Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: bu cihazı gözüm tuttu ( 6120c )
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
fugitif95 Wrote:yok abi o bana diyorBig Grin

nasılda bilir kendiniBig Grin
telefon iyi guzelde bu nokia yı anlamıyorum her yeni cıkan symbian modeli onceki programları desteklemiyor cok sacma , symbian ın bu politikası windows mobile a gecmemde etken oldu
Ben de 6120c var süper bir telefon ilk çıktığı gün aldım 5aydır kullanıyorum hiçbir sorunu çıkmadı çok karizma bir telefon sesi felan da iyi yani kısacası süper telefon
hayırlı olsun kardeş aramıza hoşgeldin güle güle kullan telefonunu
dediğin gibi gerçekten güzel bir telefon 1 haftadır serviste...yolunu gözlüyorum..
o kadar özledim ki telimi ondan ayrılmak çok zormuş yaa sx1 kadar olmasada sevdirdi kendini bana
450 ytl nakite buldum bi yerde, 2 haftaya kadar almayı planlıyorum.ne dersiniz daha uygun fiyata bulabilir miyim ? (internet hariç) Rolleyes

birde yakından inceleme fırsatım oldu, bekledeğimden de ufak bir cihazla karşılaştım Thumbup
cmert çarşıda geçerken okumuştun bi dükkanda 400 ytl die ama benm dikizler yanlış görmemiştir inş.yalancı duruma düşmeyim sonra..
senin için bi bakıcam fiyatlara bakalım son durum nedir buralarda.
dediğin gibi ufak bir cihaz en çok o yanını seviyorum heryere sığıyo..
400 mü .. o da iyimiş Big Grin
ne zamandır kafaya takmıştım bu cihazı, kavuşmanın zamanı geldi kanımca Whistling
e kurtul artık şu 3310'dan canım hadi benmki serviste onun için kullanıyom..
sana göre 3310 bana göre ef81 Big Grin ehh onu da sevdiğimiz birine hediye ederiz artık Whistling

ya birde internet edition varmış yurtdışında ... buna bittim ya Swoon

[Image: 2352255009_fafeaf68b6_o.jpg]
cmert Wrote:sana göre 3310 bana göre ef81 Big Grin ehh onu da sevdiğimiz birine hediye ederiz artık Whistling

ya birde internet edition varmış yurtdışında ... buna bittim ya Swoon

[Image: 2352255009_fafeaf68b6_o.jpg]

blink
bu ne yaw ne manyak olmuş böyle işte karizma bu derim ben!ah benmki şimdi serviste yedek parça bekleniyomuş yapmazlarki böyle bşy hayrete düşimm
keşke bulabilsem şundan bi tane Rolleyes
diğer rengi var ama o da bembeyaz..yaramaz
3 silahşörler Whistling

[Image: 330211150qd0.jpg]
@cmertcan

yarın çıkacam çarşıya...tanıdık 5-10 tane tanıdık telefoncu var...senin için küçük bi araştırma yapayım;)fiyatları/garanti taşıyıcılarını bildiririm...
sağol ihsan bi kat karıştır bakiim oraları, ne varsa balıkesirde var. Shy distiribitöründen, garantörüne hepsini isterim ama Shifty

fugitif95 Wrote:@cmertcan

yarın çıkacam çarşıya...tanıdık 5-10 tane tanıdık telefoncu var...senin için küçük bi araştırma yapayım;)fiyatları/garanti taşıyıcılarını bildiririm...
ok...gerçi acaip bi yağmur var şu anda çıkabilirim inşallah...Thumbup

cmert Wrote:sağol ihsan bi kat karıştır bakiim oraları, ne varsa balıkesirde var. Shy distiribitöründen, garantörüne hepsini isterim ama Shifty

fugitif95 Wrote:@cmertcan

hala mı yağmur var bea Sad
zaten euro nun kuru fırladı diye 500 den aşağı fiyat çeken yok Sorry

fugitif95 Wrote:ok...gerçi acaip bi yağmur var şu anda çıkabilirim inşallah...Thumbup
cmert Wrote:hala mı yağmur var bea Sad
zaten euro nun kuru fırladı diye 500 den aşağı fiyat çeken yok Sorry

fugitif95 Wrote:ok...gerçi acaip bi yağmur var şu anda çıkabilirim inşallah...Thumbup

Ya cmert hacu özür dilerim,bi fırsat bulamadim bea:(kusura bakma yarin bakarım inşallah...
tamam acelesi yok, 2-3 hafta daha beklemedeyim zaten Smile
Shy Whistling

[Image: resim001zp7.jpg]
haadi hayırlı olsun:thumbup:sertifikalı ve imzalı uygulamalar için bana yönelCool
9.2 kardeşiyiz artık ixancan, aramızda sertifikanın/imzanın lafı olmaz Laugh
daha ilk şarjını bile olmadı yavrucak Big Grin

fugitif95 Wrote:haadi hayırlı olsun:thumbup:sertifikalı ve imzalı uygulamalar için bana yönelCool
cmert Wrote:9.2 kardeşiyiz artık ixancan, aramızda sertifikanın/imzanın lafı olmaz Laugh
daha ilk şarjını bile olmadı yavrucak Big Grin

fugitif95 Wrote:haadi hayırlı olsun:thumbup:sertifikalı ve imzalı uygulamalar için bana yönelCool

hayırlı haberler alırsın inşallah cmertcan:thumbup:sonunda geçtin 9.2ye...:drinks:cihazın göze çarpan ilk özelliği hızı, değil mi?Cool

xplore vs. kalite uygulamaları verecem foruma ama bi boş zamanıma denk gelmedi mealesefSorryömürün de işine yarardı...
dediğin gibi cihazı dizginleyemiyorum, sanki 192mhz x 2 hızında çalışan bi sx1 gibi mübarek Swoon

9.2 ile birlikte tekrar ortak bi paydada buluştuk ne güzel, en çokta buna seviniyorum.umarım eski günlerdeki gibi uçururuz burayı Thumbup
öncelikle hayırlı olsun cmert!güle güle kullan!
elimde o kadar çok tema ve program var ki hepside signed fakat şunları eklemek için yeterli zamanım yok pc başına cok kısa süreliğine geçiyorum fakat bi başlayabilsem devamı gelicek..yaza doğru uçururuz inş.buraları stajda bir bitsin bütün yollar bizimdir..
*bu arada kaça aldın cmert?
Pages: 1 2 3
Reference URL's