Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ...Raks'tan büyük atılım...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Şu telefonu alan yok mu Sad resim kalitesi falan filan bilgi alalım Cray
bu gidişle ben yaklaşıyorum gibi..
[Image: 581_01.jpg]

[Image: 581_02.jpg]

[Image: 581_06.jpg]

[Image: 581_03.jpg]

[Image: 581_04.jpg]

[Image: 581_05.jpg]

[Image: rad19556331596232597164350.jpg]

[Image: 13434.jpg]
kafam iyice karıştı...

küçük ebat, büyük ekran ve bi dünya özellik. dh'de ki yorumlar genelde olumlu. bir kişi resmen ağzına ne geliyorsa söylemiş. pek objektif bir yorum gibi durmuyor ama insanın içine kurt düşürmüyorda değil...
dhyi takip ediyorum...foto kalitesi bence iyi değil,vga videosunda da lensinden kaynaklanan bi sorun olsa gerek...video karelerinde köşelerde,odaklamanın düşük olduğu yerlerde iğrenç pembeleşmeler var...

vazgeçtim gibi rakstan...şu anda zaten fotoğraf makinasına ihtiyacım var,galiba benqnun fotoğraf makinasını alacağım balıkesire gidince...
fotoğraf kalitesi pek iyi değil, katılıyorum... videodaki pembeleşmelerde ışığın sürekli yer değiştirmesinden kaynaklanıyor gibi. telefon sürekli ışık ayarı yapmaya çalışıyor ama yetişemiyor...Smile
bu cihazın işlemcisi hakkında da bir bilgimiz yok...kamerasına da hiç özen gösterilmemiş gibi duruyor,hem dış görünüşü hem de yazılımsal...bu tip entegre flash 4 sene önce motorola e398de vardı fakat etkili bişi değildi...lens parametreleri bile yazmıyor kamera üzerinde...AF 5.2mm vs vs...

raks'tan da yazılımsal destek yok şu anda kafamı biraz da bu kurcaladı...
tema olayı açıklığa kavuşmadı ki bu olay beni kameradan daha çok ilgilendiriyor...
sesinin yüksekliği/kalitesi hakkında duyduklarımızdan başka kesin bilgiler yok elimizde...
ama cihazın çok hoşuma giden yanları da var..

ekranı çok iyi...
karizması yerinde..
radyodan kayıt olayı çok güzel...
joystik yerine farklı bi yapı kullanılmış,çok hoş duruyor,se lerinki gibi ucube değil..
kutu içeriği harika.. .vs
sonuç olarak hala bilinmezliğini koruyor...Sad
evet...çare ise beklemek,alan birinden cihazın iyi bir incelemesini almak ki bu işi yapacak kişinin incelemeden anlaması gerekir.yani hem incelenecek bir 667ye,hemde iyi bir incelemeciye ihtiyacımız varBig Grin
raksla irtibat kuralım. teknomag adına incelemek istiyoruz cihazı diyelim...Smile
adigehalil Wrote:raksla irtibat kuralım. teknomag adına incelemek istiyoruz cihazı diyelim...Smile

evet abi neden olmasın?sonic el atsın ya da biz,incelemeyi sen yap yada benSmile
bu iş olabilir. forum yetkilisi olarak başvurulursa olumlu sonuç alınabilir.
incelemeyi kimin yaptığı önemli değil; yeter ki işten anlayan biri yapsın...
Evet bu inceleme hem bizim için iyi olur hemde raks için iyi bir reklam olur Smile
@sonic'e öm atıyorumWink
fugitif95 Wrote:@sonic'e öm atıyorumWink

bana da avatarının büyük halinin atıver ... Whistling Shifty
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:@sonic'e öm atıyorumWink

bana da avatarının büyük halinin atıver ... Whistling Shifty

taze bitti...Whistling
bu i-mobile 612 ispanyada da satışta...farklı olarak DVD kalitesinde video çekiminden,HI-FI STEREO 3D DUAL SURROUND hoparlörden,128mb yerel hafızadan bahsedilmiş...fakat garantisi 2 yıl ve kutu içeriği zengin değil...

[Image: megaG.jpg]

[Image: megaD.jpg]
o kadar araştırdım raks bulamadım ne telmiş yahu..
hala bakınmaktayım
kocaeli de evkur bayisi vardı galiba...ordan bakabilirsinWink
bugün telefonu elime alma fırsatım oldu. malzeme kalitesi iyi. kapaklar üzerinde boya yok; dolasıyla ileride boya dökülmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. tuşların basımı biraz sert, kullanıldıkça yumuşayacaktır.

cihaz çok hafif. bataryasız olduğunu sandım ama batarya varmış...Smile şarjı tamamen bitik olduğu için özellikleri hakkında yorum yapamıyorum...Sad
nihayet birimiz elleyebildi Smile
ama son zamanlarda cihaz hakkında hiç iyi yorumlar okumadım; bluetooth sorunu, karşıya ses gitmeme, kutudan eksik aksesuar çıkması vs.
çok farklı yorumlar var. bluetooth ve ses gitmeme/gelmeme sorunu yaşayan çok, dediğin gibi. eksik aksesuarları raks tamamlıyor. o bakımdan bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. yazılımla ilgili ciddi sorunları var gibi...
son olarak düşüncen ne peki.almayı düşünüyor musun ?
e2 280 lira...?
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's