450 ye ancak bulabildim o da nakit

birde bu imzalı uygulamalardan kastınız ne ? ilaçlı jukebox ve x-plore yükledim cihazıma bir sorunla karşılaşmadım.kimse imzadan bahsetmedi yüklerken

çok güzel fiyat..
bende dün sordum en düşük 450 nakit...iyi almışsın cihazı ben 520 ye almıştım..
imza dediğimiz şu:9.2 ve 9.1 ler çıktığında bu yana symbian sitesi uygulamalara sertifika olayını çıkardı yani sertifikalanmamış uygulama senin telinde çalışmıyor
net aleminde buna UNSİGNED diyorlar eğer sertifikası yapılmış kullanılabilir durumda bir uygula ise SİGNED yazar..bunu programı veren kişi yanında belirtir...
bazı program ve temalarda ise sertifika süresi geçmiş yazısı cıkar yüklerken bu gibi durumlarda ise tarihi bir yıl geriye alarak tekrar yükleme yaparız yükleme bittikten sonra tarihi düzeltiriz böylelikle yüklenmeyen uygulama yüklenmiş kullanıma hazır hale gelir.
aman ya yine mi resmiyet.. nette bile peşimi bırakmadı, yetmedi cebime girdi

yüklediğim programın signed/unsigned durumuna nerden bakıcam peki ? neyse bi kılıfına uydurmak görevimiz artık

ihsan da sertifikalı uygulamaları yardırmadı gitti zaten

o uygulamalar bende de var da işte zaman..bakalım kim önce davrancak bu gidişle ixsan kardeş bende önce paylaşır
signed/unsigned olduğu'nu paylaşan kişi belirtir unsigned ise sertifikalandırmayı unutmayın der ve başına koskoca UNSİGNED yazması gerekir..
tamam sağol, anladığım kadarıyla bendeki uygulamalarda sorun yok

yüklediğine göre demekki yok.tekrar hayırlı olsun 9.2 camiasına hoşgeldin.
bende 400'e aldım. hayallerimin telefonuydu, çok mutluyum..
bu telefon için fexplorer gibi bir program önerebilir misiniz, dosyaları falan yönetmek için yani..

(09-14-2008 08:26 PM)dadas22 Wrote: [ -> ]bende 400'e aldım. hayallerimin telefonuydu, çok mutluyum.. 
bu telefon için fexplorer gibi bir program önerebilir misiniz, dosyaları falan yönetmek için yani.. 
http://forum.teknomag.com/thread-3743.html
bu linke göz atın...