sene 2004 dü...3310 dan artık hayır gelmemeye başlamıştı.nakit param olmadığı için bir nokia alamadım ve bizim alttaki arçelikte,taksitle siemens satıldığını duydum.internette bi siemens cihazlara baktım ve onu gördüm..sx1...ve 645 ytl ye taksitle aldım..gören bu ne diyordu elimden düşüremiyordumm.herşeyini kurdalıyordum.bu da sx1 i yordu tabi bide sürekli nemli ortam.servisdekilerle akraba gibi olduk tabi..neyse gittik n70 aldık ama tam bir fiyasko..özğürlümü kaybetmiş gibiydim..sx1 bir efsanedir.....o bir takıntı,yaşam tarzıdır..yaşasın sx1 kardeşliği.........ufuk erdoğan
geçmiş olsun...binlerce sx1 mağdurundan biride sensin

3310 dan SX1 e çok keskin bir geçiş olmamış mı ...

bünye kaldırmayabilirdi

ben de 3410dan geçtim,caizdir...

ben c62 den geçmiştim
ama artık 5700 a geçicem galiba
ya cmert biraz öyle oldu...gerçekten sudan çıkmış balık gibi kala kaldım yani
yedibeyza Wrote:ya cmert biraz öyle oldu...gerçekten sudan çıkmış balık gibi kala kaldım yani
ben 3650 den sorunsuz bir geçiş yapmıştımda ...

sen yine iyi ya..ben 3310 ve sx1 ve sonrası yokk tabiki.hastalık bu ya ne yapacan.sx1 efsane işte
ben c55den geçtim, geçenlerde k750 aldım. sx1 vitrinde duruyo. 50 milyon vermeseler satçam

bende c55'den geçtiğim için hiç zorluk çekmedim

halen black sx1 ile devam maşallahı var 200 program yüklü coşku bilir

3 sene az değil

bi ara flash değişti iyi oldu, 32mb oldu

saygılar

bende 3310'dan geçmiştim benm efsaneye ana kart değişti hala yaşama devam ediyo!2.5 sene oldu!
benim sx1'le tanışmam çok yeni 2-3 ay belki.. donanimhaber forumlarında 700 küsür sayfaya ulaşmasına bakıp bir anlam veremiyordum açıkçası nasıl bu kadar popüler olabildiğine!... yazın telim bozulunca e398 peşine düştüm ama bir türlü temiz bir tane bulamadım, ben de 2.el çok temiz bir sx1 aldım, iyi ki de almışım

Benim de alalı 2.5 sene olacak, sadece 3 sefer servise gitti, o da benim bilinçsiz kullanmam yüzünden. Bir seferinde buzzer yandı, iki sefer de ön board arızası. Ama şu an sorunsuz Allaha çok şükür. Nazar değmesin.
Elimde orijinal siyah kasa var ama vida klavuzlarından biri kırık, boardlar tam yerine oturmaz biye korkuyorum, yoksa telefonu direk siyah yapacağım.

benim şu an kullandığım teldede kırık ama bi sorun yok daha küçük bir vida tak oraya arkadaşım
sx1 siz hayat düşünemiom :S
aynen öyle o bizle bizde onla güzel.SİEMENS-BE İNCE BREAD-BAĞLI KALIN-
selam arkadaşlar ben aslında yeni bi üye diilim sx1_cini adında nickim vardı ama şifremi unuttum gitti öle
ben mart 2005te tanıştım sx1le 1.5 sene servis fw ile kullandım net aleminde sx1in bu kadar sevildiğinden haberim yoktu 5 defada çeşitli problenlerden servise gitti sonra bi ara yine bozuldu servis sıvı teması deyip lime verdi bende üzülüp başka tel aldım
neyse 2 tel kullandım ama hep sx1 arar oldum tellerde sonra nette 2. el bi sx1 bulup aldım ve sonra teknomagşla tanıştım ve yeni sx1imi modifiye etmenin tadına vardım inanın onu izlemek bile güzel saygılar
mod arkadaşlar yardımcı olabiilirmi acaba eski nickimi nasıl alabilirim?
ya ben cx75 ten geçtim telefonu bana satan telefoncudan daha çok bilgim var sx1 hakkında

3210
3220
SX1 B)

İnş yeni bi model diyorum ama kimbilir ne zmn artık

Sx1 ölse yeni arayışlara giricemde hala yaşıyo köpek

Motorola ? (1999)
Ericsson A1018
Alcatel ?
Mitsubishi Trium T110
Siemens SX1 (2005)
SX1'in etkisi bunyeyi sarsici degil costurucu oldu... Gunlerde elimden dusurememistim... Smartphone'a gecmek harika bir duygu...
Sicilimde Nokia yoktur gordugunuz uzere...

Bilincli olarak tercih etmedim...
SX1'imi bir kere servise goturdum, o da master code davasina... Ariza yok yani... 2 tanidigim, surekli ariza yapan SX1'lerini elden cikarmisti. Nazarim degmesin, hala tam gaz calisiyor bea...
yha benimki tökezleyip druyo bigün toptan gitcek die tırsıyorm yha siz olmasaydınız şimdiye kadar çoktan gitmişti