Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ...hp ipaq 610/614...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
anasayfa haberlerindeki hp 614 ilgimi çekti. güçlü işlemcisi, 3.15mp kamerası, gps'i ve wm6 ile harika bir telefon bence...

[Image: hp-ipaq610-00.jpg]

özellikler...:

[Image: hp610va9.jpg]
bu model çok iyi yer edinecek bence, gps + wifi + 3g + wm6 + büyük dokunmatik ekran (yatay veya dikey kullanım) , hepsi bir arada

videosuna da bir göz at istersen, ortadaki yuvarlak kısmın da bir işlevi varmış, etrafında gezindiğinizde menüde dolaşım sağlıyor

http://www.brightcove.com/title.jsp?title=1173338163

ve bizim haber http://www.teknomag.com/index.php/post/2...-ipaq-614/
bağlantı kötü, videoyu izleyemedim ama bu cihazın iş yapacağı kağıt üzerinden belli...
kesinlikle Thumbup pazar günü HP ipaq 514 incelemesi yapıcam ondan belli HP'nin bu işe önem verdiği baya hoş telefon

Eylül sonunda veya Ekim'de çıkıcakmış yurtdışında, bize daha geç gelir ve baya tuzlu olur bu özelliklere Sad
bu tür cihazlarda piyasa ucuzlama eğiliminde. mesela toshiba portege 500 700 liranın altında satılıyor. hemen hemen tüm büyük pda üreticileri piyasaya girdi. hp'de marka ayrıcalığını kullanmayıp rekabete katılırsa belki 1000-1300 arası bir fiyattan satışa çıkar gibi geliyor...
adigehalil Wrote:bu tür cihazlarda piyasa ucuzlama eğiliminde. mesela toshiba portege 500 700 liranın altında satılıyor. hemen hemen tüm büyük pda üreticileri piyasaya girdi. hp'de marka ayrıcalığını kullanmayıp rekabete katılırsa belki 1000-1300 arası bir fiyattan satışa çıkar gibi geliyor...

Dedigin gibi hp ucuzlama egiliminde gecen salı günü ipaq 514 aldım 720ytl ye ve gercekten kalite mukemmel sesi olsun gramajı boyutu telefondan bile kucuk , ama hp 614 1000$ gibi bi fiyattan cıkacak bildigim kadarıyla bunda gps ozelligi ve kamerası buyuk etken. Hp 514 un sadece kamerası 1.3mp , kamerada benim icin bir kriter olmadıgı icin 4 4 lük bir smartphone bana göre
Reference URL's