.

bunlar tamamiyle şahsi düşüncelerim kimseyi yanıltmak veya yönlendirmekte istemem Smile
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:bu cihaz bize gider mi coskucum ya cidden,ne dersin?Rolleyes

kontağı kapatta motorun azcık soğusun, amma soru sormuşun ya Swoon

cihazı alıcı gözüyle incelemedim.malum repleri birleştirdiğimiz halde ortada tık yok Big Grin benim için en büyük eksisi markayı hiç tanımıyor olmam.tamam kağıt üstünde özellikeri güzel ama kullanıma yansıtılması hakkında bir fikrimiz yok.bir nevi serseri mayın ...
symbianı başlarda müptelası olduğum 3-4 program nedeniyle çok aramıştım ama bir süre sonra insan alışıyor ve symbianın vazgeçilmez olmadığını anlıyorsun.

kısaca raks hakkında bazı önyargılarım var, halihazırda 460 liram olsa önceliği diğer markalara veririm.

bunlar tamamiyle şahsi düşüncelerim kimseyi yanıltmak veya yönlendirmekte istemem Smile

460 lira olsa hangi cihaz alınabilirki bu fiyata bu kadar özellikleblink

sx1de bunun gibi bi serseri mayındı hatırlarsın...az çile çekmedik kapak vs bulacaz diye,ama ne oldu?bulunmaz hint kumaşı oldu şimdi cihaz sx1 severler için,hiç bi cihaz da olmayan o/c vs...(rax da böyle bir özellik taşıyacak diye bi kesinlik yok ama en azından bu cihaza şans verilmeli diye düşünüyorum)...çıkalı neredeyse 5 sene olacak sx1,gözlerimiz hala telefoncu vitrinlerinde siyah temiz bi sx1 aramıyo mu?hangi cihaz bu kadar aranırki?

neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...bizimki de öyle oldu biraz...alanlardan bilgi edinecez artık,mecburen standby moduna geçecezBig Grin

bunlar benim şahsi düşüncelerimdir,herkes etkilenebilir,gerekirse rax alın diye tavsiye de edebilirimToungue
kesinlikle sx1 veya siemensle karşılaştırılacak bir cihaz değil bence, neyse alan arkadaşlar yorumlarında bulunsun artık bana susmak düşer Rolleyes
cmert Wrote:kesinlikle sx1 veya siemensle karşılaştırılacak bir cihaz değil bence, neyse alan arkadaşlar yorumlarında bulunsun artık bana susmak düşer Rolleyes

ohoo olmadı şimdi cmertcan ya:nono:bi raks edelim dedik baltayı kodun cihazın kafasınaBig Grin

karşılaştırma değildi bea,ufak bi örnek teşkil etmesi açısından söyledimBig Grin

parası olanlar! lütfen artık alın şu cihazı ya,mesaj sayısını kastırdınız-ki hiç sevmem-Shifty...
fugitif95 Wrote:ohoo olmadı şimdi cmertcan ya:nono:bi raks edelim dedik baltayı kodun cihazın kafasınaBig Grin

çok muhafazakar gördüm kendimi canımm Big Grin
hakikaten biri şu cihazı alıpta iki yorum yazsın yoksa bu işin sonu hiç iyi görünmüyo Big Grin
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's