Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: iki laptop arasında kaldım ya yardım!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bu konuda pek tecrübem yok ama gördüğüm kadarıyla ikiside birbirine denk aletler gibi. asus ekran çözünürlüğü ve harddisk devir sayısı olarak biraz geride fakat 200 gb, daha iyi bir işlemcisi ve bana göre daha iyi bir ekran kartı var. nvidia/intel uyumu ati'den daha iyi olduğunu okumuştum...

bence asus...
sahiden zor seçim benzer özelliklerde iki model

yanlış yazmadılarsa Asus'ta Vista Premium var, işlemcisi daha üst model ve hdd 200gb, kart okuyucusu var ve biraz daha uygun fiyatlı

tasarım olarak toshiba nın santarosa modellerini beğeniyorum, eğer büyük bir mağazada kasa modellerini ve hatta ekran kalitesini karşılaştırma imkanın olursa fikrini netleştirir bence. ben olsam tasarımsal açıdan ve ekranının daha iyi olduğunu tahmin ederek Toshiba yı seçerdim gibime geliyor.
asus daha ii gibi geliyor bana performans olarak ama tasarım açısından da toshiba ağır basıyor
ekran kartları hakkında bilgim yok fazla acaba hangisinnki daha ii
asusunki Nvidia® GeForce 8600GS 256MB Turbo Cache DirectX 10
toshiba ATI Radeon HD2500 256MB
biraz daha yardım
Notebook ta senin icin hangi kriterler onemli bilmiyorum ama 2 si arasında ayırdığım farkları söyleyeyim , ses kalitesi ve görünüm olarak toshiba yı tavsiye ederim masaustu ve oyun performansıda tatmin edici olur , ama gorunuse sese bakmam ozellik daha iyi olsun diyosan Asus birazcık daha üstün işlemci ekran kartı biraz daha iyi hdd side 40gb fazla , ama toshiba notebook kullanmıs biri olarak şunu söyleyebilirim teknik servisi tek kelime ile mükemmel türkiyedeki en iyi servisi veriyorlar bana göre , birde hd2500 deil ekran kartı Hd2600 ozl. de yanlış yazmışlar.. Bu 2 sinde benim seçimim toshiba olurdu
valla ben oyun performansı yüksek olsun istiyorum aslında toshiba daha ağır basıyorda işlemcisi diğerine göre kafama takılıyıor biri santa rosa 2.0 t7300(toshiba) diğeri santa rosa t7500 2.2 bu ikisi arasında ne kadar performans farkı olur onu kestiremiyornum
işlemci farkını o kadar hissetmezsin , asus taki ekran kartı 8600 Gs imiş 2 si arasında performans farkı olmaz hatta atinin bu serilerinde daha ustun ozellikler bile var(UVD özellikle) , ama genede seçim sana kalmış hangisi içine siniyosa onu al
ikisinden de vazgeçtim bunu alacağım sizde bir bakın

http://www.hepsiburada.com/productdetail...564#tablnk
2 markada önyargılı oldugun icin bu modeli onermemistim benimde cok hosuma gidiyor tasarımı gercekten cok hos makine , Acer da onyargın yoksa alınacak bi cihaz
Reference URL's