Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 e fw yükleyemiyorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar bu sabah sx1 i açtığımda en baştaki ekranda kaldı sonra bataryayı çıkarıp taktım gene aynı şey format atim diyorum işlemiyo swup ekranında açıyorum bilgisayara bağlıyorum yeni fw yüklemek için ama bilgisayar yeni donanım bulundu yazısı çıkarmıyor bi türlü tanıtamıyorum bilgisayara bunun bi çözümü var mı ? yardım ederseniz sevinirim Sad
eğer elinde varsa x55 kablosu ile e-gold yüklemeyi dene bir de...
daha önce fw atmak için pc ye tanıtma yaptıysan şimdi yapmana gerel yok
fw ni aç kablonu usb ye tak öteki ucunu tele tak swap modu aç fw yi çalıştır..
inş.olur
gizli.ajan_sx1 Wrote:daha önce fw atmak için pc ye tanıtma yaptıysan şimdi yapmana gerel yok
inş.olur

başka sx1 i tanıttım bilgisayara oldu hatta fw bile yükledim ama benim sx1 i taktığımda ne bilgisayar tanıdı nede fw yüklendi
TARIKGS Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:daha önce fw atmak için pc ye tanıtma yaptıysan şimdi yapmana gerel yok
inş.olur

başka sx1 i tanıttım bilgisayara oldu hatta fw bile yükledim ama benim sx1 i taktığımda ne bilgisayar tanıdı nede fw yüklendi

dediğim gibi x55 kablon varsa e-gold yükle, forumda açıklaması vardı...
elinde imkan varsa arkadaşın dediği gibi flash yüklemeyi dene..
yada tanıdık bi telciye yüklettir
arkadaşlar yardımcı olduğunuz için saolun artık bi x55 kablo ile haletcez sorunu
yadımlarımnıız için teşekür edrimm....
lütfen yardım. benim sx1 usb ye taktığımda bilgisayarda (bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor) diye ibare çıkıyor. oysa aynı şartlarda başka bir sx1 taktığımda herşey aynı sadece tel farklı bir sorun olmuyor ve cihazı görüyor. ne yapabilirim arkadaşlar. lütfen yardım...
muhtesem33 Wrote:lütfen yardım. benim sx1 usb ye taktığımda bilgisayarda (bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor) diye ibare çıkıyor. oysa aynı şartlarda başka bir sx1 taktığımda herşey aynı sadece tel farklı bir sorun olmuyor ve cihazı görüyor. ne yapabilirim arkadaşlar. lütfen yardım...
muhtesem33 swup modda bilgisayar teli görüyor mu? yani tele fw yükleyebiliyor musun? eğer yükleyebiliyorsan bir dene derim, başıma gelmişti, e-gold'la beraber fw'yi yeniden yükleyince düzelmişti...
Reference URL's