arkadaşlar sx1 imin yatması üzerine yeni telefon almaya karar verdim!
bu ayın 28 inde alıcam..
o zamana kadar iyi bir araştırma yapmam lazım beğendiğim ve önerilern telefonlar hep symbian dışı

anlaşılan symbian'ı bırakmak zorunda kalıcam
lütfen bilgisi ve önerisi olan yardım edebilirse benm içinde kararsızlık olmaz
ilk önce bu iki tel arasında kaldım..
önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
blackor Wrote:İkisinide boşver
madem ole bşy dedin bide öneri yap bari!!
iki saattir araştırıyorum way sx1 gibi bi tel bulamadım
şunun şurasında 20 gününm kaldı!!
SX1 gibi tel bulsam kendime alacam

raks 667 düşünüyorum önerim bu ama konuyu yanlış yere açmışsın sanırım
nokia ile sony arasında kaldım nokia bölümüne açtım konuyu yanlış ise yetkililer ilgilenir
şu anda orta maliyetli ve özellikleri iyi/symbian olan iki cihaz var...n70/n72...
raks r667yi tam olarak tanıyamadığımız için kimseye tavsiye etmeden önce kendim kullanmak isterdim..
symbian+kalite+uygulama/tema vs bulma kolaylığı senin için önemliyse nokia n70/n72yi öneririm
ama se fanatiği isen w810i(se ların joystiği kolayca hallolan türden hatırlatayım)
fugitif95
sana öncelikle sonsuz teşekkür ediyorum söylemeden geçemicem
gerçekten cok duyarlı ve üslübu cok ii bir üyesin her konuda yardımcı oldun saol
konuya gelelim:
tam beklediğim gibi n serisi önerdin N70 bana cok kaba geliyor N72 yi bi araştırıcam se fanatiği değilim sadece arkadaşım almış bende ondan görüp inceledim symbian yok ama güzel..
özellikler şöyle olsa ii olur benm için:
symbian+kalite(olmasada olur alıştık sx1 den)+tema++ses(cok müzik dinlerim)+radyo
fugitif95
bunlara uygun bildiğin modeller vardır demi kenarda köşede..
gizli.ajan_sx1 Wrote:fugitif95
sana öncelikle sonsuz teşekkür ediyorum söylemeden geçemicem
gerçekten cok duyarlı ve üslübu cok ii bir üyesin her konuda yardımcı oldun saol
konuya gelelim:
tam beklediğim gibi n serisi önerdin N70 bana cok kaba geliyor N72 yi bi araştırıcam se fanatiği değilim sadece arkadaşım almış bende ondan görüp inceledim symbian yok ama güzel..
özellikler şöyle olsa ii olur benm için:
symbian+kalite(olmasada olur alıştık sx1 den)+tema++ses(cok müzik dinlerim)+radyo
fugitif95
bunlara uygun bildiğin modeller vardır demi kenarda köşede..
teşekkür ederim...
yorumların birinde w810inin sesinin fazla olmadığı yazıyordu-ki se'lerin ses seviyesi genelde standart)
saydığın özellikte ve güvendiğim bi cihaz n73 var(tek sevmediğim yanı joystiğinin olması[sx1den yaralıyım])fakat onun da fiyatı 740 civarında
işletim sistemi iyi,sesi 3D zaten,kamerada da carlZEISS TESSAR lens kullanılmış,vel hasıl çok hoşuma giden bir cihaz halamınoğlu n72yi çaldırdı n73 aldı inceleme fırsatım oldu...zaten radyo vs özelliği mevcut n73te.
n72 konusunda ise diyeceğim şu...n72nin kalınlığı/ağırlığı vs herşeyi aynı n70ile...yazılım ve donanım bakımından n70 daha üstün(modelce düşük olsada)
eğer n72 konusunda emin değilsen para olayını bir daha düşün ve n73e geç derim ben;)temiz ikinci el fiyatı 550 civarı galiba,geçen gün sailmaker arkadaşımız sattı...
motorola e2'yi incelemeni öneririm. 330 mhz ve linux işletim sistemi. ayrıca n91'den sonra en iyi kulaklık sesine sahip olduğu söylenmekte. fiyatıda 290 liraya düşmüş lakin nerde olduğunu öğrenemedim...
herşeyiyle iyi bir telefon gibi duruyor ama tipi çok bozuk halil abi...inan ben razr gibi bi tip bekliyordum,hatta özelliklerini okumadan önce kendi kendime "halil abi bu cihazı nasıl beğendi acaba" demekten de kendimi alamadım

özelliklerini ben de beğendim ama biraz da tip olsa

köşesiz olması dışında çokta kötü değil bence...

piyasadaki en iyi qvga ekrana sahip, hatırlatayım...
yorumlarınız için teşekkürler
N73 aklımda kaldı yaa cok güzel ama fiyatı biraz yırtıcı zaten tanıdık birinin kredi kartını rica ettim onunla alıcam her ay parayı ona vericem yani kredi kartı ile olduğu için farkda oluyomuş arada...
şimdi N72 yi incelemem lazım sonrada 73 ü
fugitif incelemelerin vardı galiba senin şunlara bi bakayım
bu gidişle nokia camiasına bi kişi daha eklenicek galiba yada N camiasına
bak bakalım...n73 n72ile karşılaştırılamaz bile ama para söz konusu olduğunda dizginleri elde tutmak gerekiyor biraz...
ah şu rax r667yi adam gibi bi incelesem alıpta...özellik olarak n73ten daha iyi ama işte tecrübe eksikliğimiz var cihaz hakkında...onu önermek isterdim ama kendim bile muallaktayım

bende 6120 diyorum

fiyatı 520-550 lira arasında
detaylı bilgi
symbian v9.2
radyo (rds destekli)
369mghz işlemci
240*320 qvga ekran
2.0mp kamera
vs. vs. daha ne olsun, hem boyutları n70 ten daha iyi

ana cmert neymiş bu hemen bakıyorum tele bakmadan yorum yazdım..
valla hazlihazırda 550 liram olsa gözüm kapalı alırdım

evet güzel bi cihaz ama tip olarak değil beni tatmin etmedi
bunuda kenara yazdım artık bizim burda hangisinin fiyatı uygunsa onu alcam heralde
hepsini inceledimde şu n72 kaldı o kadar konuştuk inceleyemedim tam olarak
evet tipi biraz odunsu ...

ama bir zaman sonra tipten çok performans öne çıkıyor, tabii ki karar senin

N72 ye baktım dostlar mükemmel cok hoşuma gitti
en başta iki tel yazmıştım ikisinde de vazgeçtim bunların fiyatları inşallah uyar bana nese bu akşam gönül rahatlığıyla bi uyuyayım belki n72 rüyama girer
ya n72 nin hafıza kartı değişik mi?
indirgenmiş felan yazıyo
4GB'a kadar MMC destekler/53mb RAM...
6120 ye tekrar baktım iyice incelem sonuçlarında 6120,n72,n73 arasındayım
aslında bunların içinden bikerede n73 demem lazım ama fiyatlara bakmam lazım
6120 de kötü değilmiş biraz daha artistik olabilirmiş
cmert
6120 için nokia nın sitesine baktım ama yoktu 6121 vardı görünüm olarak hiç fark yok s60 desteği var bi bakarmısın 6120 ile 6121 ayrı telefonlar mı?