evet arkadaşlar dediğim gibi dün cok sinir etti bu tel beni ve joistik kendi kendine dokunmadan basmaya başladı

biraz zorladım kafayı yedi tel bataryayı cıkarıp eve geldim içini açmama rağmen pek anlayamadım açıyorum swap ekran açılıyor
acaba joistik mi gitti?yoksa mmı mı?yoksa...

gizli.ajan_sx1 Wrote:evet arkadaşlar dediğim gibi dün cok sinir etti bu tel beni ve joistik kendi kendine dokunmadan basmaya başladı
biraz zorladım kafayı yedi tel bataryayı cıkarıp eve geldim içini açmama rağmen pek anlayamadım açıyorum swap ekran açılıyor
acaba joistik mi gitti?yoksa mmı mı?yoksa...
sorunun kaynağını kendin yazmışsın...ilk işin orjinal
siemens joystick bulup işinden anlayan bi tamirciye,anaboardı şişirtmeden ısı tüfeği ile değiştirtmen olacaktır
orjinal joystik 8$ balıkesirde,servisteki arkadaşımdan almıştım ve kutuyla vardı:Delimde bi tane kullanılmamış yan sanayi joystik var,hediye edebilirim ama 3 gün sonra rahmet okursun bana,yani orjinalin performansını alamazsın
balıkesire gittiğimde parça ihtiyacı karşılayacaklarımın arasına seni de ekleyebilirim...
benm diğer sx1 de var orjinal joistik ama nasıl diğerine takıcam
ana kartları değiştirdim çalışmadı ana kart bozuk joistik sağlamdır heralde
biraz ince anlatabilir misin okullar açılmadan kendim halledebilir miyim?
evet bu bilgiler cok iyi teşekkürler
hiç yoktan içim aydınlandı umut var
şimdi tamirce nerden bulcam yaa(tamirciye gidenlerin halleri aklıma geliyo)
offf offf
gizli.ajan_sx1 Wrote:evet bu bilgiler cok iyi teşekkürler
hiç yoktan içim aydınlandı umut var
şimdi tamirce nerden bulcam yaa(tamirciye gidenlerin halleri aklıma geliyo)
offf offf
telefonu kendin aç ve sadece tamirle ilgili boardı götür...bugün bırak yarın al olayına girme,başında bekle,hemen yapıp verirse anlaş...böylece kasaba kafayı atmış olursun...

evet bende ole düşünüyodum zaten şimdi birkaç kişiyle msn de görüştüm
(senin kadar olmasada bikaç parçacımız var)
bakıcaklar telefonu benm açmam şartıyla yaptırıcamı soylıcem yoksa yaptırmam zaten sadece söküp takmayı o yapsın işçiliğini veririm yeter dimi
joystick senden olduğuna göre bu iş en fazla 5ytllik bi iş...ama...tabi yapana göre değişir,kimi para için yapar,kimi cihaz kurtulsun diye düşünerek
ücret sana kalmış bişi tabiki...

switchi değiştirtmeden şunu dene:
sentetik tiner kullanarak bir diş fırçasıyla switchin içine tinerin sızmasını sağla.iyice sızdıktan sonra joysitck kolunu 360 derece ters ve düz yönlerde çevirip kontakların iyice temizlenmesini sağla.şayet kalıcı bir hasar yoksa düzelir

cmert Wrote:switchi değiştirtmeden şunu dene:
sentetik tiner kullanarak bir diş fırçasıyla switchin içine tinerin sızmasını sağla.iyice sızdıktan sonra joysitck kolunu 360 derece ters ve düz yönlerde çevirip kontakların iyice temizlenmesini sağla.şayet kalıcı bir hasar yoksa düzelir 
aga joystik basılı kalıyomuş...bu durumda switchler ezilmiştir aşırı kullanımdan dolayı diye tahmin ettim....sen benim ölü joystiği bilirsin sana gönderdiğim sx1deki..o tarzdan bi hastalığa yakalanmış

dostlar şimdi çarşıdan geldim joistiği değiştirmek için gitmiştim
adam yanımda içini açtı tinerle sildi adam bakar bakmaz dediki sıvı teması olmuş
iyice sildi ısı uyguladı ve dediki:
MMI gitmiş.......................................................bittim ben
ön board değişcek joistikten değilmiş yani
tabi adamın dediğine göre yeni bi mmı ile denicem bakalım ne olcak
fugitif95 Wrote:aga joystik basılı kalıyomuş...bu durumda switchler ezilmiştir aşırı kullanımdan dolayı diye tahmin ettim....sen benim ölü joystiği bilirsin sana gönderdiğim sx1deki..o tarzdan bi hastalığa yakalanmış
seninki gibi bi durum varsa kralı gelse kurtaramaz ...

ama hiç eziği büzüğü olmayıpta bu tür sorun çıkaran switchlerde mevcut (sıvı teması, nem) ona istinaden yazmıştımdı

cmert Wrote:fugitif95 Wrote:aga joystik basılı kalıyomuş...bu durumda switchler ezilmiştir aşırı kullanımdan dolayı diye tahmin ettim....sen benim ölü joystiği bilirsin sana gönderdiğim sx1deki..o tarzdan bi hastalığa yakalanmış
seninki gibi bi durum varsa kralı gelse kurtaramaz ... 
ama hiç eziği büzüğü olmayıpta bu tür sorun çıkaran switchlerde mevcut (sıvı teması, nem) ona istinaden yazmıştımdı 
evet doğrudur

...özellikle tinerle sildikten sonra tam kurumayan bi joystikle açılan cihaz swup mod komasına girmişti...
benim o sağlam anaboard da gitti cmert hiç sorma,çok b.ktan bi sebep yüzünden
@ajan
tamircinin her dediğine inanacak olsan...bu sorun büyük ihtimalle MMI boardda değil;)anaboardda olabilir..dene bakalım sonucu yazarsın

fugitif95 Wrote:benim o sağlam anaboard da gitti cmert hiç sorma,çok b.ktan bi sebep yüzünden
tamda soruyordum ...
giden anaboard olsun

MMI gelicekmiş ama ne zaman...
gelince deneme yapıcam bakalım ne olcak yaw sx1 siz çok kötü
kızmaya başladım adım adım sony ericsson w810i ye aklım gitmeye başladı
milyarlar verselerdi sx1 den vargeçiceğim aklıma gelmezdi ama cok bıktırıyo insanı en acil zamanımda bozuldu rezil etti beni...
geçmiş olsun..inşallah en kısa sürede yeniden kavuşursun telefonuna ajan

ajan bana gondereceğin tel mi bu ?
babacm belki dosyalarda sorun wardır
bi fw atmaı denedinizmi_?_?
benmde böle olduydu fw denein böle bişi olunca nolur nolmaz
kasabın ne dedii belli olmas
bu sorunu halledeli....
sizde hep bana ait ölü konuları canlandırıyorsunuz

of of ooooof tuslar sağlam ama sürekli swup modda açılıyor bi arkadasımınki, cmert fw attım yie swup modda açıldı sx1 ,nedeni ne olabilirrrr arkadaslarrrrr