2.5 yaşında bir sx1 im var.Gecenlerde çok moral bozucu bir haber aldım ayrıca çok sinirlendim.1 saat sonra telefonu çıkardığımda 1 saat öncesinde kitlendiğini gördüm.Saat 1 saat öncesinde kalmıştı.Bataryayı çıkardım ve açmayı denedim.Fakat siemens mobile yazan yerde kaldı.(Bu beni daha da sinirlendirdi ne sansızım

)Format atmayı denedim.Yukarda dolan barın başında takıldı.Bir daha denedim bu sefer parmaklarımı tuşlardan çekmedim ve başarı ile telefonu açtım.Biraz telefonu kullandıktan sonra gene kilitlendi.Şimdi hiç açılmıyor.Açmaya çalıştığımda sarj biterken çıkan ses çıkıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
bunu söylemekten üzgünüm ama sorunun %99 MMI dan kaynaklanıyor...
Peki batarya boş uyarısı verdiği zaman ekranda sadece ufak bi kontrast değişikliği mi oluyor??
Eger oluyorsa sorunun MMI dan olma olasılıgı %100 e çıkar...(malesef...)
Hurda Sx1 lerden Sağlam bi MMI bulmaya çalış, yada güvenebileceğin bi tamirciye götür...
Kolay Gelsin ve şansın bol olsun..Bu devirde sağlam MMI bolmak gerçekten zor!!!....
Evet kontras değişikliği oluyor.Koyu oluyor ekran.
Demek bizim emektar sx1 hurdalığa gidiyor ha

özellikle 32mb flashlı MMI boardlarda görülen bir sorun...sorun işlemcide...
Ben tam anlamadım bu MMI işi ile işlemciyi ikiside aynı kapıyamı çıkıyor yoksa farklı kapıyamı telefonun parça bulunmadan tamir sansı varmı.
MMI board tuş boardı demek yani küçük board ya da üst board da denilebilir...işlemci ise onun üstünde...üstünde "omap" yazan entegre işlemcidir.
Yokmu tanıdığınız bu sorunu halledebilecek biri bir ara vardı yaw böle ölü sx1 leri canlandıran bir arkadaş

sen onu hıc pırkalama derım ıstersen bana yolla ben bı bakayım kargo parasını cek yeter deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
eklersen detaylı konusuruz
Telefonum birkaç kez açıldı ama sadece siemens mobile ekranına kadar şu pin kodunu sormadan önceki ekran.
Uzun zamandır foruma bakmıyordum.
Acaba bir umut varmı???
war tabıkı
okadar warsa
tamam
yolla
oldu bıl

serkan487 Wrote:war tabıkı
okadar warsa
tamam
yolla
oldu bıl
Kardeş bu sözünden cesaret aldım ve telefonu servise verdim yapamasalardı sana yollayacaktım.Çok saol yardım için.
Cihazin Gelis Tarihi : 30.10.2007
Onarim Tamamlanma Tarihi : 05.11.2007
Cihazin Ariza Bilgileri : ;Kilitleniyor (Kadına telefonu teslim ederken kilitlendi ve açılmadı bir daha dedim bunu yazmış

)
Tespitler ve Yapilan Islemler : ;Lehimleme
Cihaz Garantili/Garantisiz : GARANTİ DIŞI ÜCRETLİ ONARIM
Notlar : Onarım Tamamlandı.Rafta bekliyor
Bir SX1 daha hayata döndü