buralaar biyerlerede yazmıştım mmc sorunum var diye artık yok çünkü sx1 tarih oldu galiba mmc kart okumuyo diye bi kasabın elene vardim sx1 geriye 4 tuşu ve kısayol (kamera ses) tuşları çalışmaz halde aldım ayrıca mmc sslotutnun açıllıp kapanma sisitemide felç olmuş ewe atım iceblue sx1 akldık 7620ye her tuş kilidini açtımda aklıma sx1 geliyooo

yapa bilecek olan varsa tabi (makul fiyatlara) yolayayım başka bitamirciye götürmeye korkuyorum artık yarınlardan korkar oldum bastım her yerde sx1 nin açılış resmi ağlıyorum
mmc kart okumama sorunu MMI boarddan kaynaklanıyor...geçmiş olsun,yazıklar olsun o tamirciye de...sx1 özürlüleri

fugitif95 Wrote:mmc kart okumama sorunu MMI boarddan kaynaklanıyor...geçmiş olsun,yazıklar olsun o tamirciye de...sx1 özürlüleri
tamam ihsancım sakin, bu rax sinir yaptı sende

Ben kasaplardan korktuğum için mmc slotunu kendim takmıştım

adamlar düşüğün aşağısı, adinin de bayağısı iş yapıyo, ne desek haklıyız.
işini hakkıyla yapanı projektörle arar olduk

cmert Wrote:adamlar düşüğün aşağısı, adinin de bayağısı iş yapıyo, ne desek haklıyız.
işini hakkıyla yapanı projektörle arar olduk 
çok haklısın...orjinal ekran camını ısı tabancasıyla eriten öküzler var..gerisini sen düşün

Sadece telefoncular değil kasaplık yapan, oto tamircileri, beyaz eşya tamircileri vb. birçok daldada kasaplarımız mevcut, bu ülkede mesleğinin gereklerini tam yerine getiren insan yok denecek kadar az, benzer birçok anım var bir tanesini anlatayaım bundan 10-12 sene evvel Ispartada arabaya eksoz taktırmak için eksozcuya gittim, adam eski eksozu oksijen kaynağıyla eklenecek yerden keserek çıkardı yenisini taktı bende arabanın yanında dineliyorum iş bitsinde gideyim diye bekliyorum, iyiki bırakıp gimemişim. biraz sonra arabanın altındaki usta kasap çekiçle tak tak vurmaya başladı, nereye vuruyor diye bir baktım arabanın tamponuna vuruyor, kızarak ne yapıyorsun sen diye bağırdım adam duraksadı abey taktığım eksoz tampona biraz değdide onun için vuruyorum ben sinirle bağırarak arabanın tamponuna vuracağına eksozu ısıtıp büksene dedim ve nihayetinde öyle oldu neyse daha bir sürü bu gibi anılar çok. yaptıracağınız iş ne olursa olsun işininizin başından ayrılmayın derim, nacizane tavsiye.
nashiila Wrote:Sadece telefoncular değil kasaplık yapan, oto tamircileri, beyaz eşya tamircileri vb. birçok daldada kasaplarımız mevcut, bu ülkede mesleğinin gereklerini tam yerine getiren insan yok denecek kadar az, benzer birçok anım var bir tanesini anlatayaım bundan 10-12 sene evvel Ispartada arabaya eksoz taktırmak için eksozcuya gittim, adam eski eksozu oksijen kaynağıyla eklenecek yerden keserek çıkardı yenisini taktı bende arabanın yanında dineliyorum iş bitsinde gideyim diye bekliyorum, iyiki bırakıp gimemişim. biraz sonra arabanın altındaki usta kasap çekiçle tak tak vurmaya başladı, nereye vuruyor diye bir baktım arabanın tamponuna vuruyor, kızarak ne yapıyorsun sen diye bağırdım adam duraksadı abey taktığım eksoz tampona biraz değdide onun için vuruyorum ben sinirle bağırarak arabanın tamponuna vuracağına eksozu ısıtıp büksene dedim ve nihayetinde öyle oldu neyse daha bir sürü bu gibi anılar çok. yaptıracağınız iş ne olursa olsun işininizin başından ayrılmayın derim, nacizane tavsiye.
onun gibi neler abi...özellikle bu telefon tamircisi görünümlü dingiller...iğrençler inanın...kaç telefoncuyla kavga ettim bu yüzden

fugitif95 tamamen haklısın.
Birisine herhangi bir iş yaptırırken, beğenmediğiniz bir yeri söylediğinizde birşey olmaz abi derse, o kişiye iş yaptırmayın derim.
nashiila Wrote:fugitif95 tamamen haklısın.
Birisine herhangi bir iş yaptırırken, beğenmediğiniz bir yeri söylediğinizde birşey olmaz abi derse, o kişiye iş yaptırmayın derim.
ya da tamir yerleri dükkanın ücra köşelerinde ve görünmez olan adamlara...
kasaplarda gördüklerimden bir kaçı:
2 tane üstüne japon dökülmüş,1 tane tuşları koparılmış siyah tuş takımı
1 tane üstüne sıgara koyularak ölmüş,1 tane tuşları koparılmış iceblue tuştakımı
1 tane cihaz sökülürken kırılan siyah kasa vs vs...
vays böle bi kanayan yaraya tuz döktümü bilmiyodum neyse o tamirciye hala nası kaba kuvvet uygulamadımı düşünüyom (deymez ki giti giden geri gelmez )genciz işte deneye dendeneye sizlerin sayesinde doğru yolu bulacaz